User Tag List

Sayfa 59/65 İlkİlk ... 9495758596061 ... SonSon
1218 sonuçtan 1.103 ile 1.121 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Senin için yanıyor.bir kaç kişi arabayı görüp paylaşıyor.yerini bildiriyor.

Sonuç koca bir sıfır. Legal yollardan birşey olmayacağını en baştan beri biliyoruz.

Ya tanıdık emniyet muduru savci ile bu is çözülür yada illegal yada soğuk su başka çözüm yolu yok bu işin

Emre Aktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne beklediğimiz çok açık :

Hata yapmış olabiliriz ama devlet ve bazı organları bu hataları düzeltmek için varlar

Peki onlar ne yapıyor dersin bu hataları düzeltmek için ??

Ne istiyoruz biliyo musun derdimizin dinlenmesini sorunumuza çare olacak yol göstermelerini senin gibi atmışsın imzası şimdi siktirgit diyenleri değil

Devletin Savcısının beni dinlemesini isterdim mesela odasından kovmasını değil

Tamam hatalıyım evet orda o yazının yazdığını bende sizler kadar iyi biliyorum ama bi anlık iyi niyetimin bana nelere patladığına hep beraber şahit oldunuz, umarım bundan sonra kimse bu hataya düşmez, umarım bundan sonra kimsenin canı yanmaz

Ama emin olun bu şerefsizler durmayacaklar daha kaç kişinin canı yanacak yada yanıyo bilmiyorum

Yani demem o ki elimden kayıp giden yıllarımı (Yıllarca çalışıp didinip biriktirdim ben o parayı) istiyorum devletten

Çok mu şey istiyorum Çok mu bencilim sence ???
    Yanlış anlaşılıyorum... !Kimsenin sana arabanın üstüne soğuk su iç yada siktir git dediği yok. Mutlaka Bu olay çözülecek.
    Anlatmak istediğim Olay Polis Aranıp Şikayet bildirildiğinde Herhangi bi yasal işlem başlatılmaması , bildirilmemesi Devletin sucu Değil , devletin o mevkiye koyduğu insanın görevini yerine getirmemesinden kaynaklanıyor.

Savcı seni odasından kovabiliyorsa Yapcak bişi yok diyebiliyorsa bu devletin suçu değil , O mevkide olan insanın görevini yerine getirmemesi yüzünden oluyor anlatmak istediğim olay bu. Görevini yerine getirmeyen bir polis , bir doktor , bir savcı , bir çöpçü yüzünden devleti suçlamak mantıksız. Burda bir aileyiz savcı mı yanlış yaptı , polismi ilgilenmiyor Şikayetimizi toplu şekilde yapar , onları o mevkiden alabiliriz.

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar profesyonelce çalışıyorlar belli zaten sonucunuda nasıl savunulcağınıda neler olucağınıda biliyorlardır. vay arkadaş yaa ulan nerdeyse günde 2-3 sefer denk geliyorum arabayla yapacak bişey yok

OnurSinanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Aktaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlaşılıyorum... !Kimsenin sana arabanın üstüne soğuk su iç yada siktir git dediği yok. Mutlaka Bu olay çözülecek.
    Anlatmak istediğim Olay Polis Aranıp Şikayet bildirildiğinde Herhangi bi yasal işlem başlatılmaması , bildirilmemesi Devletin sucu Değil , devletin o mevkiye koyduğu insanın görevini yerine getirmemesinden kaynaklanıyor.

Savcı seni odasından kovabiliyorsa Yapcak bişi yok diyebiliyorsa bu devletin suçu değil , O mevkide olan insanın görevini yerine getirmemesi yüzünden oluyor anlatmak istediğim olay bu. Görevini yerine getirmeyen bir polis , bir doktor , bir savcı , bir çöpçü yüzünden devleti suçlamak mantıksız. Burda bir aileyiz savcı mı yanlış yaptı , polismi ilgilenmiyor Şikayetimizi toplu şekilde yapar , onları o mevkiden alabiliriz.
    devleti suçlamak mantıksızmı devlet adam gibi işini yapmıyo arkadaş o mevkideki insan niye yapsın adamlar neyi nasıl cebe koyarız diye plan yapan adamlar(yanlış anlaşılmasın 10 parmağın 10uda aynı değil).. Dolandırıcılar meslektaşlarına niye taş koysun bana göre bu ama dediğim gibi işinin hakkını verenlere helal olsun vermeyenlerde ALLAH'a havale.. Baştakiler adam gibi işini yapsaydı bu ülke bu duruma gelmez bu tür olaylar yaşanmaz ve bu tür olaylara taviz vermezlerdi gözlerinizdeki perdeleri kaldırın uyanın artık arkadaşlar.

OnurSinanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim devlet nedir ne iş yapar bu savcıya polise yetkiyi kim verir kim denetler kimden yardım beklemeliyim şimdi ben bi yardımcı olur musun bana
    abi yasal yolda sana yardım edecek insan 70 kiloysa 50si t*şşak olması lazım. Yada halden anlayan bi yetkili..

Emre Aktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim devlet nedir ne iş yapar bu savcıya polise yetkiyi kim verir kim denetler kimden yardım beklemeliyim şimdi ben bi yardımcı olur musun bana
    Türkiye Cumhuriyetinde başa En kralıda gelse hiçbir iş yolunda gitmez abi. Bizim Türk insanımızın geninde var rahat olmak rahat çalışmak vs.

Sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama Elimden bişey gelebiliyorsa şu saat basar marşa gelirim emin ol. Bugün konuda güzel bir fikir çıkmıştı mesela boş boş birimizle tartışacağımıza , ona buna feryad ediceğimize çözüm yolu arıyalım.
    Aramızda mutlaka avukat olan arkadaşlar vardır. Olayı güzel bi mail olarak tasarlıcak hazırlıcak, bizde tech üyeleri olarak bu maili ilgili makamlara yollıcaz. Face ortamında aracının fotoğraflarına kadar görebiliyorsam eğer , bu mail ilgili makama milyonlarca iletilicektir bundan eminim. Madem Bu konuya dikkat çekmek istiyoruz , madem üzerinde durulmasını istiyoruz bu tarz şeyler düşünelim

Bacardi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmişler olsun hergün girip bakıyorum gelişme var mı diye inşallah bi an önce çözüme kavuşur. İ

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avukat olayi banada mantikli geliyor. Forumda Ozan ( ozan ) avukat irtibata gecin isterseniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftalık girer oldum artık sayfaya..
    Çözülsün artık arkadaş yaa..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Her sabah kalktığımda bakıyorum mutlu haber varmı diye umarım çözülür dert oldu bana kendi arabama yapılmış gibi hisediyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

vanished - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek Dilekçe... Böyle bir dilekçe yazıp ilgili savcılığın kaydına ver kayıt numarası al öncelikle durumu ayrıtınlı bir şekilde anlat bir cevap vermek zorundalar sana... dilekçelere 15 gün içinde cevap verilmeli kanunen zorunluluk. 15 değil 30 günmüş pardon

… CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

YAKINAN :

VEKİLİ :

SANIK :

SUÇ : Dolandırıcılık.

SUÇ TARİHİ : …/…/…

AÇIKLAMALAR :

1-) Sanık ile müvekkilim …/…/… tarihinde arkadaşı olan …’nın işyerinde tanışmış ve sanık müvekkilime turizm şirketi olduğunu söylemiştir. Yine sanık yurtdışına çalışmak için gitmek isteyenler için vize aldıklarını bu konuda istemi olan varsa kendisine başvurmalarını söylemiştir.

2-) Müvekkilimin o tarihlerde işleri kötü gitmekte maddi sıkıntı yaşamaktadır. Bu nedenlerle ailesinden baskı görmekte hiçbir işe yaramadığının hissetmektedir. Müvekkilim …/…/… tarihinde sanığı arar ve yurtdışına gitmek için neler yapacağını söyler. Sanık …TL. paranın gerektiğinin söyler . Bunun üzerine müvekkilim …model … marka arabasının satmış ve …TL.’yi vize işlemlerini halletmesi için sanığa vermiştir.

