ADALET sistemimizin bu kadar kusursuz çalıştığını görmek gözlerimi yaşarttı![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Asarım, keserim, yakarım, parçalarım, döverim, öldürürüm ve türevi sanal eylemleri devam ettirirseniz konuyu kapatırım..
arkadaşlar dolandırıcılar takip ediyorsa konuyu diyorsunuz iyi güzel hoşda devletimizin polisimizinde siber suçlarla mücadele bürosu var ve onlarda takip ediyorlar bu tip konuları..
Lütfen yazdığınız şeylere dikkat edin arkadaş iyi niyetinin kurbanı olmuş ama bu iyi niyetinin kurbanı olması hukuki açıdanda elini kolunu bağlamış çünkü noterde satış vermiş..
o satış belgelerinin çok yerinde falanca şahısdan şu kadar para karşlığı aldım, paramı aldım gibi ibareler var ve bunun altına imza atıyorsunuz.. noterde buna şahit olarak imza atıp mühür basıyor bu şahıs sattı parasını aldı bu şahısda parasını verdi malını aldı diye.. yani hukuksal resmi açıdan bu olayda en ufak bir suç yok o zaman savcı ne yapsın polis ne yapsın.. ortada gasp yok ortada çalma çırpma hırsızlık yok..
kardeşimin iyi niyetine bir anlık dalgınlığına gelmiş insanlık hali hepimizin başına gelebilir ama lütfen savcının polisin müdahele edebiliceği hukuksal bir sıkıntı yok ortada.
tam aksine hukuksal bir mücadele var ve bu mücadelenin sonunda arkadaşım arabasınıda alır o şahıslara hapisede yollatabilir.. bunun içinde polisden savcıdan önce çok sağlam bir avukata ihtiyacı var oturup ellerindeki doneleri birleştiricekler neler yapılabilir ona bakıcaklar bir proje çizicekler hukuksal savaşlarına başlıycaklar ve Allahın izniyle kazanırlarda..
Bunun dışında yapılıcak her tür şey sizi haklıyken davanızda haksız ve tam aksine suçlu duruma düşürür..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
dün araç satışında yaşadığım saçmalığı anlatıyım bende
aracımı almak için gelen arkadaş banka kredisi ile alıcaktı
bankaya gittim başvurdugu kredinin ve onayın kağıdını aldım sadece bana yatırılmak üzere hazırlanmış parayı öğrendim gittik notere satışı yaptık cocuk plaka değişikliği istiyorum dedi
bankaya geldik para aracın plakasına gore yatırılır dediler para yatıramayız dediler.notere gittik iptal için iptal edilmiyor plaka değişikliğide istediği için plakada düştü aracın üzerinden
ee napıcaz filan derken cocuk bir abisinden araç tutarı kadar borç aldı.bana yatırdı parayı
izmire döndü .şu anda aracın plaka işlemleri bitmek üzere plaka belirlendiğinde banka parayı çıkarıcak benim hesaba yatırıcak yani bana ekstradan bir araba parası daha yatıcak çöksemmi üzerine ne yapsam :P tabi bana gelmez böyle şeyler verdiğim hesaba banka parayı yatırdığında çocuğun hesabına geri yatırıcam parayı.yani siz siz olun aracı kredili olarak alıcak olan kişiye söyleyin kesinlikle plaka değişikliği yapmasın yoksa böyle bir sorun oluyor..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
En başından beri konuyu her gun açıp okuyorum kalabalık etmemek için birşey yazmadım ama gözüm hep yollarda eşe dosta sorup yardımcı olmak istiyorum fakat elden birsey gelmıyor. bütün magdurlara allah sabır versın inşallah en kısa zamanda ilgili birimler biraz daha özen gösterirde olayınız çözulur. Tekrardan büyük geçmiş olsun
Siteye bayagıdır girmiyodum bugun girdim baktım ve sayfaların en assa 20sini okudum.. Cok cok gecmis olsun kardesim insallah hakkın olan aracına kavusursun boyle serefsizlerde demir parmaklıkların ardında curur giderler..
Bende basima gelen bi olayı anlatayım bundan 5 yıl once o zamanlar 22 23 yasındayım tabi... Araba pazarındayım megane II Hb arabam vardı satıcam neyse 2 kisi geldi arabayı sordular baktılar ettiler 100 lira kapora verdiler yarın sabah bulusuruz 10 11 gibi baktırırız satısı yaparız dediler tamam dedim.. Neyse sabah oldu aramıyolar ben aradım acmadılar 2 3 gibi ya bizim isimiz cıktı dediler sen iyi bi insana benziyosun biz sana güveniyoruz varmı arabanın bisesi dediler yok dedim temiz araba tamam notere gel noterde isi bitirelim dediler..
