User Tag List

Sayfa 8/33 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
616 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 2 Haziranda Nerdeyiz ? Tabiki İstanbul Park !!! haydeeeee

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o senin dediğin cok basit bir uygulama .excel e plakaları yaz kapıya bı bılgısayar koy bitti gitti.15 saniye almaz bile.
    parayı cuzdanından cıkartma verme para üstü alma işlemi bile daha uzun sürer.

Dogrudur teknolojiden anlamam.Ben sabah kapida insan gucuyle calisildigi icin uzun surer demek istedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı hazır bunu yazmısken ben bı elestırı yapıcam tabıkı herkesı memnun etmek mumkun deıl oldugunca yapıyorsunuzda. gecen kı organızasyonda hersey guzel on numaraydıda bı o turuncu yeleklı guvenlıkler yokmu.
    gırıste bı para muhabbetı oldu once yolcu dan alınıyor zannettık sonra tek gelenlerdende alındıgını ogrendık nerden baksan bunu yarım saat konustuk hanı bugra abı sadece ızlemeye gelenlerden alınıcagını solemıstı gıbısınden .tabı organızasyonun hareketlı olması vs derken unutuldu gıttı problemde deıl.
    ahmet ozgun elınde mıkrofon bas bas bagırıyor.
    arkadaslar turunuzu attıktan sonra aracınızı tekrar aynı yere cekebılır ve yarısı ızlemeye devam edebılırsınız dıyor.
    yarıs bıtıyor padoktan ıcerı otoparka gırıyoruz yıne turuncu yeleklı arkadaslardan bırı beyfendı bu taraftan otoparka cıkın dıyor
    derdımızı anlatıyoruz ahmet ozgunun soledgın den bahsedıyoruz ama dınlememekte ısrarcı .
    yavuz abı noldu dıyıp yanımıza geldı durumu soledık kendısıde gorevlıye anlatmaya calıstı ama nafıle anlamakta ısrarcıydı .
    bır sorun daha var araclar sıralarına gırerken dubaların arasından gecıyor ve o dubaların baslarındada gorevlıler var tam 1 arabalık aradan 90 derece donerek gecılmesı beklenıyor .tabıkı kımse aracını surtmedı o dubalara ama ordakı gorevlı turuncu yeleklı arkadaslar her sırayı sırasına sokarken 1 dubayı kaldırsada mıllet kasmadan donse daha hos olur.
    ımkanın varsa bunları dıle getırıp arkadaslara bılgı verebılırsen cok sevınıcem .
    he dersen kı onlar bu sekılde yapıyor gel cok bılıyosan dogrusunu sen yap dıe acıkcası gelır elımden geldıgıncede yardımcı olurum.

Kesin duzeltilecektir bu hatalar, ayni sey bize de oldu.. Frenden dumanlarla geldik, disari cikip tur atmak icin guvenligi zorladik sonunda izin verdiler fakat geri almadilar Fakat sen simdi yazana kadar aklima gelmedi cunki feci eglenmistik

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

o senin dediğin cok basit bir uygulama .excel e plakaları yaz kapıya bı bılgısayar koy bitti gitti.15 saniye almaz bile.
    parayı cuzdanından cıkartma verme para üstü alma işlemi bile daha uzun sürer.
    içeri girip kayıt yaptırmak isteyenlerden 10 tl yi almış olmayacakmıydık bu durumda ?

Eşitlik farklı bişey biz böyle tercih ettik Ambulans ta dahil bende dahil ödedim birdahada öderim 10 tl ye otomobilimle padok alanına gelebiliyorsam kusurabakmayın ama 10 değil 100 de veririm .

normalde VIP alan olarak belirlenen alanlara herkezin ödeyebileceği basit ücret ile seyirci aldık arkadaşlar birdahakine anakapıdan aracınızla giriş 150 tl olur dışarda otoparka 5 tl verir yürüyerek ana tribünden izlersiniz ozman değerini anlarsınız ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle pistten döndüğünüzde sıranıza geri gelebilir olmanız gerekmekteydi . Turuncu yelekli arkadaşlar güvenliktir ve sanırım o noktada yanlış anlaşılmalar olmuş . Bu sefer bu olmayacak şimdiden düzelteceğimizi söyleyebilirim.

Murat girişte 10 tl alınması gayet doğal bir durum .
    Herkezden alınmasınada sosyal eşitlik adalet diyebiliriz bende verdim sende verdin diğeride verecek ayrım yok herkeze eşit . Sebeblerini düşünün sizce neden ? seyircisiz olmasınımı tercih edersizniz ? Gelip izlenememelimi ?

