Efsane olmak için sanırım bol üflemek veya kağıt üstünde büyük beygirler vermek gerekiyo herhalde. Neyse bu efsane işleri saçma yerlere gider hep. Efsane Anadol STC diyelim :)
Printable View
Efsane olmak için sanırım bol üflemek veya kağıt üstünde büyük beygirler vermek gerekiyo herhalde. Neyse bu efsane işleri saçma yerlere gider hep. Efsane Anadol STC diyelim :)
Ya boşverin herkese göre kendi arabası daha güzeldir daha hızlıdır :) ;)
eminmisin?? bakın bakalım..;)
http://www.fastestlaps.com/track2.html
http://www.supercars.net/PitLane?vie...ID=0&tID=10073
"8:35.93 143.74 km/h � Opel Astra OPC, 240 PS/1355 kg, Manuel Reuter (mfr., oct,05) record holder compact class";)
dellinin biri kuyuya bi taş atmış. 40 akıllı çıkarcam diye uğraşmış.. yapmayın arkadaslar neyın tartışmasını yapıosunuz... değermi...
Walla bu photoshop mu bilmem ama arkadaşlar,Pugcılar bu fotoyu gördüklerinde bitmişlerdir.Bana göre gzl olmuş arabayı temiz yapmışlar.Pejoda da tek efsane bilirim 205GTI!
Karizmatik şase ye motor takmışlar.
Bazı arkadaşlar ne efsanesi vardı ki die neden PUG dendiğini zannediyorsunuz. isterseninz PUG'u açıklıyayım.
PUG: ingiltere yerden bitme ufak ama çok kuvvetli olan bir köpek cinsi. Oradan esinlenerek Peugeot Gti sınıfı araçlarına PUG demişer.
Bir efsanesi daha var PUG'un 83'den bu yana bütün gençler illaki hayran olmuştur PUG Gti serisine. ;)
Neden Peugeot motorlarını güçlendirmiyor derseniz. 306 Gti Fransada çok can almıştır :D diğer ülkelerde de farklı olmadı zaten. Hükümetin emri ile 306 Gti'ın üretiminden sonra yasaklı oldular gibi birşey. Daha çok hükümet bitirdide diyebiliriz belki. Hükümet işe el atmış ama tam olarak onlarmı durdurmuş bilmiyorum :)
Japonlar olayı kopardıkları için 206'ya pek şaşırmadım ama hiç kimse VTI'lardan anlamazken 106'lar vardı *etrafta. Bu da bir gerçek. O sırada olmuşlardır efsane. :)
*TR'nin geçmişinden bahsediyorum. VTI'ın değerini bilen 3-5 kişi vardı TR'de sadece...
honda adıyla sanıyla duruşuyla kalitesiyle sağlamlığıyla çevikliğiyle sürprizleriyle üzer, şaka yapar :)
bu 206da da gayet başarılı olmuş.
PSA grup ( peugeot - citroen ) 2006 yılı başından beri BMW ile ortak argee'ler kullanmakta ve ortak çalışmalar yapmaktadır.. Bunun ilk öreneğide 207lerdir ;) Motoru ve Sağlamlılığı konusunda ödül almıştır..Euroncap'ten aldığı 5 yıldız bunun öreneğidir..Aynı sene yapılan testlerde yeni Honda Civic 4 yıldız almıştır..
Yıllardır Peugeot kullanırım ve neredeyse A'dan Z'ye bilirirm.Stock Peugeot'ların stock hondalardan ( s2000 hariç ) ne 1 eksği ne 2 fazlası vardır.. Ama malumunuz japon teknolojosi sayesinde hondaları stock'tan çıkarmak çok daha kolaydır.. Peugeot'larda bu kısıtlı olduğu için pek birşey olamıyo.. Ama bir 205'e bir 106'ya bir 306'ya efsane dememk günahtır..Nasıl vtec ve teknolojisi bir efsane ise bu saydığım modellerde bir efsanedir..
Ayrıca çok ilginç birşey söylicem dikkat edin peugeot yıllardır GTI modeli çıkarmaz.. Yıl 1999-2000 fransada peugeot'ya özellikle 106 gti modeli yüzünden epey dava açılır,yürüyen tabut diye..Ve peugeot bu davada epey maddi güç kaybeder ve karar alınır GTI modeli çıkarılmayacak ve motor teknolojisi yerine aile tipi arabalara yönelinicek diye.. O yüzden peugeot hiç yapmadığı birşey yapar " yumurta kasa " arabalara döner..Halk tabiri ile o yılan modellerden yapmaz.. 307 ile zaten bu bellidir,ağır hantal ve motor gücü hiç olmayan bir model.. Kısaca Peugeot 3 yıl öncesine kadar motor konusunda çalışma neredeyse hiç yapmıyodu ama BMW ile yapılan ortak çalışmalardan sonra önümüzdeki 4 yıl içinde epey iyi ve güçlü peugeot'lar görüceksiniz.. 308 RC_Z ilk çalışmalarıdır.. ( 1.6 218hp )
106 Gti / S16 / Rallye
205 Gti / M16
306 Gti / Rallye
309 Gti
405 M16 / T16
Aklıma gelen efsane modelleri bunlar daha kaldı mı ?
en sonunda bmw efsanesini konuya ahil etcem herkez susacak hehehe
Gerçi ara modellerde var ama onları yazmadım 306 nın D-turbolarıda çok kullanılıyor UK de