User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
76 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: OZİRON (Mustafa Özdemir) ile alışveriş yapacakların dikkatine

inan_hndn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten böyle olayları görünce insan üzülüyor..Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede mağduriyetiniz giderilir..

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @LUPUS

Sence bunları yapan vicdanındaki lekeyi düşünürmü ? Etme bulma dünyası yakındır onunda foruma dolandırıldım diye konu açması bırakın su akar yolunu bulur olacağı varmı Deniz abi cebinden çıkacağı varmış o paranın

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında bunlara hiç gerek yok . Satıcı biraz ahlaklı olsa ki değil malını geri alıp kimseyi üzmezdi. Nasıl güvenicemi mi var bu durumun senden alışveriş yapanlar sana nasıl güveniyorsa öyle güvenmen gerekir.

LUPUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @LUPUS

Sence bunları yapan vicdanındaki lekeyi düşünürmü ? Etme bulma dünyası yakındır onunda foruma dolandırıldım diye konu açması bırakın su akar yolunu bulur olacağı varmı Deniz abi cebinden çıkacağı varmış o paranın

Hani belki kırıntı vardır diye yazdım.Keşke geri alıp parayı iade etse.Böyle durumlarla karşılaşanların burada paylaşması diğerleri açısından faydalı olur yine de.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıcı suan üyeliğinden cıkıp misafir üyelikle bunları okumakla mesgul

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda böyle şeyler oluyor maalesef ama güzel örneklerde var. Golf GTI ı olan Doğukan a Apr benzin pompası sattım, kendisine önce kullan sonra ödersin dedim, konuştuğumuz gün anında parayı hesabıma yatırdı, sorunlu insanlar olabilir ama kusursuzlar da var...

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu okudum..
    herşey iyi hoş sonuçta 2.el parça birtakım sorunlar çıkabilir.

ama 10 gün sonra iade isteme saçma olmuş.
    10 güne turbo takılır, uçan kuşa bile sıkılır, sonra bu turbo patlak bile denir.
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle... burda konu açmışsın sana satışı yapan arkadaşta yazmış hanginiz haklısınız anlamadık
    Bu arkadaşlara gerekli cevabı ben vermedim dikkat ederseniz:

Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arabam opel garajda duruyor herzaman. turboyu alan kardeşimizi orda görürüm ara ara ama muhabbetim yoktur.şukadarını söleyim yaptırdığı işlemleri sırası ile biliyorum ve arabası yaklaşık 30 gündür 10 metre oynamadı.

aralarındaki 10 gün 3 gün 5 saat muhabbeti beni ilgilendirmez.

ben birisine parça satıyım isterse 100 gün sonra arasın beni dediğimin dışında herhangi birşey çıksın parası 1 saat içinde hesabında olur

bunları turboyu alan arkadaşımızı savunmak içinde yazmadım.

