içeri girip kayıt yaptırmak isteyenlerden 10 tl yi almış olmayacakmıydık bu durumda ?
Eşitlik farklı bişey biz böyle tercih ettik Ambulans ta dahil bende dahil ödedim birdahada öderim 10 tl ye otomobilimle padok alanına gelebiliyorsam kusurabakmayın ama 10 değil 100 de veririm .
normalde VIP alan olarak belirlenen alanlara herkezin ödeyebileceği basit ücret ile seyirci aldık arkadaşlar birdahakine anakapıdan aracınızla giriş 150 tl olur dışarda otoparka 5 tl verir yürüyerek ana tribünden izlersiniz ozman değerini anlarsınız ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ben sirama cok rahat geri dondum ve hic problem yasamadim sadece tamam mi devam mi dediler daha seans var deyince hic sorun cikmadi.Bence burada konusulan 10 TL nin lafi gibi anlasilmamali fikirler atilir ortaya mantikli olan akliniza yatan hem sizin hem bizim isimize yarar olmayan zaten sizin uygulamaniz biz karisamayiz.Sanirim Murat Bey zaten yarisanlar az cok seans sayisi veya supersport kategorisine gore 10TL nin cok uzerinde ucret odedi en azindan katilimcilardan alinmayabilirdi diyor yanlis anlamadiysam.
Güvenlik aldığı emri uygular . Gayet başarılı bir ekiple çalıştık hatalı anladıkları konular olabilir onlarıda düzeltiriz .
Fikirleriniz için teşekkürler
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bn 10 lıraya bısey dedgım yok. ılk organızasyonda seyırcıler aracla gelenlerden 10 lıra alınıcak dendi.ama yarısacaklardan alınacak denmedı.cogu kısıde yarısacaklardan bu paranın alınmıcak olduguna daır bı ızlenım vardı.
mısal bu organızasyon ıcın onceden uyarı yapmıs oldun .suprız yok suan ıcın.
yoksa bnm 10 lırayada bısey dedıgım yok gıttık eglendık dondük. bn genel olarak turuncu yeleklılere taktım o gun
tesekkur ederız.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Tribün geçişi busefer açık o çoktan çözüldü![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Beyler,
26 milyon dolar gibi rakamların leblebi çekirdek gibi ortaya atılıverdiği bir tesisten bahsediyoruz.
(Bakınız Bernie Ecclestone)
Bu etkinliklerin öncesinde, cebinizde o gün harcayacak 2500 - 3000 dolar yoksa kapısından dahi giremeyeceğiniz bir tesisten bahsediyoruz.
Normal bir vatandaşın F1 pistine kendi aracı ile çıkabilmesi, Nimitz'in kaptan köşkünde kontrolü devir almak, Londra Filarmonik orkestrasına misafir şef olarak davet edilmek, ya da dünya kupası finalinde sahada olmak gibi bir şey.
Ama, bu makine para ile dönüyor.
Bunu akıldan çıkarmamak gerekiyor.
Tamam, para ağaçta yetişmiyor, ve hesabımızı bilmek lazım, ama...
Organizatörler bu seanslar için 120 yerine 200 TL de isteyebilirdi. O parayı vermeyecek mi idik?
120 TL gibi yuvarlak hesap olmayan ve herkesi kollayacak bir rakam önerildiğine göre, bir yerlerden, bir şekilde masrafların geri kalanının da çıkması gerekiyor.
Sırf adı iridyum diye dört bujiye 100 dolar verip atmosferik motoruna takanlar var.
Parayı küçümsemiyorum, ama verdiğimiz o 10 TL, kimseyi Hawaii'ye tatile göndermiyor beyler.
Bu ozel gundur,ister 10 tl olur ister 100 tl.
Bir cok pistte,resmi pist gunlerine katildim,halk gunlerine,bunlar korfez gibi bisiklet parkuru degil di(Asgari-Spa-Ring-Hheim vs) seyirciye kapatilabilir,acilabilir. Tesise girip hizmet aliyorsa odesin parasini,yada hediyelik/hatira esya aliyorsa ama halk gunu ilan edip bu sembolik ucret tuhafima gitti.Ben pist/parkurlara katilimci olsun diye yirtinan bir adamim. Ama birsey bana gore yanlissa soylerim. Guvenlik ist parkin guvenligi;katilimcilar 120-900 tl arasi ucreti oduyor,zaten bu piste giris ucreti,bilekligi onun icin takiyoruz.10 tl?
Bende diyorumki; kask kiraliyana balaklava verildi ve sanirim geri alinmadi ve guzel bir hatira idi,bu sefer karsiliginda bir hatira yada su verilebilir diye dusunuyorum? Mesela ist park cikartmAsi,arabasina yapistirsin
Kendimi bir anda muhalif gibi hissettim....
bu arada pistte saat kaçta olmak gerekiyor?
10 tl meselesine gelince tam parayi ödüyordum dedim katilimcilara ücretsiz yazi bu sekilde idi
cevap efendim talimat boyle
ozaman ara talimat vereni yazani uygulasin
arayamayiz dedi
bakin dedim mesele 10 tl değil madem kural var yazilan uygulansin
birini arada kapidaki guvenlik sefi ve ucret almadan iceri alindim
mesele tekrar söylüyorum 10 tl degil
onceden deklere edilenleri uygulamak
seans 120 tl giris 10 tl yada herneyse rakam ise söylense kimse iriraz etmez
benim yapim ters 10 tl yi vermem 120 tl yi yakarim girmem piste haksızlık oldugunu dusundugum zaman ...
TeamPASAOGLU
Tshirt sweatshirt sticker anahtarlık ıvır zıvır satsınlar, kesin planlıyolardır ama bana para basarlar gibi geliyor böyle bir günde o tarz bir aktivite
Ayrıca belirtmek isterim yemek fiyatlarıda gayet iyiydi, ben öle bi ortama girince dedim yandım ama dediğim gibi hem fiyatlar iyiydi hemde tatları çok güseldi![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
geçen sefer yarışı izlediğim balkon güzeldi..ama bu sefer diğer taraflar(düzlük sonu)- ( yarışmacı araçların piste çıktığı alandaki balkon) izleyiciye açılacakmı ?
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)