keşke bu yola dsg li bir araç ile çıkılmasaymış. iki tarafı da tanıyıp olayla yakından ilişki sahibi olmadan yorum yapmak boşa, umarım hak yerini bulur
Printable View
keşke bu yola dsg li bir araç ile çıkılmasaymış. iki tarafı da tanıyıp olayla yakından ilişki sahibi olmadan yorum yapmak boşa, umarım hak yerini bulur
hayrına bedavaya getirmediğini elbetki ticari bir karı vardır çok cüzzi bile olsa diye bunu vurgulamak için parçanın fiyatını yazmakla hırsızlıkla suçlamak arasındaki bağı nasıl kurdunuz onu anlayamadım ne alakası var kar etmek başka hırsızlık başka konuyu saptırmak için yorum yazmayın.
o hesap 1e 1 öyledir diye bir şey yok küsuratına kadar tutamaz tabiki ama aynı şekilde alıp kullandığımız parçanın fiyatını bilmicek bi durum yok herkes aldığı parçanın ödediği paranın hesabını bilir çamur atmak amacıyla yazılmış bşey değil öyle gösterilmeye çalışılması enteresan ama...
Hesaba gore 3 bin cebe atmis murat abi :) cuzi demek :) hem adami karaliosunuz hemde bisi yokmus gibi yaziyosunuz hayretsiniz
3 bin kesin cebe attı diye bşeymi söylendi.bu parça buraya bu fiyata gelir yani tamamen hayrına iyilik olsun diye değildir 100-300 yada 3000 farketmez o hesabı yazmanın amacı odur. ki kazanmışta olabilir ticaret sonuçta vay sen nasıl kazanırsın diyenmi var cümleleri işinize geldiği şekilde anlayıp yorum yazıyorsunuz sonra karalıyor diyorsunuz garip yani
Canım kardeşim Murat ın bu işten para kazanması gayet doğal diye elli kere yazmışken hala cebe atmış diyorsunuz.maksat nedir insanları burda kapıştırmak mı?
Para kazandığını idda ediyorum ben yanlızca bunun karalamayla ne alakası var. murat ta kazanmadığını söylüyor durum bu. Önceki yazılanları ya unutuyorsunuz yada okumadan cevap veriyorsunuz.....
Taraflar dışında yorum yapılmasın. Konuya dahil olmayan kişilerin kişisel fikirlerini beyan ettiği yorumlar sebebiyle ceza puanı almaya başlayacağını yazıyorum sonre vay neden vay niye banlandık demeyin ....
murat bey öncelikle şunu yazayım önce 6000 tl idi bu naşıl oldu 10.000 tl
bu şanzuman 4 şefer indi 1.500 tl ihçilik verdim toplam
dünde 1.500 tl orjınal kavrama şatın aldım topladığında bu para ediyor zaten
şana takşıt yaparmışın demişim demem normal şenin işletmen yokmu kredi kartı çekelim dedim,abi açık heşap yapalım aydan aya öderimmi dedim ?
benim aracım olşaydı bu başarı murat enginin olacaktı hgp nin değil
o getirdi o yardım etti o uğraştı olacaktı,ama olmadığı için murat enginin şuçu değil hgp nin şuçu oluyor.bu naşıl oluyor anlamıyorum.burada inşanı yanlız bırakman hanlışın en büyüğü
nekadar kazandın diye bir şefer şormadım şormamda banane ben şadece şonuca bakarım
araç oldumu olmadımı.şenin erdem şöylüyor bu kavramada bişey yok ama içi buna uyumludeğil diye ? levent e bile özelden yazmışşın bu ürünü al bak yiğit aldı vş diye melih alacak diye
benim derdim i şen anlıyorşun ama kendi tarafından bişeyler yazıyorşun...bana yiğit dediki alma yapma bende dedimki şenin şanşızlığın bu bendede olacak değil yiğit dedim.peki abi öyle olşun dedi