3-) Sanık gerekli işlemleri tamamladıktan sonra müvekkilime …/…/… tarihinde …’ya gideceğini söylemiştir. Müvekkilim …/…/… günü sabah arkadaşının işyerine sanıkla buluşmak için gittiğinde orada polisler ile karşılaşmıştır. Müvekkilim polislere neler olduğunu sorduğunda sanığın uzun zamandır aranan bir dolandırıcı olduğunu lakabının da ‘binbir surat’ olduğunu öğrenmiştir.

4-) Bu nedenlerle sanığın cezalandırılmasının talep etmekteyiz.

HUKUKİ NEDENLER : 5237 S. K. m. 157, 158 ve ilgili mevzuat.

SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle müvekkilimi dolandıran sanığın cezalandırılmasını saygıyla talep ederiz. .../…/…
    Ferhat SEZER

VW Golf V 1.4 TSI 140

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabanın resmini çıktı olarak aldım unutmamak için cebimde taşıyorum bugün bir tane gördüm önü tamamen aynı ama araba coupeymiş

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tuningcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye abi illa camı patlatıp duz kontaklamı calmaları lazım ha calıntı ha dolandırıcılık sonucta ortada bu plakaya ait bir suc duyurusu var . adamlar kayda bile almamıslar
    Kanun var, nizam var. Ortada "çalınma" yok ise polis "hırsızlık" diye dosya açamaz. Yok öyle "ha çalıntı ha dolandırıcılık" diye bir kavram.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Havanda su dövmeye başlanıldı.. Kilitliyorum konuyu. Konu sahibi birşeyşler paylaşmak ister ise pm atabilir

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandırılan arkadaşım;

Bizde dolandırıldık demiştim ya az önce babamı savcılıktan aramışlar ve teşhise çağırmışlar babamda elinde resimlerle gidip teşhis etmiş adamları istersen sende bir savcılıkla görüş. 21 ağustos 2011 den beri haber bekliyorduk yeni geldi haberi. Sonuç ne olacak hiç bir fikrim yok fakat şuan için adamların yakalandığını söyleyebilirim. İnşallah sizin ki de çözülür.. (Konuyu takip etmedim ne durumda olduğunu bilmiyorum tekrar geçmiş olsun.)

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok büyük geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunurlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adiler fena patlayacak ama ne zaman*
    Geçen noterde yine bir satış mevzusu oldu benzer bir durum..
    Evraklar hazır, imza atılacak noter vekili sordu satıcıya paranı tam ve eksiksiz aldın mı? diye.. Adam durakladı.. ee aldım fln dedi.. noter eminmisin dedi.. aldım aldım dedi.. Sonra sen para fln almamışsın git bi hava al sen dedi.. Alıcılar sanane sen işini yap fln derken uçtular.. Noter kurtardı oradaki elemanı.. Üzerlerine vazifemidir bilmiyorum ama sabaha kadar dua etse azdır...

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu adiler fena patlayacak ama ne zaman*
    Geçen noterde yine bir satış mevzusu oldu benzer bir durum..
    Evraklar hazır, imza atılacak noter vekili sordu satıcıya paranı tam ve eksiksiz aldın mı? diye.. Adam durakladı.. ee aldım fln dedi.. noter eminmisin dedi.. aldım aldım dedi.. Sonra sen para fln almamışsın git bi hava al sen dedi.. Alıcılar sanane sen işini yap fln derken uçtular.. Noter kurtardı oradaki elemanı.. Üzerlerine vazifemidir bilmiyorum ama sabaha kadar dua etse azdır...
    Üzerine vazifeden ziyade noter şüphelendiği durumlarda imza attırmıyor kimseye buda demek'ki böyle bir yetkileri var demektir..

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok buyuk gecmis olsun..ayni sey 2 ay once bi arkadasimin basina geldi pejo 207 araci ayni bicimde araklandi..2 gun icinde 3 il'e satisi yapildi arabanin..Suc duyurusunda bulundu avukata verdi fln arabanin satisi durduruldu ve suan beklemede arac Antalyada..Ancak avukatin dedigi acik ve net "sen satisi noterde kendi rizanla verdiysen hukuki acidan hicbir hak iddia edemesin"sadece araci senden ilk satin alan adam sucunu itiraf ederse tekrar arabana kavusabilirsin dedi..Allah kolaylik versin legal yada illegal yoldan insallah biran once cozersin durumu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)