bizim videoda baya sesli , co-pilot dövecekti beni nerdeyse :D, yiğitden tırstım diyede itiraf etmişim :D yoldan çıktığımda :)... keyfli bir gündü bende istemeden tedirginlik verdiysem özürdilerim ..
Printable View
ilk defa katılıyorum ,organizasyon da emeği geçen herkese teşekkürler, profesyonelce hazırlamış bir organizasyon oldu.
Dediklerine aynen katılıyorum 40 araç çok riskli, spin atanlar oldu önümde:( kaza yapanlara çok büyük geçmiş olsun:(
Pist inanılmaz zevkli, çok teknik bir pist birkaç seans girerek tanımak lazım, videolarıma göre 2.48 tur derecem oldu sabahki ıslak zeminde. Videoları eklerim yakında..
Bekliyoruz videoları, benim makina aptallaştı devamlı açıldı kapandı kesik kesik videolar :(
video kayitindan starttan starta 3:12 zamanım. bayan sürücü bana o kadar engel oldu ki zamanlarımı yedi resmen :D sağlık olsun ne diyelim. hedefim 3:00.
resim ve videoları bekliyoruz arkadaslar
drag show oldu mu ?
güzel bir gündü.diğer virajları görmek sadece sıkıntı oluyor.
saat 6 da cıktık son seans vardı kalmadık supersport dan sonra bugun evo 6 lar 9 lar olsun yiğit arkadasımızın aracı olsun s2000 ler olsun armageddon olsun he bıde sarı cupra arkadasımız ve dıger arkadaslar keyıflı bır gun gecırttıler tesekkur edıyoruz kendılerıne.. supersport lar ıcın bır sey dıyemıyoruz dıyecek bır sey yok murat arkadasımız gene formundaydı:)))
Öncekine göre bence çok daha sistemliydi tüm ekibin ellerine saglık ilk gruptaydım keyifliydi valla biraz kaldım bu sefer 350z leri falan izledim sonrada kaçtık zaten tüm ekibin ellerine sağlık bence gayet güzel bi gündü
Senin rs te skintimi yasandi guzel gidiyordu
Yokmu video foto vs kimsede?
Arkadaşlar bunlar bizim çektiğimiz videolar.
02.06.2013 - YouTube
02.06.2013 - YouTube
02.06.2013 - YouTube
02.06.2013 - YouTube
02.06.2013 - YouTube
02.06.2013 - YouTube
02.06.2013 - YouTube
Samanyolu Canlı olarakmı Ropörtaj yaptı yoksa bir program veya haber içinmi ?