Dün rahatsızlığımdan dolayı evde yatıyordum, bugün aklıma geldi. Eski plakasından sorgulandığında hala Dursun Demirci de gözüküyor ama şaseden sorgulama yapılınca yeni sahibi, yeni poliçesi çıkıyor.. Anadolu sigorta ile görüşeceğim eğer size de uygun ise telefonuna ulaşabilirim, yeni araç sahibinin ? ( Meriç Özlem )
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
2002 senesinden bir haber, İnşAllah isim soyisim benzerliğidir. Feridun Nureddinoğlu
SABAH - Türkiye'nin en iyi gazetesi
men dakka dukka.
Bu adam, o adam değilse ben de Meriç Özlem değilim arkadaş !!!
https://www.facebook.com/feridun.nureddinoglu?fref=ts
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bence bu daha iyi sabıkalı vatandaşta olduğu için çözülmesi bi ihtimal bağlantıları tespit edilebilir
3.şahıs hiç sabıkasız bağlantısız vatandaş olsa çözülmesi daha zor
benim galerici akrabama da bu şekilde araba satmışlar araç şu an tedbirli
sonuçta adam parasını vermiş almış onunda bir suçu yok
ALLAH kolaylık versin vallahi kendi aracım gibi üzülüyorum
her gün konuya girerken inşallah çözülmüştür diye bakıyorum
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
....................
beyler bence konuyu lanet olası federallere devretmenin vakti geldi...
Şu adamların isimlerini edinilen bilgileri konu başına alın lütfen hiç belli olmaz aramızdan birinin aracını daha satın almak için gidebilirler daha titiz davranılmalı bence
Yargısız infaz yapmak gibi olmasın ama şahıs o kişiyse ; Erzurum -Tekman doğumluymuş. Erzurumlu olarak şehirde ne kadar pislik insan varsa %20-%30 Tekmanlı dır diyebilirim.Bunlardan herşey beklenir..
Allah yardımcınız olsun.Banka kartımdan yaklaşık 30 dolarlık alışveriş yapılmış geçen ay bilgim dışında.meblağ çok az olmasına rağmen para kolay kazanılmıyo malumunuz.Çektiğim sıkıntıyı ben bilirim.Dilekçe üstüne dilekçe felan derken..Sonuç itibariyle az çok yakın zamanda böyle bir olay yaşadığım için araç sahibinin durumunu/durumunuzu tahmin etmek zor değil.Umarım adalet haklı'nın yanında olur..
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf
aracı görenin bildirisi.
bence konu sahibine bildirin.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)