Sigortacı arkadaşla görüştüm JM 8759 ile sigorta görünmüyor
TT olan plaka ile sorgulama yapıldı en son DURSUN DEMİRCİ sigorta yapmış bilgisi verdi
Yani şuanda muhtemelen sigorta yapılmadı.Bu da şuna çıkar
1-Ya ilerleyen zamanda sigorta yapılır
2-Sigorta yapılmadan geçici ruhsat ile satış yapılacak
Arkadaşlar her bildiğimizi maalesef burada paylaşamıyoruz ama araç sahibine , elinden bir şey gelenler telefonla pm le bilgi aktarıyor iş savcılıkta orası hallolsun gerisi kolay
kısaca özet geçeyim o zaman bilgilendirme olsun
bu iş öyle sandığımız kadar kısa sürede bitmeyecek iyi ihtimalle 1 seneyi bulacak,hemen bitmesi için dolandırıcıların 1 gecede imana gelip tövbe edip aracın satışını geri vermeleri başka şans yok, iş savcı beyi dolandırıldığına ikna edip tedbir koydurmada gerisi bir şekilde çorap söküğü gibi gelir, cemil şuan sağdan soldan gelen haberlerle aracın şuanki sahibinin kim olduğunu az çok biliyor, tahmini olarak ta 3. şahsın masumane olarak aracı aldığının ihtimali bence %20
nasıl bir durumdur insanlar ne hale gelmişler aklım almıyor. Hakikaten Allah yardımcınız olsun, yardım eden herkestende Allah razı olsun, umarım en kısa sürede çözülür.
dolandırıcılık işinin cılkı çıkmış artık.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
araç satısı 28.05.2013 tarihinde yapılmıs suan 3. şahısda sigortayla ilgili durum farklı noter satısındaki araç tutarının hiç bi önemi yok o baz alınmaz sölediğinize göre seçmezler çogu zaman
sigortacıyım yardımcı olmamı istediğiniz bişi olursa canla başla![]()
Yaa demiyeyim diyorum ama dayanamadim..
Burada yuzlerce kisi magdur arkadasa yardim etmeye calisiyor, okuduklarim kadariyla bir tanesi savci bir tanidigina sordu olayi..
Kardesler yokmu babasi akrabasi savci olan birisi? Koysun tedbiri arabaya..Is o zaman cozulur. Magdur arkadasin sizden istedigi bu zaten, sormustu hatirliyorsaniz mevkiisi yuksek bi tanidiginiz yok mu diye..
Sonucta tedbir koyacak savci gercekten magdur birisinin haklarini korumak icin yapacak, yani hatir icin bisey degil..Vicdani rahat bi sekilde yapacak..
umuyorum ki aracı alan 3.şahıs dolandırıcıların içindendir eğer herhangi bir vatandaş olursa işler zorlaşıcak![]()
inşallah bi yerden açık verirler
Öncelikle geçmiş olsun.Benzer bir olayı arkadaşım yaşadı İstanbul'dan bir araç aldılar ancak araç aynı şekilde satılmış.Sonra olay mahkemeye taşındı ve araç parka çekildi ancak dava aylardır sürüyor.Ne gerçek araç sahibi ne de bizim arkadaş bir hak elde etmiş değil.
bende kendi avukatımı bu durumu danışdım cemil kardeşimede avukatımın bana yazdıklarını aynen kopyalıp yolladım sorun halolucak ama biraz meşakatli halolucak ama neticede halolucak kısmetse..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
okudukça içim şişiyor şiştikçe elden gelen bir şey olmadığı için hepten şişiyorum. madem suyu içmekten mideyi delicem
umarım hayırlısıyla sonuçlanır
Kendini insan yerine koyup kemer takmazsan, arabada seni adam yerine koyup hava yastığı açmaz.
bu kadar insan uğraşıyor bişeyler bulmaya çalışıyor, üzülüyor, haber yolluyor, inşallah emekleriniz boşa çıkmaz da en güzel şekilde olay çözüme kavuşur. helal para bi şekilde döner gelir. keşke elimden bişey gelse sadece üzülmekle kalmasam.
Dun zuhuratbabada araci cekici ile alsaydik adli sonuc belli olana kadar bizim basimiza gelecek ne olurdu adli bakimdan ?
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)