teknik bir alt sınır yoksa road runner ve ben için epey eğlenceli ve unutulmuyacak bi gün olucak.
Printable View
teknik bir alt sınır yoksa road runner ve ben için epey eğlenceli ve unutulmuyacak bi gün olucak.
Ankara'dan çok katılım olursa belki arabaları tırla göndeririz.
Bu yazdığımı okuyan varsa ve aklına yatarsa özelden konuşalım. Ben en az 2 araba daha getirebilirim.
Pm attim..bir aksilik olmadigi surece ordayim
-Ata- | Ep3 typer | Atakan Yolcu
şuana kadar gelen email adreslerine tahminim yarın emailler gelecek sonrasında da formu doldurduğunuzda indirim uygulanmış olacak .
Problem yaşayan olur ise benimle iletişime geçebilir . Bu arada benden bir tavsiye bu aktivite sonrası yakın zamanda aktivite yok en az 1 ay beklemek durumunda kalabilirsiniz ;)
Haydi Techturkey Pistler Bizi bekler !!!
Buğra Bey'e pm imi attım. inş. 2 haziranda hayatımın en eğlenceli pazarını geçiricem. hayallerimin arasında da yok değildi hani =))
bugramutlu / 94" Maruti 800 / Buğra MUTLU.
Bu arada formu doldurup parayı yatıran arkadaşlar bana pmle isim nick plaka otomobil şeklinde bilgilerini yollasın ki özgünün ilk mesajına ekleme yapabileyim listeye 180 kişiydik geçen sefer kim nerden çıktı haberimiz yok yahu :D
Ben de geliyorum Allah'in izniyle ;) Onumuzdeki hafta icinde havalemi yapiyorumm...
Seyircisiz olmaz, elbette ordayız sağlıksal bi sıkıntı olmadığı taktirde :)
tribündeyiz inş :)
E cıksın artık,bana anlattı arabasını,aklım kaldı,cok ıyı sure cıkartıcagını hatta bızım gıbı arabaları rakıp gormedıgını soyleyınce,zamanını merak ettım...
2 Hazıranda mutlaka beklıyoruz ozaman ;)
Buğra Bey son gün belli mi başvuru ve ödeme için.Elimiz ayağımız birbirine girmesin yetiştirmeye çalışıyoruz en iyi parçaları bulmak için zaman kaybettik,bilelim heyecan yapmayalım?
Beni yazın ALLAH kısmet ederse orda olmaya calışacagız
cRc ramo - 106 gti - Ramazan TOPUZ
formu doldurdum ama henüz pm atmadım yardımcı olabilirmisiniz?
Yine keyifli bir gün olacak diye umuyorum :D