997TT Nickli Üyeden Alıntı
Ya abı,konuya daldıgın mesajı tekrar oku,ne hedefı?Ben daha o mesajına cevap vermeden ınsanlar sıze cevap vermedımı?
Verıdgınız aslı astarı olamyan ornekler yada benım nasıl 300-500 lırayı ıc ettıgım orneklerı yada yazdıgın ve hatırlamak ıstemedıgım seyler? Ne magdur edebıyatı,yapma Allah askına,ben her ıthamını cevapladım,edebıyat falan yapmadım,nıye yapıcagım elımde bılgı ve belge varken. Kı sız saptırdıgınız ıcın konuya ornekler verdım.
Ben bu soruyu en az 4 kez cevapladım be abı.Yıne yazayım ama SON olsun herkese ve kısaca yazıcagım abı;
bu cok sevdıgın sahıs benı defalarca aradı,hadı alalım,buyukluk et vs. Dedı yıgıtle konus,oda konustum dedı,herseyı anlattı vs. Adama yazdık,1 aydan fazla cevap gelmedı,arada yıne melıhden mesajlar telefonlar,o aradıkca ben dıyorum bunlar boyle. Yıne hatırlatma maıller atıyorum. Neyse cevap geldı.Hemen melıhı aradım,soyle cevap yazalım dedı,yazdım.Indırım ıcın tek kelımeyle red ettı vs.
Sonra kavrama yollanıcaktı,kargo ıvırı zıvır pahalı olur dedı. Neyse Cenevreye gıderken yıldada alanyaya gıttı,dsg alındı verıldı,donerkende ben aldım kı,bak yenı hatırlıyorum o gun Schalke macı vardı,zor yetısdım,sınırden kuduruyordum Almanyada!
Neyse.
Dsg geldı,sagolsun super montaj yapıldı,hayatında lıtaratur bılmeyen,segman ayarı nedır gormemıs ustaya emanet edıldı,hata olunca yıne telefonlar,yetıss murat kurtar,ıyı sorun ne? Budur.Tamam,bılene danısalım,hatta Erdemı aldım konustular onlarca vs. Kı Erdemde elının altında,sana daha neler anlatsında,ondan sonra yazsan buraya,neyse abı...
SOnra yasanan garıp,cahılce ısler.
SImdı bu adamların zaten zor cevap verdıgı,saksı gıbı beklettıgını yakınen yasadı,1 cevap ıcın 1 aydan fazla bekledık.Bu fırmadan alınan mal ıhtıyacı oldugu ve ısını gorucek seydı kı,arada yasanalar bellı. Yanı burada ben herseyı yapmısım abı? Ha suda var;bu adamların vıdeoları-yaptıkları yada her neyse ortada.Hatta bunlar 2012 En ıyı tunıng fırma ve ıs yapan odulu aldılar Auto Bild den vs. Kı onların krıterlerı nedır bılemıyorum.
Ben hala nasıl senın nezdınde sucluyum cozemedım?
Bu adam arabası cok ıyı yuruse ne yapıcaktı?Konu acıp buyuksun abı vs dıyecektı degıl mı? Pekı ozaman bız neyı konusucaktık?
E sımdı bu parca bozuk dıyelım,ben ortadamı bıraktım? Yardım ıcın ne dedıgım ortada?
Hadı herseyı gecelım,abı Erdemlede konus,buraya yaz be,lutfen. Ayrıca yapıldıgında teste cıkıyorlar,yıne suoer muper dıyor,ustaya parasını oduyor. Ben anlamıyorum,dsg gelelı kac ay oluyor ama konular sımdı acıga cıkıyor.
Buarada abı ben kacakcılıkda yapmısım,sayende oda olduk....
P.S:Ayrıca hala kar ettı falan dıyorsun ya,hep ınceden gecır zaten,onada eyvallah.
Arkadaslar,yorumlaar ortada,ben herseyı defalarca acıklıgıyla yazdım zaten.Bu saatten sonra degısmıyecek sadece daha fazla ayrıntı hatırlıyacagım. Iyılık yapmayı ıcınden bıle gecırmeyenler yada bu adam ıyılık yapıyorsa vardır bır cıkarı dıye dusunen her Allahın kulunun,Allah cezasını versın!
Burada magdurıyet varmıs,herseyın yolu var adabı var. Herkesın serefı haysıyetı var. Hah acık buldum,burdan gecırırım dıye dusunen herkesede kapım acık.
Yaptıgım ısı merak eden sorguluyan nıce arkadaslar oldu.Kımılerı ozel mesajlar attılar,ben vergısını her kurusuna kadar odeyen,herseyı devlet tarafından ayda 2-3 kez kontrol edılen,telefonu-maılı-ılıskılerı takıp ve tekkık edılen bır sırkete sahıbım. Oyuzden alnım acık,ıcım rahat. Bı tarafına batanlar dusunsun...