User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
112 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: hakkınızı helal edin

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk keske boyle bi konu acmasaydin sen adam gibi adamsin kimse burda sana kufur edemez once biz anasini sikeriz teskilata edilen kufurleride uzerine alinmam icinde seninde kahpelik yapmis olman lazim eee sen kenknden eminsen bu konuya ne gerek vardi biz seni seviyruz bu konu silinsin sende icinden bu olayi at eskisi gibi devam senin yerin bende ayri yada bizde ayri insan olan adam olan bizdendir sikim anasini gerisinin...
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelleme yapmak dünya insanına özgün bir davranış, erdemli olabilenler bunu her seferinde belirterek kurar cümlelerini. bence gitmene gerek yok abi, biz seni sen bizi biliyorsun neticede herkes kendi sınır alanında çizgisinde özgür ama özğürlük kimsenin yedi sülalesine küfür etme hakkını tanımaz.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk sor bir kendine meslektaşların bu kadar şiddet uygularken sen ne yaptın? Engel olmak adına bişey yaptın mı? Bence yapmadın hiç bir şeye karışmadın.

Şimdi o o.ç meslektaşlarına küfür ediliyor diye üstüne alınıp buraya konu açman neden? Emniyetin forumu olsaydıda aynısını yapacak mıydın? Eleştirebilen.

Bu forumda sen polis memuru değil halktan bir insansın.

Ama sen şuan halk olduğunu kabul etmeyip polis kimliğini seçiyor ve o hatalı meslektaşlarınla yanlız kalmayı seçiyorsun burayı terk ederek.

Eğer seçimin bu ise güle güle Faruk. Yolun açık olsun.

Ama ben Halktan bir adamım diyorsan kimsenin sana ne sözü ne hakareti var. Seninle burda olmaktan gurur duyarız.

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk merak ediyorum dünki olaylarda sana görev verilseydi ne yapardın polis arkadaşların gibimi hareket ederdin yoksa engellermiydin

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faruk merak ediyorum dünki olaylarda sana görev verilseydi ne yapardın polis arkadaşların gibimi hareket ederdin yoksa engellermiydin
    görev verilse de arka planda kalırdık ister istemez çünkü o teçhisat sadece çevikte var yaşım 34 ve bir kızım var bir baba olarak tabiki aciz bir kıza vurmam vuranı da engellerdim bunu da zaten beni tanıyan bilir

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görev verilse de arka planda kalırdık ister istemez çünkü o teçhisat sadece çevikte var yaşım 34 ve bir kızım var bir baba olarak tabiki aciz bir kıza vurmam vuranı da engellerdim bunu da zaten beni tanıyan tanır
    O zaman ne alınıyorsun üstüne
    Hayret bişi.. Boşuna "sen adamsın, bizim lafımız köpeğe" demiyoruz..

Bunu yapana laf eden yok, olamazda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman ne alınıyorsun üstüne
    Hayret bişi.. Boşuna "sen adamsın, bizim lafımız köpeğe" demiyoruz..

Bunu yapana laf eden yok, olamazda.
    Evren ben şunu anladım hem bu meslekten olmak hem bu forumda olmak yürümüyor çizgim aynı forumdam ayrıldım diye değişecek değilim ama artık yeter gerçekten çok kırıldım bu zamana kadar sövüldü elimizden geldiğince anlattık, yardımcı olduk ama nafileymiş burada ben size bir kardeş,abi, dost olmaya çalıştım ve kimin sıkıntısı varsa da elimden geldiğince çözmeye çalıştım hızlı bir araba geçerken baktım acaba forumdanmıdır diye hep aklıma geldi ama millet söverken burada da arkadaşımız var demedi ana avrat ağız doldura doldura küfürler edildi

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün "POLİSE UZANAN ELLER KIRILSIN" diyen halktı, dün gece öldürmeye çalıştıklarınız..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 8 kişiyi bi kişiyi araya alıp döven polisle, biber gazından etkilenen kişinin gözüne limon sıkan polis bir mi?
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün "POLİSE UZANAN ELLER KIRILSIN" diyen halktı, dün gece öldürmeye çalıştıklarınız..
    işte bu yüzden ayrılıyorum, genelleme yüzünden ayrılıyorum teşekkür ederim görüşün için

