User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: OZİRON (Mustafa Özdemir) ile alışveriş yapacakların dikkatine

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OZİRON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısa sürede dönüş yapılsa paranı iade ederdim 10gün sonra diyosun ben sana nasıl gücenip geri alıcam peki öyle birşey olamaz. ben sana 1 2 gün opsiyon tanııdm. benden kaynaklanan bir sorun yok.
    tavrınız hıc ıc acıcı deıl gonderdgınız malın sağlam oldugunu soylemısınız konusmalarınızda gonderdgınız parçalarda manıfoldda catlak cıkmıs bunu nasıl acıklayacaksınız ?? işin ıcınden benden kaynaklanan sorun yok dıyıp cıkılmaz olmaz abi

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavrınız hıc ıc acıcı deıl gonderdgınız malın sağlam oldugunu soylemısınız konusmalarınızda gonderdgınız parçalarda manıfoldda catlak cıkmıs bunu nasıl acıklayacaksınız ?? işin ıcınden benden kaynaklanan sorun yok dıyıp cıkılmaz olmaz abi
    dostum biraz sakin ol.Zaten bu tür konular gerginlikle devam ediyor birde sorgular gibi konuşuyorsun satıcıya.Hangi tarafın haklı olduğunu bilmiyorsun,gerginlik yaratma.
    .Konu sahibi demiş aynı gün taktır baktır turboya manifolda eğer sıkıntı çıkarsa geri alırım demiş.Karşı tarafıda tanımıyor.Adamda haklı olarak diyorki ben bu arkadaşın 10 gün ne yaptığını n ettiğini bilmiyorum.Verdiğim iade süresi 1-2 gün zaten turbo sıkıntı bir parça.Hangi arabada ne güçte kullanıldı bilinmez daha öncesinde.Verdiği iade süresini kullanmalıydı alıcı.Kendi aralarında anlaşıcaklar tabiki.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo işi her zaman sıkıntı olmuştur

fiili zamanda siteden bir abimden aldıgım SIFIR Turboyu hiç kullanmadan Adanadan bir arkadaşa sattım
    1 sene kullanıp 2 bar bastıkları arabada turbo kırılınca suclusu ben olmustum

2.el almayacagım tek parça turbodur
    sıfır getırırım yurt dısından kırılırsa suclu aramam..
    gecmıs olsun denız umarım cabuk cozersın magduruyetını.

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ikince el turbo aldım zamanında wrxim için , aldığımda kontrol ettirmedim üstünden epey bi zaman gectikten sonra diğer parçalarımıda tamamlayınca sananiye gittim ve turboda boşluk olduğu ve tamir edilmesi gerektiği söylendi usta bende tarkan abiye geri gönderdim paramı aldım gayet anlayışlı ve sıkıntısız oldu, aynı şekilde ben turbo sattım ve alan arkadaş biraz zaman sonra abi bunda boşluk var dedi geri gönderdi parasını aldı

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu okudum..
    herşey iyi hoş sonuçta 2.el parça birtakım sorunlar çıkabilir.

ama 10 gün sonra iade isteme saçma olmuş.
    10 güne turbo takılır, uçan kuşa bile sıkılır, sonra bu turbo patlak bile denir.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu okudum..

10 güne turbo takılır, uçan kuşa bile sıkılır, sonra bu turbo patlak bile denir.
    aynen öyle... burda konu açmışsın sana satışı yapan arkadaşta yazmış hanginiz haklısınız anlamadık
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 gün geçti diye maldan mesul değilim diyebilmekte güzel işmiş sonuçta sorun varsa bunu satıcı %90 biliyordur, alıcı arkadaşta biraz rahat davranmış ama herkesin iş yeri o kadar rahat değil bi turboya baktırıp geliyim diyemiyosun inş. konuşarak anlaşılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ikince el turbo aldım zamanında wrxim için , aldığımda kontrol ettirmedim üstünden epey bi zaman gectikten sonra diğer parçalarımıda tamamlayınca sananiye gittim ve turboda boşluk olduğu ve tamir edilmesi gerektiği söylendi usta bende tarkan abiye geri gönderdim paramı aldım gayet anlayışlı ve sıkıntısız oldu, aynı şekilde ben turbo sattım ve alan arkadaş biraz zaman sonra abi bunda boşluk var dedi geri gönderdi parasını aldı
    şu yorumun üstüne hiçbirşey diyemem. olması gereken ticaret şekli budur.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu yorumun üstüne hiçbirşey diyemem. olması gereken ticaret şekli budur.
    Peki soruyorum abi , misal Metin abi art niyetli biri olsaydı turboya işlem yapıp işine yaramadığı için geri gönderip parasını isteseydi o zaman ne olacaktı ? Satıcı nerden bilebilir sattığı kişinin niyetini ?

