Sitede hata oldu alıntı yaptım mesajımı araya sıkıştırdı hayırdır inşAllah![]()
@schumi
2haziranda sadece hr 2,5cm yaylı nankang semi lastikli full stock megane rs 2:39 döndü videosu mevcut sitede şu an stepneye kadarda takılı araç,bol pratik değil 2.kez çıktı istanbul parka.Yani dediklerinizle 2:39.999 değil 2:30lara inilebilir.
@schumi yukarıda 30a 2:30luk araç postunuz için yazıyorum kusura bakmayın şu an alıntı yapmıyor site nedense
2haziranda sadece hr 2,5cm yaylı nankang semi lastikli full stock megane rs 2:39 döndü videosu mevcut sitede şu an stepneye kadarda takılı araç,bol pratik değil 2.kez çıktı istanbul parka.Yani dediklerinizle 2:39.999 değil 2:30lara inilebilir.
Aman CZT'den uzak durun pist makinesi yapacaksanizBen coiloverli halini 1 sene kullandim, nefret ettim yol tutusundan, standart orta sinif arabadan daha kotu bir tutusu var ve agirlik transferlerinde sikintili...
Bende cok dusunmustum Istanbul Parktaki Time Trial dan sonra, en mantikli gelen arac e36 m3 oldu. kaportasi kotu durumda bir tane alinip, motoru yuruyeni toplanip guzel lastikle iyi sureler cikartilabilir bence...
czt su yuksekligi minivan civarinda olan degilmiydi, hangi agirlik merkezi ile onu yapacak![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
205 gti ve suzuki swift gti diyeyim. 205 sağlamlık yönünden sıkıntılı swift ise modifiye parça olarak sıkıntılı
czt yuksekligi minivan boyutlarinda olan degilmiydi. o agirlik merkezi ile napicak![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Böyle birşeyde olabilir hemde ekonomik
Fazlasıyla bos ve sökük bir araç
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24403512/detay
19 mayıs ve 2 haziranı kaçırdım inşallah birdahaki sefere Rs le çıkıcam o sonuclarla yorum yapmak isterim ama clio Rs candır![]()
Turbo yada charger yapılırsa fiesta st fena olmaz pist için,ama o fiyatlara en mantıklı seçenek megane rs olur.motorunu çok fazla güçlendiremeseniz bile kilitli diff,coilover,viraj demirleri,kule gergisi vs yapıp biraz sökerseniz hedefinize ulaşmanıza yeterlidir.
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)