Leon Cupra vs GT3
Intercity Park Leon Cupra & 997 GT3 - YouTube
Printable View
Leon Cupra vs GT3
Intercity Park Leon Cupra & 997 GT3 - YouTube
Yedigim gazlardan,ozellikle kopruyu gectigimiz sabahki yedigimiz gaz,vucudumda reaksiyonlara neden oldun,yuzum kulagim sisti,basim donuyor ve halsizim. İst parka 3:30 da zorla gelebildim. Ozellikle bugra cok ugrasti ;)
Cok ayrinti veremiyecegim cunku etrafda gezemedim :(
Fakat ya millet gitmisti yada seyirci ve araba azdi?
Pistin rekorunu gelistirdim bu halimle ;) 2:14 yapmisim,biara vural bey de F12 ile cikti ama gecemedi,1 sec fark atmisim,nazikce tebrik etmis sagolsun.
Birdahakine saglikli ve "huzurlu" cikariz umarim....
Ayrıca gidişte onursümer; dönüşte, Tayfun abi, Serkan abi, Faruk abi çok teşekkürler hepinize, bizim için keyifli bir gündü :)
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun Poloyu duyunca korktuk trübünde,
997TT Murat abi kronometre ile tuttuğumuz bir turda 2.16.1 yapmıştı, diğerlerinde daha hızlı dönmüş demek ki, tebrikler :)
Yok yok,arkadaslarina tutun demis,1 sec arkada oldugu ogrenince," At sahibine gore kisnermis,tebrik ederim" demis sekerim.
Kronometreyi tutan kisi soyledi,yoksa nerden bileyim...
2 seanstada arabam korumaya gectıgı ıcın basınç kesti malesef:/ bidahakine programı guncelleyip sorunsuz çıkmak nasip olur inşallah, kaza yapan poloyu gorur gormez durdum ama bişey yoktu kulllananlarda şükürler olsun! Bi volvo beni darlardı gereksiz şekilde ama ben şahsen çok eglendim kız arkadaşım rahatsız olsada virajlardan, bidahakine onsuz gelicem :) etkinlik çok güzeldi düzenleyen emeği gecen yarışan izleyen herkeze çok teşekkürler...
Bu arada çıkarken benimlede samanyolu tv konuştu ama yayınlanırmı bilmem :)
Emegı gecen herkese tesekkurler tebrıkler için ayrıca saolaun bişeyler yapmaya calıstık
Emeği geçen herkese çook teşekkürler , çok keyifli , çok güzel bi organizasyondu ..
ilk seansta yağmurun azizliğine rağmen sonlara dogru biraz keyifli döndük, ikinci seansta çok keyif aldım ..
talihsizlik yaşayan arkadaşlarımız oldu , burdan geçmiş olsun diliyiorum hepsine..
Sıradaki ordanizasyonu sabırsızlıkla beklyorum :icon_tup:
Yine cok guzel bir gundu.Kaza yapanlara cok gecmis olsun.Yalniz kazalarin neredeyse tamami hirs ve sov yaparken gerceklesti bunu net soyleyebiliyorum hatta birinin konusmasina kulak misafiri oldum reklam yapmaya geldigini soyluyordu.Bu gibi durumlarda kendi aldiklari risk umrumda degil ama baskalarini tehlikeye sokanlar oldugunu gorduk..Haricinde organizasyon kusursuzdu bu sefer sadece 40 arabanin fazla geldigini soyledi cogu katilimci.Beyaz ve gri bir evo vardi ikiside muhtesemdi sesleri olsun gidisleri olsun..
Ek olarak:Full stock US megane rs sadece yay ve semi slick lastikle 2:39 dondu bence o trafikte cok basarili.
Öncelikle araçlarında problem yaşayan kaza atlatan arkadaşlara geçmiş olsun..Yağmur olmasa çok daha keyifli olcaktı bugün. 40 araç kesinlikle fazla bugün net şekilde görüldü.Emeği geçenlere teşekkürler.
evolar hayatımı kararttı maşallah hepsine :D