Noterde bulustuk adamlarla sıra aldık vs. sıra bize geldi evrakları halledicez adamın elinde canta var bende para cantada sanıyorum, cıkar parayı dayı dedim bu herifler yine iki kisi gelmislerdi parayı git getir oyleyse dedim noter kadında parayı gormeden satısı yapmayız dedi para bankada bilmiyoduk dediler kadında bende parayı almadan olmaz dedim.. Neyse cıktık merdivenlerde bu bana guvenmiyosan bizde sana güvenmiyoz filan dediler bende ne alaka para olmadan satıs mı olur dayı cekelim bitirelim isi dedim tam indik bunlardan yaslı olan ya siz halledin ben parayı getireyim dedi.. Dayı bak getir parayı beni ayar etmeyin alacaksanız dedim ückagıtmı yapcan sen bana dedim kaporamızı ver almıyoz dediler..
Ne kaporası ulan ne diyosun sen dedim kaporaylada gumus bi zincir almıstım al alabiliyosan bak kaporan burda dedim vereceksin paramızı almıyoz dediler sizi ückagıtcı oc ları dedim ben yaslı olana yumruk attım millet noluyor diye toplanırken basımıza bunlar kactılar..
Sıkı durun benim yumruk attıgım oc arkadasın birinin facede grup kurulmus dolandırıcılar adına dedigi gruptaki fotolarda olan evde rakı balık masasındaki yaslı oc ydu.. Beni genc toy sanıp dolandırmaya gelmisler anlasılan ama iclerinde patladı olay.. Bu anlattıgımda kupe olsun kulagınıza arkadaslar para bi yana satıs bi yana parayı notere saydırmadan asla vermeyin satısı ve satısada ben tek gittim kendime kavga mavga konularında boksa güvendigim icin ama yinede asla tek gitmeyin..
İnsallah arabana kavusursun kardesim gercekten cok ama cok üzüldüm..
[SIGPIC]http://img146.imageshack.us/img146/7421/dsc00274lq7.jpg[/SIGPIC] siyah degil %106 MAT siyah
Konu her güncellendiğinde bir umut inşallah gelişme vardır diye giriyorum konuya,Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede belasız ulaşabilirsiniz aracınıza.
Avukat ve hukuk okuyan arkadaşlara sordum bir umut yardımcı olabilirim diye fakat tek çare savcıyı olaya ikna edebilmek dediler onunda tek yolu aynı kişilerden mağdur olmuş insanları bir araya getirmek ve önceki mağdurların bulunduğu suç duyurularını savcılığa sunmak.
Bu olayda savcılar çift taraflı düşünmek zorundalar,her ne kadar 8bin tl üstü ticaretler banka yoluyla yapılması gerekiyorsada buna birçok vatandaş uymuyor bu yüzden sizi mağdur edenler savcılığa çağırılsa ifadelerinde biz parayı elden verdik şimdi bizden aracı geri almaya çalışıyorlar diyebilirler sizi suçlu bile çıkarmaya çalışır o hırsızlar.Fakat aynı şekilde araçları alınmış ve aynı isimlerden mağdur olmuş kişiler varsa ve bu dolandırıcıların konuyla bağdaşan sabıkaları var ise savcı ilk etapta ifade için çağırabilir.
SİZE TAVSİYEM "bizim halaoğlunun kankası gayrettepede memur,bizim alt komşunun kayıncosu Adliye'de başkatip,benim Mahmut abinin dayısı milletvekili"diyen tipleri fazla dikkate almamanız ve sağlam bir avukat bulmanızdır.Benzer bir change araç olayından mağdur olmuş birisiye tanışmıştım adam 3 ayda yemek ısmarlamadığım,saat gömlek takım elbise almadığım adam kalmadı sonuç sıfır demişti,avukatın birisi olayı çözüp parayı kurtarmış.Allah sabır versin
- AOS-
Amin insallah.
[SIGPIC]http://img146.imageshack.us/img146/7421/dsc00274lq7.jpg[/SIGPIC] siyah degil %106 MAT siyah
Tedbir koydurabildinizmi ? Bir arkadas savci bir tanidigimla konusacagim demisti konusuldumu ? Son durum nedir ?
Henüz ulaşamadım kendisine yarın savcı beyin çok yakın arkadaşını bir yere götürücem rica edip çikolata falan yaptırıcam beni savcıyla görütürmesini rica edicem umarım yardımcı olurlar...
Aracın satışımı gerçekleşti ben mi yanlış görüyorum
Plaka No34JM8759
MarkaBMW
Model2002
Sahiplik Belge Tarihi28/05/2013
Tescil BirimiAVCILAR
Renk 1GRİ (Çelik)
Renk 2 BİLİNMİYOR
CinsiOTOMOBİL
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiYOK
telefonla ulaşılamıyor mu ? açmıyorlarmı aramıyorlarmı notede kamera yokmu ? parayı almadığına dair. hatırlı gönüllü tanıdıklar yok mu ?dert oldu içime
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)