Böyle 2. el satılan ürünlerde verilmesi gereken süre bence max. 3 gün..

Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki soruyorum abi , misal Metin abi art niyetli biri olsaydı turboya işlem yapıp işine yaramadığı için geri gönderip parasını isteseydi o zaman ne olacaktı ? Satıcı nerden bilebilir sattığı kişinin niyetini ?

Böyle 2. el satılan ürünlerde verilmesi gereken süre bence max. 3 gün..
    benim arabam opel garajda duruyor herzaman. turboyu alan kardeşimizi orda görürüm ara ara ama muhabbetim yoktur.şukadarını söleyim yaptırdığı işlemleri sırası ile biliyorum ve arabası yaklaşık 30 gündür 10 metre oynamadı.

aralarındaki 10 gün 3 gün 5 saat muhabbeti beni ilgilendirmez.

ben birisine parça satıyım isterse 100 gün sonra arasın beni dediğimin dışında herhangi birşey çıksın parası 1 saat içinde hesabında olur

bunları turboyu alan arkadaşımızı savunmak içinde yazmadım.

alışveriş muhabbetlerinin buralara gelmesi beni üzüyor.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo boşluk olayı çok sıkıntılı bir iş. 10 ustaya götürüyorsun 5 i kötü diyo 5 i sorun yok diyo. turbocular zaten kesin bozuk diyor

Daha önce başıma çok geldi. çok güzel 2 bar basan. yatak sesi gelmeyen. yağ su yakmayan turboya bakıyorsun onda da birsürü boşluk var. Çok fazla yorum yapmak mümkün değil kısacası
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu okudum..

kanka pek fazla olaya girmek istemiyorum ters yorumlar oluyo diye sonucta ticaretle benim alakam yok sadece kargoya kendım verdım

ama arkadas telefonda demişti seni tanımıyorum sonucta mal bozuk cıkarsa demıs bıraderde yollarım bakarsın eger sıkıntı olursa aynı gün kargoya verirsin demiş

10 gün sonra arıyo boşluk var dıyo e madem öle neden aldıgın gibi baktırmadın buna

biraderde kıllandı neden 10gün sonra diye ikiside kendince haklı

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın zamanda sattıgım turboda alan arkadas 2 ay sonra gerı gondermek ıstemıstı vs bence konuyu tam bılmeyen ve 2 tarafıda tanımayan arkadaşların yorum yapmasını doğru bulmuyorum

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada karşılıklı güven önemli tabi

geçen hafta internette hiç tanımadığım biyer olan Ümraniye atakan tuningten bi teyp aldım kargo geldi hafta sonu gittim taktırmaya ekrana görüntü gelmiyor tam 1 hafta olmuş adamı aradım izah ettim abi gönder yada getir değiştireyim dedi sorgusuz sualsiz kendi hatası bile yok aslında kargoda düşmüş muhtemelen kafanın anakartı çatlamış ama adam değiştirdi

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada karşılıklı güven önemli tabi

geçen hafta internette hiç tanımadığım biyer olan Ümraniye atakan tuningten bi teyp aldım kargo geldi hafta sonu gittim taktırmaya ekrana görüntü gelmiyor tam 1 hafta olmuş adamı aradım izah ettim abi gönder yada getir değiştireyim dedi sorgusuz sualsiz kendi hatası bile yok aslında kargoda düşmüş muhtemelen kafanın anakartı çatlamış ama adam değiştirdi
    Haci guven filan hikaye ya, guvene guvene bir kulak arkasi kaldi insanlarin burda opulmedik. Alicisida saticisida alenen yalan soyluyor bu memlekette, o yuzden elden alacaksin mali, bakip kontrol edip 10 kere inceleyip oyle vereceksin parasini. Tertemiz alis veris modeli.