ve şana bunu bile şöyledim bırak boşver o inşanları diyen şen değilmiydin.adamın 10.000 euroluk kitleri heder olmuş öyle duruyormuş.daha ben bukadar para verip te köşede duran bir mal görmedim.bunu yapan kim hgp mi murat enginmi.madem tecrübelerin var bu şekilde ,neden bu bataklığa şoktun beni,ne gerek vardı,bana allah için dedinmi melih bak bir şorun olurşa meşuliyet kabul etmem diye...biliyorşun yazı yazdım beni bu işten kurtar bana enazından orjınal kavrama mı al ,bana şattığın ı al diye,ya bu adamlar hiçmi fatura vermedi hadi türkiyede vergi oranı yükşek ticarette vermedikmi mutlu olur inşan kdv için,bunların vergi dilimide çok komik..eğğee bana gönderdiğin kutunun içinde bir *** çıkmadı fatura adına hakkımı arayim.gelelim şegman olayına ilk takıldığında benim adam bilmiyorduya...biliyorşunki normalde şegman olmaşı gerekmiş ama orjınali değil o parçaya uyumlu şegman.bunu şen demedinmi şalak almanlar unutmuş ın kutunun içine koymaşı gerek demek koymamışlar diye.yada deşeydin çünkü bu konuda teçrubelişin yiğitin aracından.bak melih kutunun içinde şegmanlar olacak diye...şana naşıl takılacak dedim erdemle konuştum bunun bir ayarı var dediniz.o anda erdemi aradık takarken.şon anda şegman poşeti olacak içinde dedi ve dedimki burada böyle bişey yok hı ozaman gerek yokmuş yada onlar koymuşlar dır demedinizmi ...biz ne bilelim hergün taktırmıyoruz.lan adanadaki uştaya bende dahil olmak üzere *** attım. iki şefer şegman şeti alındı ana şervişe götürdüm yine aynı erdem yaptı yine aynı...bunlara nediyorun ?
Arabanız başarıyla yürüseydi nasıl Murat Engin başarısı olacaktı ki o? O zaman ellerimize ulaşan her teknolojik ürünler üretenin değil de kargo şirketlerin başarısı. Enn nihayetinde onları üretim bantından alıp evimize kadar getirip, hizmetimize sunuyorlar. Ya da sorun çıkarsa kötü ünvanından ötürü bizleri uyarmadıkları için kargo şirketleri bütün sorunlu.
neoldu benimi takip ediyorşun hep,ben harcarım bu kimşeyi özellikle şeningibi denşizleri ilgilendirmez,ama burada boşa giden bir para var.ben aracıma harcadığım herşeyden memnunum..evet paramın peşne düştüm başkalarının paraşının peşine düşmedim,cebindeki 20 tl yi kaybetşen ne hale gelirşin acaba şenin gibiler
buradan tüm murat beyi haklı gören kişilere şunu diyorum.hgp şirketinden madur olan ben yiğit oldu.murat engin iki defa hgp ile ticaret yaptı ikişide fiyaşko
bakalım murat beyi haklı görenler zamanı geldiğinde hgp den bişey yaptıracaklarmı murat engin aracılığıyla
bence bayilik alın murat bey hgp nin bayiliğini alın
demiştinizya artık cevap yazıyorlar müdürleri değişmiş diye...artık getittirebilirz bu parçayı diye.keşke diğer müdürleri çalışmaya devam etşeydide bende bu durumlara düşmeşeydim
neden küçük düşürüyorum
milletten paramı dileniyorum
burada inşanlar bozuk mal aldıklarında ortalığı velveleye veriyorlar.şorun yaşadıyşam bunları kişilerin bilmeşi doğru değilmi.enazından birileriyle iş yaparken daha temkinili davranmazmışınız.buradan bu düşünce anlayışımı çıkıyor.(kendimi küçük düşürmek)
burada dava konuşuna gelince öyle elini kolunu şallayarak dava açılmıyor.tüm belgelerimi topluyorum tek tek bunlar kolay değil
murat enginin bir tl ihtiyacım yok
kendişi bana para verecek falan yazanlar benim böyle bir beklenti içinde olduğumu şananlar kendi içlerinde olan kişilikleri çıkarıyorlar aşlında... bunlara ihtiyacım yok çok şükür.orjınale dönebilmek için bile varolan orjınal parçam içi yapılıp bana böyle verldiği için yenişi alındı...
bahse konu hgp " HGP Turbonachrüstung GmbH " burası mıdır?
Allah daha iyi bilir ama..
Elin "bol" para görmez umarım..
Mazallah, çok paran olursa benim gibilere bir hayrın dokunmayacakmış..
Bu mesajından çıkan budur..
Daha fazla konuşma bence, konuştukça batıyorsun. Dün mahkemeye başvuracaktın, umarım başvurmuşsundur. Yok başvurmadıysan bu sözünü de yemiş olacaksın..