Orda seyirci olması için çalışan güvenliğin gideri ile hesap ettiğinizde girişte alınan ücretler yarısını karşılar herhalde en fazla ....
    Sorduğunuz için anlatıyorum ama arkadaşlar bir organizasyon öle tahmin ettiğiniz gibi negüzel gelsin izlesin ne güzel kalabalık olsun la değil milyarlarca ödeme ile yapılıyor . Bu nedenle 10 tl araç başı olarak belirlenen ücret gayet makul . Otoparka bıraksanız vereceğiniz ücret 5 tl zaten bununda lafını yapmak bence biraz değişik bir durum .

Garipsemiyorum çünkü çok senedir bu işin içindeyim ve dışardan herşey başkadır . Desem ki aranızdan biri gelsin koysun ortaya bugünün harcamalarını aynı şartlarda yapsın kapıdan da ücret almasın ben söleyeyim kapıdan 20 tl den aşağı ücret istemez araç başı .

Ben sirama cok rahat geri dondum ve hic problem yasamadim sadece tamam mi devam mi dediler daha seans var deyince hic sorun cikmadi.Bence burada konusulan 10 TL nin lafi gibi anlasilmamali fikirler atilir ortaya mantikli olan akliniza yatan hem sizin hem bizim isimize yarar olmayan zaten sizin uygulamaniz biz karisamayiz.Sanirim Murat Bey zaten yarisanlar az cok seans sayisi veya supersport kategorisine gore 10TL nin cok uzerinde ucret odedi en azindan katilimcilardan alinmayabilirdi diyor yanlis anlamadiysam.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesin duzeltilecektir bu hatalar, ayni sey bize de oldu.. Frenden dumanlarla geldik, disari cikip tur atmak icin guvenligi zorladik sonunda izin verdiler fakat geri almadilar Fakat sen simdi yazana kadar aklima gelmedi cunki feci eglenmistik
    sankı o gun zorluk cıkarmak ıcın orda gıbılerdı .aramızdakı irlandalı onlardı
    değişik adamlar türkçe konustum o gun 3 üne anlamadılar bidahakine fransızca sansımı denıcem
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvenlik aldığı emri uygular . Gayet başarılı bir ekiple çalıştık hatalı anladıkları konular olabilir onlarıda düzeltiriz .

Fikirleriniz için teşekkürler
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içeri girip kayıt yaptırmak isteyenlerden 10 tl yi almış olmayacakmıydık bu durumda ?

Eşitlik farklı bişey biz böyle tercih ettik Ambulans ta dahil bende dahil ödedim birdahada öderim 10 tl ye otomobilimle padok alanına gelebiliyorsam kusurabakmayın ama 10 değil 100 de veririm .

normalde VIP alan olarak belirlenen alanlara herkezin ödeyebileceği basit ücret ile seyirci aldık arkadaşlar birdahakine anakapıdan aracınızla giriş 150 tl olur dışarda otoparka 5 tl verir yürüyerek ana tribünden izlersiniz ozman değerini anlarsınız ....
    bn 10 lıraya bısey dedgım yok. ılk organızasyonda seyırcıler aracla gelenlerden 10 lıra alınıcak dendi.ama yarısacaklardan alınacak denmedı.cogu kısıde yarısacaklardan bu paranın alınmıcak olduguna daır bı ızlenım vardı.
    mısal bu organızasyon ıcın onceden uyarı yapmıs oldun .suprız yok suan ıcın.
    yoksa bnm 10 lırayada bısey dedıgım yok gıttık eglendık dondük. bn genel olarak turuncu yeleklılere taktım o gun

Güvenlik aldığı emri uygular . Gayet başarılı bir ekiple çalıştık hatalı anladıkları konular olabilir onlarıda düzeltiriz .

Fikirleriniz için teşekkürler
    tesekkur ederız.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bn 10 lıraya bısey dedgım yok. ılk organızasyonda seyırcıler aracla gelenlerden 10 lıra alınıcak dendi.ama yarısacaklardan alınacak denmedı.cogu kısıde yarısacaklardan bu paranın alınmıcak olduguna daır bı ızlenım vardı.
    mısal bu organızasyon ıcın onceden uyarı yapmıs oldun .suprız yok suan ıcın.
    yoksa bnm 10 lırayada bısey dedıgım yok gıttık eglendık dondük. bn genel olarak turuncu yeleklılere taktım o gun
    Takılma onlara gerçekten çok güzel çalıştı güvenlik Çok başarılıydı dediğim gibi bir hata var ise bizim hatamızdır düzeltiriz uyarıları dikkate alıyoruz tabiki .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takılma onlara gerçekten çok güzel çalıştı güvenlik Çok başarılıydı dediğim gibi bir hata var ise bizim hatamızdır düzeltiriz uyarıları dikkate alıyoruz tabiki .
    Tribün için yine arıza çıkartmasınlar konuştuk açıldı ama kalabalık olmasa açmazlardı tünelin kapısını , Vip yerinde beyni kaynar insanların arkadaşım çocuğu ile gelmişti tribunde cennet gibiydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tribün geçişi busefer açık o çoktan çözüldü
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler,

