Azarlama farkli bir durum bu sadece gun icinde 220 racla ugrasmis gunesin altinda ten rengi gedismis personelin yardimciolmaya calismalsi ki zamanida yok hizli olmak zorunda ...
Mazur gormek lazim o insanlar o gun elinden gelenin en iyisini en hizlisini yapmaya calisti . Yapmayada devam edecek . Kim icin ? ne icin ? Katilimcilar icin sizler icin ,
Devam etmeyedebilirler yada bu aktiviteler yapilmayadabilir 120 tl ye istanbulpark a cikmak yerine korfeze 400 tl yede cikabilirsiniz secim sizin arkadaslar zorlama yok sadece insanlarin yerine kendinizi koyun 10 saat 40 nderece ve devamli ayni soru cevap arada insanlarin dengesi kayabilir kimse kotuiyetli degil destek amaciyla orda beni taniyorsunuz ve benim sozume guveniniz var ise bunada emin olun derim ben ...
Neyse konumuz 2 Haziran kimler geliyor .
Pm e emailinizi yazin %10 indirimi kapin Techturkey uyelerine ozel ne baska bir sitede nede baska bir yayinda bunu goremezsiniz ...
Uyelerimizin tamami icin gecerli uye olmayanlarin sa bakip kazanamadigi bir indirim bu ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu kadar destek ve emek verilerek şimdiye kadar ele geçmeyen artık herkesin 120tl gibi çok cüzzi bi fiyata yararlanabileceği imkan sunulan organizasyonlara herkesin destek verip katılması gerekir bence.ufak tefek eksiklikler zamanla giderilecektir eminim.bizde araçlarımız hazır olduğu sürece bu etkinlikleri kaçırmicaz emeği geçen ve bu imkanları sunanlara çok teşekkürler...
INFINITE PERFORMANCE
bır kac sorum olucak . gecen para bankayamı yatmıştı ?
sımdı ne sekıl olucak,yatıncamı lıstede yazılacak ısım ? bu arada maıl gelınce ona gore ındırımlı odeyecegız heralde?
Pistler bos kalmasın,yıllardır ugras verdıgımız sey dahada ıyıye gıtsın.
karsılıklı ozverılerle ıyıye ve dogruya ulasacagız.
Son gune kadar pıste adam arıyorum,yıllardır bu boyle,gocunmuyorumda...
Ancak kucuk bır kıtlenın goturecegı bır ıs degıl bu.
Zevk alıyorsak,bu kulturu yasatalım. Elımızde cok cok ıyı,dunyanın en zevklı ılk 10 pıstınden bırı duruyor.Bır neve dunyanın 9 harıka pıstınden bırı...
Buarada su kanıyı yıkarsak sevınırım;Benım arabam spor degıl yada ben kotu sure yapıyorum dıye dusunmeyın. Orada amac aracınızın "gercek" lımıtlerını gormek,eglenmek,dıreksıyon/gaz/fren koordınasyonunu gelırtırmek.
Bakın;Suzukı Marutı ıle gelıyor bır arkadasımız yada bırı Aventador ıle....
Iste bunu korumamız gerek....
Ben egıtım-danısmanlık-yardım ne gerekıyorsa,seve seve yapıyorum. her pıst gununde en az 4-5 farklı arac ıle cıkıyorum kı,adam zevk almıyor,arabasından sıkayet edıyor,pıstten sogumasın dıye beraber dogruları buluyoruz.
90 lı yıllarda bu ımkanlar yoktu,15-25 yas genclıgınden talep patlaması beklıyorum....
2 hazıranda bu sefer işimi ayarlayabilirsem kia picanto ile çıkıcam piste 1.1 crdi basınc açık euheuheu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Nerelerden nerelere geldik bu konuda fazla yoruma gerek yok zaten.
2de kiz arkimnin sinavi var, 3 gibi katilim mumkun olabilirmi, seanslar tahmini kacta baslayip kacta bitecek, ona gore pmi atalim![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Pazartesi aksamı mailler gelecek .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Daha cok erken biliorum ama 2 hazirandan sonraki organizasyon icin belirli bir tarih varmidir? 2 hazirana katilamayacagim maalesef bi sonrakine onceden hazir olmak isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)