emeği geçen herkese tebrikleri, ellerinize sağlık. amacında kaldığı sürece, kurallar uygulandığı sürece sıkıntı çıkmaz inşallah.
Printable View
emeği geçen herkese tebrikleri, ellerinize sağlık. amacında kaldığı sürece, kurallar uygulandığı sürece sıkıntı çıkmaz inşallah.
Dün ben de çok karmaşık duygular içinde gittim İstanbulpark'a.
K grubundaydım.
Açıkçası, kendi ellerimle yaptığım aracımın en büyük sınavı olacaktı bu.
İki gün önceden alelacele bir fren soğutma sistemi de yapmıştım, ama test edilmiş bir sistem değildi. (Bana gecenin bir saatine kadar yardım eden Uyumsuz Element, çok sağol, e mi..)
Diğer yandan bu piste ilk defa ayak ve tekerlek bastım.
Velet, benim kapasitemin ve beklentilerimin çok çok üstünde bir performans verdi.
Pist kalabalıktı. Herkes heyecanlı idi, ama benim denk geldiğim tüm arkadaşlar da çok efendi idi. Arkamda, yanımda birini gördüğüm an gaz kestim, yol verdim. Bunun tek istisnası ana düzlük oldu. Orada da, start/finish çizgisinden sonra viraj çizgimi bozmak pahasına da olsa bana yakın olan herkese yol verdim.
Neyse.. İlk turum 3 dakika idi, daha sonra 2:44 yaptım. Bence hiç fena olmadı.
Toplam 6 hızlı turum var. (yaklaşık 4 soğutma turu attım)
Bilanço şu şekilde:
Yarım depo benzin.
Yaklaşık 8 litre su (water injection)
Balatalar sağlam (soğutma sistemi işe yaradı yani)
Lastikler fıstık gibi
En yüksek yağ sıcaklığı - 105C, kırmızı bayraktan sonra sıcak motorla çıkınca 114C
En yüksek su sıcaklığı - 94C
Maksimum manifold basıncı - 15 psi
Maksimum devir - 7842 (kompresyon sırasında - devir kesici 7350'de devreye giriyor)
Maksimum EGT - 922C, kırmızı bayraktan sonra sıcak motorla çıkınca 1005C (bu biraz yüksek geldi bana)
5. vitesi hiç kullanamadım. Önceleri 2. viraj sonrasında 2 ve 3 arasında gidip geliyordum, 8. virajdan çıkarken 4 yapıyordum, sonra ana düzlükte frenden sonra üçte bırakmaya başladım, çok zaman kazandım. Arka düzlükte tam fren noktasına geldiğimde 4 bitiyordu (7300 devir).
Yağ sıcaklığı 114 olduğunda soğutmaya geçtim, arka düzlüğe çıkmadan 97 seviyesine düşmüştü.
Ancak, çok kel alaka bir sorun yaşadım.
Akşam eve dönerken çok yavaş gitmeye karar verdim. Büyük bir keyifle müzik açtım, elimde çay bardağım (termos ile çay getirdim de), ağzımda sigara, saatte 60 km hızla giderken bir anda gaz pedalı boşaldı. Kenara çektim, bir baktım, kaz kelebeğinin mili kırılmış. 15 yıllık gaz kelebeği, kırılmak için benim Orhanlı gişelerinden geçip üst geçidin ortasına gelmemi beklemiş.
Neyse.. toplamda yarım saatlik işi var. Daha sağlam yaparım, bu sefer 20 yıl gider.
Böyle bir gündü işte.
Haa, unutmadan..
Ben heyecan yaptım, fotoğraf motoğraf çekmedim. Elinde fotoğraf, video olan varsa, paylaşırsa çok makbule geçer.
Son olarak, ben pistte elimden geleni yaptım, gözüm hep aynalarda arkamdakileri, yanımdakileri kolladım, ama eğer herhangi bir arkadaşın herhangi bir şekilde kaygı duyduğu, hoşlanmadığı, yoluna engel olan bir konumda bulundu isem, özür dilerim.
