Samsung Tr yani Başarı garantili telefon almanın hiçbir mantığı yok bana göre. Her kusurda kullanıcı hatası. Keriz mi bu insanlar.
Git 2000 liradan al telefonu ilk çıktığı hafta, sonra sorun olduğu zaman kullanıcı hatası desinler. Yok öyle.
Bende ilk çıktığı gün yurtdışından s3 getirtmiştim, kamerası bozuk geldi, binbir türlü taklalar attılar yapmamak için, ben de bıktım bıraktım peşini.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
eğer o soyulmalardan dolayı darbe aldığını söylüyorlarsa teknoseyirin s4 incelemesinde s3 gösterip aynı durumdan dolayı eleştiri yapıyorlardı malzeme kalitesiz kullanırken soyuluyor falan diye bunu onlara sunabilirsin..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
dedim zaten o soyulmalar hepsinde oluyo diye darbe ile alaklı değil dedim. ondan sonra bana samsung merkezin numrasını verdi buraya anlatın derdinizi der gibi onlardan bekliyorum şimdi haber. onlarda bana evet kullanıcı hatası diycek şimdi eminim ama bi ümit bekliyorum bakalım.
benimde aynı olay 2 kere başıma geldi, durduk yere kapandı telefon ikisinde de, ilkinde ana kartını değiştirdiler, ikincisinde de su anda serviste bende yenisi talep ettim bekliyorum.
Coskun ARIKAN
Samsung servisi dışında iyi... Bende 3 aydır camı catlak bır sekılde s3 kullanıyorum. Ekran fıyatı değişim 500 TL . ee telefon zaten 1100 tl. Saçma sapan bı garantı kapsamı var.
bende s4 aldım kameraya gırınce telefon res atıyor kendıne ne yapmam gerek . acaba kapanıp acılıyor sora kamera durduruldu dıyor sora acılıyor nasıl bır ezıyet.
aynı durum arkadaşımın başına geldi gece yatarken sağlam olan cihaz sabah açılmadı garanti kapsamına almadılar 450 tl ödedi garanti dışı yaptırdı
Senin basina gelen olayin aynisi benim basima geldi birebiryoladim ayni tutarda fatura cikardilar yaptirmadim sikayet ettim bi sonuc cikmadi para durumu iyi degildi eve koydum telefonu 1ay sonra tekrar yolladim bu sefer param ile yaptiricaktim 1050 lira dediler bnde sovdum sivadim kapattim en son izmirde bi yere 550 liraya yaptirdim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)