Arabanın yeri belli ise arabayı takipte kalın. Yakalama kararı çıkarsa en azından vakit kaybetmeden aracı çektirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda sonuca ulaşır aracınızı yada paranızı geri alabilirsiniz.
Arabanın yeri belli ise arabayı takipte kalın. Yakalama kararı çıkarsa en azından vakit kaybetmeden aracı çektirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda sonuca ulaşır aracınızı yada paranızı geri alabilirsiniz.
gökhan sen nezaman dolandırıldın yahu ? yenı mı oldu. allah allah hergun yenı dolandırılan bırı cıkıyor 15 kısı oldu galıba
Ahmet Yıldız
Zeki Baytar
Kamuran Baytar
Çetin Tanrıverdi
Şuanda dolandırıcı çetesinde bildiğimiz isimler sanırım. Eksik varsa düzeltin lütfen.
M. The most powerful letter in the world.
Kimlikte Mehmet Zeki Baytar geçiyor
bunların kıraçta bir cd dükkanı var o resimde gördüğümüs cd dükkanı. Tarık Çakar adındaki şahıs bu dükkanda çalışıyor gibi sürekli fotograf paylaşmış zekinin çektirdiği o ilk gördüğümüz foto önceki tarihlerden bir foto resimdeki monitörler varklı fakat arka fon aynı.
Bu savcıların işlerini doğru düzgün yapmadığını göz önüne çıkarmak için sosyal medyada bu olayları sürekli paylaşmak lazım
bunu tv de haber yapmak lazım.
polis hemen şebekenin peşine düşer..
her otomobil gazlamasını haber yapan fox tv nerede..
Baycan Ç. diye bir şahsın da aynı cd dükkanında fotoğrafları var. Olayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu şahıs kazımkarabekir lisesinden mezun görünüyor. Daha önce bir ihbarda aracın kazımkarabekirde görüldüğü konuşulmuştu. Bu şahısların %90 ihtimalle kazımkarabekir civarında ikamet ettiğini düşünüyorum.
+ 100
Araç satarken telefon konuşması üslubu hoşuma gitmeyen kişilere ters yapıyorum genelde.
Buluştuğumda tipini beğenmediğim kişilere de yokuş yapıyorum pazarlık vs yapmıyorum değişen var vs diyorum.
Allah mecburiyetten sattırmasın kimseye , böyle abuk sabuk tiplerle muhatap etmesin
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Artık sona yaklaşılıyor sanırımHadi hayırlısı.
Kazımkaraberkirde oturuyorlarsa muhtarda adresleri belki vardır.gidip sorgulamak lazım.
OEM+
arkadaş bu nasıl sistemdir,düzendir böyle adamı dolandırmışlar arabası gitmiş şuan internette satışa çıkıyor gidipte birşey yapılamıyor![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
https://www.facebook.com/bulenttekin...on=friends_tab
bu şahıs "One Rent a Car" ın sahibi olarak görünüyor. Cezmi adın da bir ortağı var sanırsam.
One Rent a Car' da aynı şekilde kazımkarabekir caddesinde bulunmakta. Ne tesadüf ama..
https://www.facebook.com/OneRentACar/info
Bu işte abazalık çok işe yarar. Fake bayan profili açıp bilgi toplamaya çalışılmalı. Bu tiplerin balıklama atlayacağından şüphem yok.
bu gidişte inş bulunacak öyle hısedıyorum. benım eniştemıde bu şekılde dolandırdılar ve akıl almaz olaylar cıktı arkasından. cok fena inş bu abımızın aracı temıze cıkıcak bende elımden geldıgınce yardımcı oluyorum sosyal aglarda. bu destek yardımlaşma gurur verdı bana....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)