Forum doldurulmustu fakat ucreti yatirmadik acaba yarin istanbul park ta kaydi yaptirabilirmiyiz forum doldurulduktan sonra gelen mail de o sekilde yaziyordu ama sizlere de sorayim istedim
Forum doldurulmustu fakat ucreti yatirmadik acaba yarin istanbul park ta kaydi yaptirabilirmiyiz forum doldurulduktan sonra gelen mail de o sekilde yaziyordu ama sizlere de sorayim istedim
Türkiye bu şekilde ayaklanmışken ben etkinliğin ertelenmesi gerektiğini düşünüyorum.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Erteleme yok arkadaslar erteleyip bu isi seven sizlere mi tepkimizi gosterelim ? Farkli dusunmuyoruz bizim etkinligimiz konser vb. Olsa zaten iptal ederdik ancak bu iptal size karsi tavir koymaktan ote biryere gitmeyeceginden piste cikiyoruz yarin . Bayraginizi kapin gelin derim![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
.............................
Yav niye ertelensn kap bayragini git illa sokakta yurumkmi lazm gaz acip bayraginla turla oda bi tepki
www.honda-tech.com
Ne yazik ki yarinki organizasyona odemesini yaptigim halde katilamayacagim. Canimiz sagolsun vardir bir hayir...
bostancıdan yola çıkıcaz birazdan ama yağmur yağmış yerler ıslak pistin otaraf ne durumda acaba?
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)