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 8 kişiyi bi kişiyi araya alıp döven polisle, biber gazından etkilenen kişinin gözüne limon sıkan polis bir mi?
    o da kendi sivil polis arkadşaına sıkıyordu ama olsun

Faruk abi, videolarda bile var. 10 kişi 1 eylemciyi döverken 2-3 polis diğer o 10 arkadaşını tutmaya çalışıyor vurmayın yapmayın diye. Biz kime küfür ediyoruz sence, kime Allah razı olsun diyoruz? Bence bunu düşün öyle karar ver. Hakkımız varsa helal olsun tabi. İsmail abiyi de ben tanırım, görüşmüşlüğüm vardır bilmem hatırlar mı EF ve EG zamanlarından. Adam melek, konuşması bile çok sakin
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olayı provake etme melı abı yanlı basn gıbı cumleden cımbızla cekme lafları
    de gettt
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak arkadaşım şerefli Türk polisi vardır;bizimdir bizdendir birde kişinin polisi vardır .sen zaten vicdanen rahatsızlık duyup bu foruma helallik için konu açma gereği duymuşsan başımın tacısındır.ama gerçek şu ki okyanusta bir damlasın .olsun çok güzel bir söz vardır mezar taşıma onursuz şerefsiz satılık satılmış yazılmaktansa deli yazsınlar olayı senin gibi olmalı teşkilat.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyedeki bu kadar olay üstüne konunun forumdan ayrılıyorum değil , " bu meslekten ayrılıyorum" olmasını dilerdim...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jdm039 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak arkadaşım şerefli Türk polisi vardır;bizimdir bizdendir birde kişinin polisi vardır .sen zaten vicdanen rahatsızlık duyup bu foruma helallik için konu açma gereği duymuşsan başımın tacısındır.ama gerçek şu ki okyanusta bir damlasın .olsun çok güzel bir söz vardır mezar taşıma onursuz şerefsiz satılık satılmış yazılmaktansa deli yazsınlar olayı senin gibi olmalı teşkilat.
    bende şerefi olan bir insanın yapması gerekeni yapıyorum. Kimse benimle aynı düşünmek zorunda değil, kimseye benimle aynı şeyi düşünmüyor diye küçümsemem, yadırgamam, hoşuma gidecek şeyler yazmasını beklemem heleki benimle aynı düşünmüyor diye kimseye küfür, hakaret etmem forum şuan ikiye bölündü herkes yazdığının nereye gittiğini düşünmüyor aynı düşünmüyorsa hemen yaftalıyorlar o.ç bu kadar basitmi? yazık günah biz bir aileyiz biriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyedeki bu kadar olay üstüne konunun forumdan ayrılıyorum değil , " bu meslekten ayrılıyorum" olmasını dilerdim...

sorun forumda değil meslekte..

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ediyorum son dönemde gördüğüm en saçma konu olmuş forumda.. Bence vatandaşların genel olarak söylediği kötü sözler yerine, Teşkilatınızın vatandaşlarımız üzerine uyguladığı şiddet damarınıza dokunsaymış, forumdan ayrılmayı değilde, meslekten ayrılmayı düşünseymişsiniz... Elinde bayrağından başka hiçbirşey olmayan vatandaşa, tomalarla, biber gazlarıyla, joplarla saldıran hükümetin bodygardı bu polisler kusura bakmayın ama öz babam olsa çok şeyi hakediyorlar... Yolunuz açık olsun ...
    28 AF 870 Facebook Twitter

Yeşil R53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filistine israile döndük 2 günde provokatörler görevlerini iyi yaptı suçlu polisler oldu ama onlara emirleri verenler değil bence polislerin üzerine gidilmesin ben çevik kuvvetin önünde oturuyorum hepsi üzgün dertliydi çok pkk lı oldugunu söylüyorlar. Suan hiç yoksa bıçaklanmış 100 polis 10-15 yogun bakımda yatan polis var. Onlarda insan bizim polisimiz bizim milletimiz hepsi. Benle beraber en az 100 arkadaşım ordaydık biz niye coplanmadık bizden niye panzer gecmedi gaz bombası yedık yalan degıl ama ben dukkan kepenkine yazı yazsaydım bende onlara kufur etseydım bnıde a.skerlerdi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)