alışveriş muhabbetlerinin buralara gelmesi beni üzüyor.
    Alıntı Z20LET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denizin arabasi uzun zamandir parca bekledigi icin yatiyor. İkinci el turbo malesef sans isi. Ama manifoldun catlak cikmasi bariz bir sekilde kusurdur. Cunku bildigm kadari ile manifoldda catlak oldugunu satici soylememis. E hic takilmayan manifolduda catlatacak hali yok denizin. Umarim problemi satici halleder. Yazik gunah bozuk turbo ve catlak manifold icin hicte az olmayan bir para odemis deniz.
    Ayrıca ilk mesajımda da belirttiğim gibi:
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23/05/2013 tarihinde OZİRON kullanıcı isimli Mustafa Özdemir'den K03 turbo ve manifold aldım. Özel mesaj ve telefon konuşmalarında kendisi turboyu 3000 km kullandığını, turbo ve manifoldun hiç bir sıkıntısı olmadığını, K04 taktığı için söktüğünü, nakit ihtiyacı olduğundan sattığını söyledi. Ben de bunların üstüne sorun çıkarsa iade edebilmek isterim dedim, tabi ki dedi. Lafına güvenerek 600 TL kredi kartına ödeme yaptım, aynı gün kargoya verdi, ertesi gün 24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde turbo milinde boşluk olduğunu fark ettim, turbocuma götürdüğümde turbonun bakıma ihtiyacı olduğunu, bu şekilde takılırsa bir işe yaramayacağını söyledi. Ayrıca sağlam dediği manifold da çatlak çıktı. Neyse, lafına itibar ettiğimden kendisini aradım, "üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçmiş, iade alamam, ben nereden bileyim turboyu söküp içinden parça almadığını" dedi. Durumu izah ettim, "ben o zaman bir bakayım" dedi. Aynı gün, veya birkaç gün içinde paramı yollamasını beklemediğimi söyledim, sadece fazla zaman geçirmeden malını geri almasını istedim. Telefonu kapattık. O telefon konuşmasından sonra kendisi telefonlarımı açmadı, attığım mesajlara geri dönmedi. Kendisine ulaşamıyorum 12 gündür.
    Durumu Z20LET kullanıcı isimli Ümit H. DOĞAN ve Westi555 kullanıcı isimli M. Hakan ÖNEN de teyit edecektir.
    Ümit Abi, Vmax'in Türkiye Distribütörü, Hakan Abi de Türkiye çapında bilinen Ankara/Şaşmaz'daki Opel Garage'ın sahibi. Ayrıca, tandığım tanımadığım tonla şahit var, arabanın Opel Garage'da yattığına dair. Aradan geçtiği iddia edilen gün sayısı da 10 değil 6'dır, hani 30'dan 24'ü çıkaracak kadar matematik biliyorsunuzdur tahminimle. E tabi bu geçen 6 gün içinde bazı arkadaşların dediği gibi, turboyu elime alıp, içine su doldurup "uçan kuşa sıkmış" olabilirim, anlayana

En nihayetinde bu konuyu "bak olm paramı ver yoksa başına bela olurum" demek için açmadım, OZİRON'un 600 liralık bir adam olduğunu, ve bu şahısla ticaret yaparken bunu göz önünde bulundurmanızı istediğim için açtım.

Ve üzüldüğüm bir diğer nokta, 12 gündür bu şahsın ulaşılamaz olmasına kimse takılmıyor da benim 6 gün içinde turboyu kontrol ettiremediğime takılıyor, o ayrıca enteresan zaten.
    öyle işte.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OZİRON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısa sürede dönüş yapılsa paranı iade ederdim 10gün sonra diyosun ben sana nasıl gücenip geri alıcam peki öyle birşey olamaz. ben sana 1 2 gün opsiyon tanııdm. benden kaynaklanan bir sorun yok.

Kısa süre olsa nolur 10 gün sonra olsa nolur turbodan bişey sökmek 10 gün mü sürüyo da güvenmiyosun sen.bişey sökülmüştür hikayesini geç onu burda yiyecek bi adam yok. ama arkadaş sana bişey anlatmaya çalışıyo.sen onu 300 bin yap demek farklı bişey.anlaşıldığı gibi km si 3000 değil.bi kere burda yalan söylüyosun.yada 3000 wastegate kör bastın canını aldın turbonun bu da senin sorunun.

ben siteden çok alışveriş yaptım turbo da aldım sattım da bana sorarsan objektif söylüyorum parayı yolla malını al geri.yanlış anlama beni de ne seni ne arkadaşı tanırım
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda böyle şeyler oluyor maalesef ama güzel örneklerde var. Golf GTI ı olan Doğukan a Apr benzin pompası sattım, kendisine önce kullan sonra ödersin dedim, konuştuğumuz gün anında parayı hesabıma yatırdı, sorunlu insanlar olabilir ama kusursuzlar da var...
    levent kardeşim teşekkür ederim.senin gibi bir insana öyle yapılması gerekirdi.sen bana güvenmiş yollamışsın ve önce kendine güvenmişsin önemli olan kısmı da burası. ama herkes bizim gibi ticaret yapmıyor görüldüğü üzere
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa süre olsa nolur 10 gün sonra olsa nolur turbodan bişey sökmek 10 gün mü sürüyo da güvenmiyosun sen.bişey sökülmüştür hikayesini geç onu burda yiyecek bi adam yok. ama arkadaş sana bişey anlatmaya çalışıyo.sen onu 300 bin yap demek farklı bişey.anlaşıldığı gibi km si 3000 değil.bi kere burda yalan söylüyosun.yada 3000 wastegate kör bastın canını aldın turbonun bu da senin sorunun.