teşekkürler bende ilk defa çıktım istanbulparka pisti çözmeye aracın limitini görmeye çalışıyodum çok kalabalık gurubun içine düşünce aralardan kaçıp sıyrılmak için uğraştım gruptan kopup gidim diye biraz o sıralarda çok yakınlaşmış olabiliriz o anki heyecandan hatırlamıyorum hiç tam ne olduğunu :)
Çok keyifli bir gündü, A ve D seanslarında çıktım. Motorumun gücü doğrultusunda olabildiğince viraj kasarak zaman yapmaya çalıştım, zira düzlüklerde 150 beygir oldukça yetersiz geldi 200+beygirlik arabalara kıyasla... A seansında babam da yanımdaydı, ilk 3 tur yağış yoktu, video kaydına göre sırasıyla 3:08 - 3:02 - 3:01 - 2:57 dönmüşüm, son iki turumu ise hafıza dolduğu için kaydetmemiş... Babamın keskin virajlar öncesindeki yorumları ile videoyu izlerken çok eğlendik:)
D sensına tek başıma çıktım, şansımıza güzel yağış vardı seans boyunca, ama beklediğimden az etkiledi ıslak zemin, asfalt gerçekten çok farklıymış, zımpara gibi:)
Bu seansta sırasıyla 3:00 - 3:00 - 3:00 - 2:58 - 2:53 - 2:54 ve 2:53 turlar atmışım. Özellikle videoları izleyince farkettim, ilk turlarda bazı virajlara çok yanlış giriyormuşum, son üç tur bir iki viraja düzgün girince sürede ciddi fark olmuş, pistteyken anlamıyor insan farkı:)
En büyük şansım, her iki seansta da ilk çıkış yapan 3 arabadan biri olmamdı, en azından araba geçmekle uğraşmadım, beni geçmek isteyen hızlı araçlara da olabildiğince yol vermeye çalıştım. Turlarımı istikrarlı atmaya çalışırken genel olarak zamanımı geliştirebilmem de keyif verdi.
Kumho KU 36'lar kuruda zaten iyiydiler, ıslakta ise beklediğimden çok daha iyi performans sağladılar, yine de 19 mayısla birlikte toplamda 60 dakikalık istanbul park turları sonunda sağ ön lastiğin orta kanalları eridi gitti, ön arka rotasyonu şart oldu.
Turlarım bittiğinde izlerken zevk aldığım arabalardan biri kırmızı MX-5 (Godless Commie) oldu, sesi de gidişi de çok güzeldi, sahibinin emeğine sağlık... Bir diğeri de elbette Marutti'ydi, hızlı gitmenin her şey olmadığını, önemli olanın İstanbul Park'ı yaşamak olduğunu oradaki herkese gösterdi, helal olsun sana kardeşim...
Kaza yapan, ya da sorun yaşayan arkadaşlar oldu, hepsine geçmiş olsun. 40 araba ve rolling start özellikle öğleden sonra seanslarında seyir zevki verdi, ama virajlarda bir o kadar da tehlikeli görünüyordu, neyse ki ciddi bir durum olmadı. Park yönetimi en uygun kararı alacaktır kanaatindeyim...
Piste cikmis Volvo V40 kimindir? Hangi motorlu? Fotograflar konusunda gördümde
hava yağmurlu olmasına rağmen güzel bir gün yaşadık emeği geçen herkese teşekkürler süper çalışan bir ekip vardı her ne kadar brifinge giremeden piste girmiş olsakta sorun yaşamadık.
spiker abi ayaküstü verdi brifingimizi:)
sorun yaşayan, kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.
yinelenen her seferinde daha iyi olan organizasyonlar yaşarız inşallah.
Bugra;resmi sureleri alsak sekerim? Arac-isim olani...
öncelikle kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun ve emeği geçen herkeze çok teşekkürler ederim başta bugra başkana :D pist çok keyifli bir okadarda araçlar için çok yorucuydu ilk defa girdim istanbulpark a çok keyif aldım 0,6 barda yeterince keyif aldım
ufaktan bir geçiş videomu paylaşıyım dedim stlegal abimle birlikte yan yannn :D
smoketeg - YouTube
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151719513661584
Arka arkaya pistteyken aynı gitmek çok keyifliydi. Yağmurda bu pistin bukdar tutunacağını tahmin etmedim ama inanılmazdı. Daha sonrasında senin yanında oturup bilgilerimizi ve senin agresif pilotajın birleşince çok iyi süreler çıkarmışızdır ve uzun zamandır hiç bukdar güldüğümü hatırlamıyorum:)))
üzerimize kıran megane rs siyah mat olandı , ygt megane 8ci viraj çizgini keyifle izledik , sc miata sesi ve kontrollü pilotajı süperdi.
kaza yapan arkadşlara geçmiş olsun.
Yagmur super deneyim oldu gercekten ama tahmin ettigin uzere ben baya korktum hahaha : D Tren gibi gidisimiz muhtesemdi, biliyorsun gran turismo dada ayni yerde ciktigimizdan sen cikarsan bende gelirdim haha :)
Beraber ciktigimiz inanilmazdi, ne gulduk ya : ) YGT nin 8.viraj cizgisi gercekten cok iyiydi arkasi 10derece disarda ayak gazda, kilitli diff aktif :)
@Bugra; Resmı zamanlar ne zaman yayınlanıyor?
Bırde duyduguma gore Best Time yapana odul varmıs,ben fazla kalamadım cok hasta oldugum ıcın,nedır odulum ;)