25 araba o piste çok az nedenini sorarsan zaten 2. turdan sonra :) herkes darma duman oluor 2-3 2-3 kişiler oluyor 40 kişi çok bencede 35 güzel ama :D
Printable View
nasib olursa geliyorum inşallah :)
benide yaz kankacım
Yaz bu sefer benide
Eray yümsel -- e92 m3
Yaz doktorum yazzzz
Benide yazın, Bugra' ya mail adresimi yolluyorum. Ankara' dan gelecekler içinde sayıyı kendi aramızda belirleyip tır organize edersek çok güzel olur :)
yaz ozgunum bende ordayim hazir ve nazir:)
beyler email adreslerinizi gönderin geç kalmayın sonra ...
bugra abi gonderdim ben cevap bekliyorum.
Abi benide yaz typer ile hadi hayirlisi
Şu konudan devam edelim o zaman :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...idecekler.html
valla bende cevap bekliyorum gelmedi hala :)
Sunu unutuyor yada gozardi ediyor İst park yonetimi;
25 gruplarla saldi milleti,50 de salsa orada pek cok kisi ya ilk kez cikiyordu yada 2. Kez ist parka.
Oyuzden kimse hic bilmedigi yerde gazlamak istemedi yada bir sonraki viraj neydi stresiyle daha erken gaz kesti.
E simdi pist ogrenildi,videolar cekildi,gazlar verildi,ben iyiyim yada kotuyum yorumlari,40 yillik pilot gibi apex-kerb-erken fren vs yorumlari...
Hani hepimiz cimbomu feneri daha mac oynamadan,Alex ferguson misali tatktiksel dizer,ya sampiyon yada avrupa fatihi yapariz ya,o misal simdi daha tecrubeli ve gazli gidiyoruz 2 hazirana ;)
Oyuzden yazmistim 6-7 halk gununden sonra yapilmaliydi,trafigi %80 artirmak demek,riskide %80 artirmak olurdu.
Mesela; once 25-30 arac,sonrakinde 28-32 arac,sonraki pist gununde 31-35 diye artirilip,optimum nokta ne ise onda sabitlebirdi.
E birde fiyatda uctu gitti. 1saate 650 oderken simdi 900 odiyecegiz! Buda icimi burktu biraz...
Neyse bakalim,deniye deniye dogruyu bulacagiz iste ;) Turkiye burasi,kervan yolda duzulur....
Ozgun;zaman bekliyorum artik senin Japon baligindan,cillop gibi duruyor,kamcila ist parkda...
458 ile katilacagim,isinma turunda takip olur ama araciniz neydi?
e92 m3 le gelicem de 458 biraz sert hayırlısı bakalım inş takip edebiliriz :)
benide yazın trophy ile gelicem antreman olsun :)
Yiğit -Megane Rs Trophy-Yiğit Eröge
aöf sınavına denk geliyor keske tarih belirlenirken düşünülseydi
E92 M3 gayet basarili pistte ;)