Bu arada...
(Fotoğrafın gerçekliğinden kuşku duyulmaması adına kareye imzamı da dahil ettim. Bilenler bilir.)
Arkalar da var tabi.
Bu arada...
(Fotoğrafın gerçekliğinden kuşku duyulmaması adına kareye imzamı da dahil ettim. Bilenler bilir.)
Arkalar da var tabi.
Hayırlı olsun. Bu kadar çabuk hangi kargo şirketi ile geldi. Sanırım Amerika'dan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
USPS, ABD'nin PTTsi.
Postacı getirip verdi.
Bir de 3M'in aşındırıcı padlerinden aldım mı, gerektiğinde rotorları temizleyip değiştiririm balataları.
Bunları günlük kullanım için düşünemem bile.
Ilk haftasinda olsa bari gecenkinine gelemeyen baya insan oldu.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
AOF sınavlarından dolayı gecenki organızasyona katılamamıstım ama bu sefer bi manı olmassa bende katılıcam temmuzun 2.veya 3. haftası güzel olur![]()
Temmuzun ilk haftası olsa güzel olur hazırlıklara başlayalım şimdiden fwd record için![]()
INFINITE PERFORMANCE
Zamanini sormak aklima gelmedi ama 7 tem galiba.
Yigit,bugun senin aracini yurtdisinda kullanan pilotlarla konustum,2:25 yapmalisin,ha bundenden yarina degil ama bu yil bitene kadar![]()
Ben de sizinle A grubundaydım(lacivert Scirocco), yol verme/alma konusunda teşekkür etmek için belirttim.![]()
Son 4-5 tur boyunca 330xi ile, bir kez önüme doğru gelince benim kasıtlı mesafe bırakmam hariç, apayrı zevkli şekilde birbirimizi zorladık, burdan selam olsun, son iki tur copilotumun tempodan midesi bulandı
toplam 9 tur attık.
Organizatörlere çok teşekkür ediyorum böyle bir imkan için, daha önce Doğuş'un organize ettiği VW'ler İst. Park'ta etkinliği sayesinde 2 kez çıkmıştım... Bu şekilde "pist günü" kültürü gelmesi çok mutlu etti ve geçişlerin yasak olmaması ayrı bir zevk kattı. Devamını dört gözle bekliyorum![]()
Bir sonraki Pist etkinliği hakkında bilgisi olan var mı sitede yayınlanan hiçbir ibare göremedim, kaldırılmasından korktum açıkçası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)