ben siteden çok alışveriş yaptım turbo da aldım sattım da bana sorarsan objektif söylüyorum parayı yolla malını al geri.yanlış anlama beni de ne seni ne arkadaşı tanırım
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    levent kardeşim teşekkür ederim.senin gibi bir insana öyle yapılması gerekirdi.sen bana güvenmiş yollamışsın ve önce kendine güvenmişsin önemli olan kısmı da burası. ama herkes bizim gibi ticaret yapmıyor görüldüğü üzere
    Doğukan ben de bu forum üzerinden epeyce mal aldım, sattım. Şu ana kadar kimseyle bir sorunum da olmadı, hatta alışveriş yaptığım insanların bir çoğuyla arkadaşlık da kurduk, ticaret bahane oldu. Tek tek bu insanların isimlerini buraya yazma ihtiyacı da görmüyorum, gerek yok. Sen ve Levent gibi insanlara denk geldiğimiz müddetçe de sorun olmuyor, onu da gördük.

OZİRON'un ilk vukuatı da değilmiş, canı alınmış bir PS3 de ittirmiş başka birine. 250 TL için bozuk PS3 satan, 600 TL için çatlak manifold ve bozuk turbo da satar. Keşke o arkadaş yazsaydı vaktiyle başına gelenleri, gerçi şimdi delikanlılıkla çıkıp başından geçenleri anlatması ve karşı tarafın yalanlayamaması da gayet önemli bir nokta. Belki bu zaman diliminde başkalarının da canı yandı, bilemem.

Dediğim gibi, konunun hiç bir noktasında "bak olm ver paramı, başına bela olurum yoksa" dediğim yok, forum bilgilensin, bu şahsın karakteri ortaya çıksın istedim. Ben daha bir şey söylemeden kendisi zaten belli etti ne derece güvenilir olduğunu. Kendi adıma konuşmam gerekirse, 600 TL için itibarımı böyle zedeletmezdim, ama o da onun takdiri.
    öyle işte.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaa yazmıyım yazmıyım diyodumda, böyle karaktersiz işleri şu ortamda bare yapmayın !!! Bu malları satan kişi 600 tl le zengin mi oldun ? YEDİ sülalene faizi yeter artık rahat yaşarsınız..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta baska bir forumdan anakart aldım 300 tl verip 2. el... 6 gün oldu alalı hemen deneyemedim cunku ramlarim uymadı (ddr3 olması lazımmıs).. Ram aldım anakartı taktım geçen gün ama çalıştıramadım elektrik dagıtmıyordu bir sorunu vardı.Çıkarıp kendi sistemimi geri takarken yeni aldıgım anakartın üstündeki çiplerden birini kırdım... Adama söyledim kırılan yerin fotosunuda gönderdim kardeşim anakart çalışmıyor ama çıkarırkende ben şurası kırdım dedim... Adama helal olsun buna ragmen kardeş hemen gönder ürünü , paranı iade edeyim sorun değil dedi... Bende yok kardeşim senin geri alayım demen yeter dedim kendim yazıcıoğluna götürdüm yaptırdım bugun teslim alıcam.Yani böyle alışveriş de var öyle alışverişde var... Umarım 2 taraf içinde çabucak hallolur.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın da günahını hemen almamak gerekir diye düşünüyorum.olay belki sadece güvensizlik olayıdır.bi yerde o da haklı belki diyo sen getirdin o hale.