26 milyon dolar gibi rakamların leblebi çekirdek gibi ortaya atılıverdiği bir tesisten bahsediyoruz.
    (Bakınız Bernie Ecclestone)
    Bu etkinliklerin öncesinde, cebinizde o gün harcayacak 2500 - 3000 dolar yoksa kapısından dahi giremeyeceğiniz bir tesisten bahsediyoruz.

Normal bir vatandaşın F1 pistine kendi aracı ile çıkabilmesi, Nimitz'in kaptan köşkünde kontrolü devir almak, Londra Filarmonik orkestrasına misafir şef olarak davet edilmek, ya da dünya kupası finalinde sahada olmak gibi bir şey.
    Ama, bu makine para ile dönüyor.

Bunu akıldan çıkarmamak gerekiyor.

Tamam, para ağaçta yetişmiyor, ve hesabımızı bilmek lazım, ama...
    Organizatörler bu seanslar için 120 yerine 200 TL de isteyebilirdi. O parayı vermeyecek mi idik?
    120 TL gibi yuvarlak hesap olmayan ve herkesi kollayacak bir rakam önerildiğine göre, bir yerlerden, bir şekilde masrafların geri kalanının da çıkması gerekiyor.

Sırf adı iridyum diye dört bujiye 100 dolar verip atmosferik motoruna takanlar var.
    Parayı küçümsemiyorum, ama verdiğimiz o 10 TL, kimseyi Hawaii'ye tatile göndermiyor beyler.

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benide yaz özgüncüm..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ozel gundur,ister 10 tl olur ister 100 tl.
    Bir cok pistte,resmi pist gunlerine katildim,halk gunlerine,bunlar korfez gibi bisiklet parkuru degil di(Asgari-Spa-Ring-Hheim vs) seyirciye kapatilabilir,acilabilir. Tesise girip hizmet aliyorsa odesin parasini,yada hediyelik/hatira esya aliyorsa ama halk gunu ilan edip bu sembolik ucret tuhafima gitti.Ben pist/parkurlara katilimci olsun diye yirtinan bir adamim. Ama birsey bana gore yanlissa soylerim. Guvenlik ist parkin guvenligi;katilimcilar 120-900 tl arasi ucreti oduyor,zaten bu piste giris ucreti,bilekligi onun icin takiyoruz.10 tl?
    Bende diyorumki; kask kiraliyana balaklava verildi ve sanirim geri alinmadi ve guzel bir hatira idi,bu sefer karsiliginda bir hatira yada su verilebilir diye dusunuyorum? Mesela ist park cikartmAsi,arabasina yapistirsin
    Kendimi bir anda muhalif gibi hissettim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada pistte saat kaçta olmak gerekiyor?

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm atıldı beklemedeyiz : )

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 tl meselesine gelince tam parayi ödüyordum dedim katilimcilara ücretsiz yazi bu sekilde idi
    cevap efendim talimat boyle
    ozaman ara talimat vereni yazani uygulasin
    arayamayiz dedi
    bakin dedim mesele 10 tl değil madem kural var yazilan uygulansin
    birini arada kapidaki guvenlik sefi ve ucret almadan iceri alindim
    mesele tekrar söylüyorum 10 tl degil
    onceden deklere edilenleri uygulamak
    seans 120 tl giris 10 tl yada herneyse rakam ise söylense kimse iriraz etmez

benim yapim ters 10 tl yi vermem 120 tl yi yakarim girmem piste haksızlık oldugunu dusundugum zaman ...
    TeamPASAOGLU

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tshirt sweatshirt sticker anahtarlık ıvır zıvır satsınlar, kesin planlıyolardır ama bana para basarlar gibi geliyor böyle bir günde o tarz bir aktivite

Ayrıca belirtmek isterim yemek fiyatlarıda gayet iyiydi, ben öle bi ortama girince dedim yandım ama dediğim gibi hem fiyatlar iyiydi hemde tatları çok güseldi
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gp74 ibiza Cupra

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sefer yarışı izlediğim balkon güzeldi..ama bu sefer diğer taraflar(düzlük sonu)- ( yarışmacı araçların piste çıktığı alandaki balkon) izleyiciye açılacakmı ?
    2000 A3 8L

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)