Bence suprız kalsın derım![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bugra abi mail bekliyorum
Bol bol dua ve şükür edin. Hem maneviyatınız güçlenir hem de arabanız hızlanır
N/A SPOON EP3 R COMİNG SOON
SAVAŞ MOTORSPORT
SPOON JR TYPER
Ben piste giremicem gibi gozukuyor ana gecte olsa tirbunde olucam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
40 arac bir seans ta mı olacak? Baslangıc saatlerini soranlarda var.. Tam ve net bilgi ne zaman ve nereden temin edilecek?
evet 40 otomobile kadar olabilir. katılımcıların email adreslerine yarın emailler gönderilmeye başlayacak bu süreçte herkeze pistte olması gereken saat email yolu ile bildirilecek .
İzleyiciler için saat 9 ila 18 arası pist müsait ama şahsi tavsiyem sabah 7 de kapıda olmamaları giriş esnasında bir anda 2-3 bin kişinin ana kapıdan piste giriş yapması biraz zaman kaybına ve beklemelere sebeb olabilmekte bu nedenle seyircilerin saat 9 sonrasında piste gelmesini tavsiye edebilirim .
Bu arada önemli bir dipnot katılımcılar briefing saatlerini takip etmeleri ve piste çıkmadan mutlaka briefing e katılmış olmaları gerekmektedir pist üzerindeki tüm detay ve kuralların anlatılacağı bu briefing e katılmak katılımcının kendi sorumluluğundadır. Katılmaz kuralları bilmez ve pistte aksi bir durum yada kural ihlali yaparsanız pistten çıkartılırsınız .
Sormak istediklerinizi elimden geldiğince yanıtlamak isterim ancak yoğun tempoda organizasyona hazırlanıyoruz . Bu tip detaylar form doldurulan sitede kurallar bölümünde de mevcut lütfen okuyup anlaşılmayan noktalarda yazınız ki sizlere daha iyi bir organizasyon hazırlayabilmek için zamanımız kalsın
Bu arada şaka maka gene Techturkeyden olduk 150 küsur otomobil
İndirimli seans alımı ile ilgili de daha önce normal şekilde form doldurup email adresinizi bana sonrasında yolladıysanız neyazıkki sistem sizin başvurunuza indirim uygulamayacaktır.
Şuana kadar 80 civarı üyemiz aynı şekilde indirimden yararlanmış ödemeleri elimize ulaşmıştır .
Bu nedenle daha önce form dolduran burdan yazmamıza rağmen bizleri beklemeden form doldurmuş üyelerimiz neyazıkki busefer indirim haklarını kullanamayacaklardır .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Açıköğretim sınavı olup piste kayıt yaptıran arkadaşlar bana Sınav başlıklı pm atabilirmi (pistte olabilecekleri ennn erken saat ile birlikte ) ?
(Artmiyeti ortadan kaldırmak için sınava giriş belgelerini görmek şartı ile onların seanslarını piste yetişebilecekleri saate almak için bunu rica ediyorum )
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Abi yarin E320'nin musaitligini teyit edip sana pm atiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)