şimdi şu var anlaşıldığı üzere alan arkadaşta satan arkadaşta çok detaylı bu işi bilen arkadaşlar değil satan arkadaş turbonun o halde olduğunu bilmiyo olabilirdi.o pal boşluğuyla 0.6 bar da binmiştir bir sorun çıkarmamıştır belkide.ama sorun şu ki parça satılırken turbonun 3bın km de olduğunu söyleyerek yani sıfır gibi olduğu dolayısıyla da her basıncı basabileceği gerekirse bastıktan sonra bozulursa da alıcı arkadaşı ilgilendireceği taahhütünü vermiştir.alıcı arkadaşta ancak müsait olup turbocuya turboyu göstermeye gitmiş ve turbocu ne 3 bını 300bınde bu turbo belkide demiş.ayrıca manifold da çatlak.alan arkadaş bu turboyu niye almak istedi 3000km de olduğu ve ıstedıgı basıncı basıp 250 260 hp lere cıkmak için.hem manifold çatlak hem palde boşluk oluşmuş zamanla.dolayısıyla ne basınç basabilir ne memnun kalır.belki standart kullanıcı bir müşterinin işine yarayabilir sorunsuz binebilir ama alma girişiminde bulunan arkadaş kalmayacak.bana sorarsanız objektif olarak parayı iade etmesi gerekiyor diye düşünüyorum
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

akdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onr02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusuruma bakmayın diyerek bende olaya girim.

Bende ORİZON nickli Mustafa abiden bi arkadaşıma Playstation aldım.Ürünü almadan bir gün önce mesaj attım abi böyle böyle herhangi bir sıkıntısı varmı,tamir görmüşmü diye sordum herhangi bir sıkıntısı yoktur çalışır durumdadır 3-4 aylık makina jelatini üstünde dendi.Bende tamam abi dedim yarın hesap numarasına havale yapar makinayı alırım dedim oda tamam dedi.

Bir gün sonra telefondan hesap numarası istemek için aradık o sıradada arkadaşım yanımdaydı onunda içi rahat etsin diye sorim dedim abi çalışıyormu tamir görmüşmü filan diye yok dedi herhangi bir sıkıntısı.Arkadaşında bana söylediği para boka gitmesin forum nasıl güvenilirmi dedi bende herhangi bi sıkıntı olmaz forumda filan dedim.Tamam abi dedik hesap numarasını altık parayı gönderdik.

Ertesi gün ürünü arkadaşım teslim almış 1 ve ya 2 gün sonra çalıştırma imkanı olmuş.Makina çalışmış fakat 1 saat sonra çat diye kapanmış.O gün makinadan aşırı ses cd okumama ve kapanma gibi sorunlar yaşamış.Direk beni aradı böyle böyle makina sıkıntılı yok dedim olamaz yani neyse baktırırız olmadı mesaj atarım dedim.Yani hemen mesaj atmiyim ayıp olur diye hani ogün belki öyle yapmıştır makina diye mesaj atmadım.(Hata etmişiz)

Biz makinayı götürdük tamirciye adamın ilk dedi bu makina sökülmüş dedi abi ne alaka filan dedik işte vida eksik blu-ray tam oturtulmamış filan oynuyor dedi herneyse bunun üstüne ben mesaj atmak zorunda kaldım arkadaşımın parası benim param olsa bu kadar dil dökmezdim.Mesaj attim abicim böyle böyle sıkıntı yaşadık bilgin varmı diye gelen cevap cd rom değişti evet ben 1 ay sıkıntısız çalıştırdım sende makina arızalandıysa bilemem.2hafta oldu ürünü alalı size geldiğinde bi problem olsaydı malımın arkasında dururdum gibi bi cevap geldi.Tabi elektronik makina sıkıntı çıkartabilir.

Para arkadaşımdan çıktığı için bende ürünü iade edip parayı geri almak için mesaj attım.Mesajda öyle bir şey olmaz 1-2 gün içinde dönüş yapsaydın olabilirdi filan dedi.