Ben bir urun satarken hep derim ki "urunde sorun yok, gel bak, begenirsen al git" bazen bazi arkadaslar baska sehirdeyim gelemem yolla diyor, onlarada diyorum ki "yollarim ancak hicbir mesuliyet kabul etmem. Kargoda kirilir, bozulur basina bisey gelir beni ilgilendirmez, okeysen yollayayim" Okey olup alanda oldu, bana uymaz diyende. Ha yamuk mal yollamadigim icin hic polemik yaratan olmadi allaha sukur bugune kadar ama zaten ben satici olarak onlemimi aliyorum mevzu cikmasini engelleyecek satarken, muhim olanda bu.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusuruma bakmayın diyerek bende olaya girim.

Bende ORİZON nickli Mustafa abiden bi arkadaşıma Playstation aldım.Ürünü almadan bir gün önce mesaj attım abi böyle böyle herhangi bir sıkıntısı varmı,tamir görmüşmü diye sordum herhangi bir sıkıntısı yoktur çalışır durumdadır 3-4 aylık makina jelatini üstünde dendi.Bende tamam abi dedim yarın hesap numarasına havale yapar makinayı alırım dedim oda tamam dedi.

Bir gün sonra telefondan hesap numarası istemek için aradık o sıradada arkadaşım yanımdaydı onunda içi rahat etsin diye sorim dedim abi çalışıyormu tamir görmüşmü filan diye yok dedi herhangi bir sıkıntısı.Arkadaşında bana söylediği para boka gitmesin forum nasıl güvenilirmi dedi bende herhangi bi sıkıntı olmaz forumda filan dedim.Tamam abi dedik hesap numarasını altık parayı gönderdik.

Ertesi gün ürünü arkadaşım teslim almış 1 ve ya 2 gün sonra çalıştırma imkanı olmuş.Makina çalışmış fakat 1 saat sonra çat diye kapanmış.O gün makinadan aşırı ses cd okumama ve kapanma gibi sorunlar yaşamış.Direk beni aradı böyle böyle makina sıkıntılı yok dedim olamaz yani neyse baktırırız olmadı mesaj atarım dedim.Yani hemen mesaj atmiyim ayıp olur diye hani ogün belki öyle yapmıştır makina diye mesaj atmadım.(Hata etmişiz)

Biz makinayı götürdük tamirciye adamın ilk dedi bu makina sökülmüş dedi abi ne alaka filan dedik işte vida eksik blu-ray tam oturtulmamış filan oynuyor dedi herneyse bunun üstüne ben mesaj atmak zorunda kaldım arkadaşımın parası benim param olsa bu kadar dil dökmezdim.Mesaj attim abicim böyle böyle sıkıntı yaşadık bilgin varmı diye gelen cevap cd rom değişti evet ben 1 ay sıkıntısız çalıştırdım sende makina arızalandıysa bilemem.2hafta oldu ürünü alalı size geldiğinde bi problem olsaydı malımın arkasında dururdum gibi bi cevap geldi.Tabi elektronik makina sıkıntı çıkartabilir.

Para arkadaşımdan çıktığı için bende ürünü iade edip parayı geri almak için mesaj attım.Mesajda öyle bir şey olmaz 1-2 gün içinde dönüş yapsaydın olabilirdi filan dedi.

Bende bunun üstüne kefil olduğum arkadaşa makinanın parasını verdim makinayı ben aldım.Forumun adı kirlenmesin adam paranı gönderdi dedim üstüne üstlük Herneyse keşke satış yapılırken biraz dürüst olunsaydı.Bende PS3 ü satarken yazdım cd rom bozuk bu şekilde satıyorum illaki gören vardır ilanıda.Neyse olan oldu artık yapıcak bişey yok.

Hayırlı satışlar,Bol kazançlar

srkns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun @d3n1s ve @onr02

Bir malı kusurunu söylemeden satmak hiç kimseye helal olmaz. Malın bu kusurunu bilene de onu söylememek helal olmaz. Hadis-i Şerif
    Ne mutlu Türküm diyene

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geri alıp parasını iade et

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayipli urun ki son yorumdada ayni sey daha once yapilmis ayip edilmis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)