Ya bu platiyum üyeliğin getirisi açar mısınız? Babam 13 senedir turkcell kullanıyor ve her ayda güzel fatura ödüyor. Daha şu güne kadar bi getirisini görmedik, cep teşefonu vermiyorlar mı hediye felan![]()
Ya bu platiyum üyeliğin getirisi açar mısınız? Babam 13 senedir turkcell kullanıyor ve her ayda güzel fatura ödüyor. Daha şu güne kadar bi getirisini görmedik, cep teşefonu vermiyorlar mı hediye felan![]()
"Korkmadık, savaştık"
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Bu adreste ayrıcalıkları okuyabilirsin dostum.
SimRacersTR.Net
bu hafta mezun oldum sakaryada yaşıyorum, olanaklar güzel olursa istanbula yerleşebilirim.mail adresinizi alabilir miyim ?
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
p.m. atabilirmisiniz mail adresimi paylaşayım.
SimRacersTR.Net
arkadaşlar platinum ekip için şöyle
servis + yemek + sosyal haklar zaten standart özellikler
en az ön lisans mezunu olmak aranan bir şart.
08-17 / 10-19 / 17-02 gibi vardiya düzeni ile çalışırsınız. nadirde olsa 00-08 gelir ama 5-6 ayda 1 ancak gelir.
platinum ekip güzel prim alır. biraz yorucudur ama yüksek performans ile oturarak yapacağınız iş için güzel para alabilirsiniz.
özel mesaj atarsanız cv yollamanız için mail adresimi paylaşabilirim.
dostum zaten platinum müşteri temsilcisi sen platinum hizmet ekibi ile karıştırıyorsun. oraya daha sonradan eğer uygun görülürsen sınavlarına girip geçebiliyorsun.
SimRacersTR.Net
Platinum Çağrı Merkezi müşteri temsilcisi için günceldir arkadaşlar.
SimRacersTR.Net
günceldir arkadaşlar. Mobil Teknoloji Merkezi için çalışma arkadaşı arayışımız devam etmektedir.
SimRacersTR.Net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)