Bende bunun üstüne kefil olduğum arkadaşa makinanın parasını verdim makinayı ben aldım.Forumun adı kirlenmesin adam paranı gönderdi dedim üstüne üstlük Herneyse keşke satış yapılırken biraz dürüst olunsaydı.Bende PS3 ü satarken yazdım cd rom bozuk bu şekilde satıyorum illaki gören vardır ilanıda.Neyse olan oldu artık yapıcak bişey yok.

Hayırlı satışlar,Bol kazançlar

1. satılan ürün: Turbo = bozuk
    2. satılan ürün: Manifold= çatlak
    3. satılan ürün: playstation= arızalı

ve ürün tanıtımında söylenen özellikler doğru değil.
    -3000km: Allah bilir
    -temiz arıza görmemiş: içi açılmış cd değişmiş
    vs vs

yani kusura bakmasın satıcı arkadaş tanımam görmedim de ancak bu verilerden sonra ticaret ile uğraşmadığı ve ticaretten anlamadığı sonucu çıkıyor. çünkü bu bilgiler ile itibar sıfırın altında eksilerde ve ticarette itibar sıfırın altına indimi bir daha üstüne çıkmaz. ayrıca savunan kardeşide aynı çerçeveye kendini sokmuş bulunuyor. hani abi kardeşi bırakın etrafındakilerden gittiği alışveriş yaptığı yerlerden bile insan çekinir. ben olsam 3-5 kuruşa itibarım zedeleneceğine hem turbo manifolda hemde ps3 sahibine parayı geri veririm. ancak telefona çıkmama ticarette zaten iş yapılmaması gereken dolandırıcı kişi anlamına gelir. biz artık bu tip insanları daha kapıdan girerken tanıyabiliyoruz.

alıcı aradaşlara geçmiş olsun. paranızı kurtarmanız imkansız size ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum. bu tip durumlarda zararın neresinden dönersen kardır diyip paranın mümkün olduğu kadarını kurtarmak en acil yapılacak durum. yoksa o da gider. satıcı arkadaşta sağ duyulu biri ise karşılıklı anlaşılır.

ancak tekrar diyorum satıcıyıda alıcılarıda tanımam. yukarıda yazılanlar varsayımlardır. saygılar hayırlı alışverişler.
    N2O4-spec

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. satılan ürün: Turbo = bozuk
    2. satılan ürün: Manifold= çatlak
    3. satılan ürün: playstation= arızalı

ve ürün tanıtımında söylenen özellikler doğru değil.
    -3000km: Allah bilir
    -temiz arıza görmemiş: içi açılmış cd değişmiş
    vs vs

yani kusura bakmasın satıcı arkadaş tanımam görmedim de ancak bu verilerden sonra ticaret ile uğraşmadığı ve ticaretten anlamadığı sonucu çıkıyor. çünkü bu bilgiler ile itibar sıfırın altında eksilerde ve ticarette itibar sıfırın altına indimi bir daha üstüne çıkmaz. ayrıca savunan kardeşide aynı çerçeveye kendini sokmuş bulunuyor. hani abi kardeşi bırakın etrafındakilerden gittiği alışveriş yaptığı yerlerden bile insan çekinir. ben olsam 3-5 kuruşa itibarım zedeleneceğine hem turbo manifolda hemde ps3 sahibine parayı geri veririm. ancak telefona çıkmama ticarette zaten iş yapılmaması gereken dolandırıcı kişi anlamına gelir. biz artık bu tip insanları daha kapıdan girerken tanıyabiliyoruz.

alıcı aradaşlara geçmiş olsun. paranızı kurtarmanız imkansız size ticaretle uğraşan biri olarak söylüyorum. bu tip durumlarda zararın neresinden dönersen kardır diyip paranın mümkün olduğu kadarını kurtarmak en acil yapılacak durum. yoksa o da gider. satıcı arkadaşta sağ duyulu biri ise karşılıklı anlaşılır.

ancak tekrar diyorum satıcıyıda alıcılarıda tanımam. yukarıda yazılanlar varsayımlardır. saygılar hayırlı alışverişler.
    Normalde yorum yapmıcaktım ticaretle benim bi alakam olmadığı için fakat orda kardeşi yazdığınız için size yorum yapıyorum

Beni bu sitede o kadar çok kişi tanıyo o kadar çok kişiden mal altım mal sattım kimseyle sorun yaşamadım yaşamamda birine egsoz sattım sorun cıktı direk parasını yatırdım egsozuda burdan bırıne hediye olarak yollattım bi kuruşta almadım

Tanımadığın biri hakkında yorum yaparken biraz düşün

Evet kendisi abim oluyo ama hesaplarımız ayrı işlerimiz ayrı

Ben karışmak istemiyorum olaya sadece sonra ters yorumlar oluyo sevmiyorum bu olayları

mesajımı okursanız herhangı bı alakam olmadıgı halde manıfoldu gerekırse ben alırım geriye parasını yollarım dedım

10 parmağın hepsi bir değil kimseyi zan altında bırakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde yorum yapmıcaktım ticaretle benim bi alakam olmadığı için fakat orda kardeşi yazdığınız için size yorum yapıyorum

Beni bu sitede o kadar çok kişi tanıyo o kadar çok kişiden mal altım mal sattım kimseyle sorun yaşamadım yaşamamda birine egsoz sattım sorun cıktı direk parasını yatırdım egsozuda burdan bırıne hediye olarak yollattım bi kuruşta almadım

Tanımadığın biri hakkında yorum yaparken biraz düşün

Evet kendisi abim oluyo ama hesaplarımız ayrı işlerimiz ayrı

Ben karışmak istemiyorum olaya sadece sonra ters yorumlar oluyo sevmiyorum bu olayları

mesajımı okursanız herhangı bı alakam olmadıgı halde manıfoldu gerekırse ben alırım geriye parasını yollarım dedım
    Mesut, geri alır, parayı yollarım kısmını ben göremedim, gözümden kaçmış olabilir, gösterirsen sevinirim.

Abinle aranızdaki kan bağı sizi ilgilendirir, beni değil. Bu olayların başlangıcından beri telefon numaran bende var, seni bir kere olsun aradım mı? Ya da TechTurkey üzerinden özel mesaj attım mı? Benim sorunum abinle, seninle değil.

Çıkar delikanlı gibi "kardeşim gönder malı, kapat konuyu, abimin itibarını iki parça mal için iki paralık ettirmem" dersin, orası başka.
    öyle işte.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesut, geri alır, parayı yollarım kısmını ben göremedim, gözümden kaçmış olabilir, gösterirsen sevinirim.

Abinle aranızdaki kan bağı sizi ilgilendirir, beni değil. Bu olayların başlangıcından beri telefon numaran bende var, seni bir kere olsun aradım mı? Ya da TechTurkey üzerinden özel mesaj attım mı? Benim sorunum abinle, seninle değil.

Çıkar delikanlı gibi "kardeşim gönder malı, kapat konuyu, abimin itibarını iki parça mal için iki paralık ettirmem" dersin, orası başka.
    Evren abiye mesaj atarsan o postu gösterir sana bi arkadaşla tartıştık yorumları silmiş kendisi

benım mesajım sana değil zaten kardeşi yazdığı için bende cevapladım

ben kendisine gerekenleri söledım

pm atıyorum sana şimdi bişey sormak ıcın cevaplarsan sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren abiye mesaj atarsan o postu gösterir sana bi arkadaşla tartıştık yorumları silmiş kendisi

benım mesajım sana değil zaten kardeşi yazdığı için bende cevapladım

ben kendisine gerekenleri söledım

pm atıyorum sana şimdi bişey sormak ıcın cevaplarsan sevinirim
    ok, bekliyorum.
    öyle işte.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.olayda üzerinden süre geçmiş olması hadi bi nebze diyelim..ama ps olayından sonra gerçekten yazık...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)