Bu arada BMW nin galiba tam emin değilim birisi FİAT ın multijet motorununu kullanıyormuş. aklıma geldi :D
Printable View
ona bakılırsa ismail abi m3 ün içine 2jz attı noldu supra efsanesi bitmiş mi oldu ???
206 doch vtec mantıklı bir kere ağirliktan kazanmış olur iyi yürür
206ya vtec motoru koymak gereksiz geldi bana.Efsana konusuna gelincede 205gti 106gti ve 306gti efsanedir bunu kimse değiştiremez.
gene başladık ... kusucam artık yeminle ...
Napalım biz futbol haliganı değiliz araba holiganıyız :D
Onlar top için takım için kavga eder tartışır bizde ha bire araba için :D
ne zaman nerde vtı ıle pejo topıcı acılsa o topıc rekora gıder :D
yoo bu honda geçer pejo geçer topiği deilki
biz Ahmet ÖZGÜN ile konuşurken şölebi muhabbet geçmişdi;
kendisi fransaya 908(sanırım yanlışda olabliir) i test etmek için çağrılmış.ve orda (bize isim falan dedi tabide aklımda tutamadım) peugeot da baya yetkili bi bayanla konuşmuş ve oda 106 nın nie devam modeli çıkmadını sormuş.cevap çok fazla genç o arabada öldüğü için peugeot gti sınıfnı üretmemeye karar vermiş.ve Ahmet ÖZGÜN de bir 106 sı olduğu için bu soruyo sormuş...
Başka marka modelde araclardada hayatını kaybeden cok insan oldu ama iyileştirilip kazaların sebepleri araştırılıp düzeltilip piyasaya tekrar sürüldüler.Peugeot nun bana göre özelliği hafiflik ve kasaya oranla buyuk motoruydu.Zamanla her marka araclarının dizaynlarını değiştirdi hacimlerini buyuttu yenı uygulanan teknolojilerle araclar ağırlaştı buyudu.Bunu coğu modelde görebilirsiniz.peugeot da bu değişimlerle beraber tüm özelliğini kaybetti.307 ile başladı ve öle devam etti ne yazıkki..
Bu arada 206 VTİ ı :)
Burası yapmış
http://www.dbmengineering.nl/
işçilk başarılı....:D
ya yapan yapıyo satan satıyo parayı cebine koyan koymuş olmuş olay bitmiş :)
pug uda seviyorum hondayıda seviyorum
PUGDA:D
ahah o ne ya çok kişi öldü yok bu aracı çok dandik yapmışsınız diye peugeot ya dava açılmış vs çok saçma geldi bana :) çok genç öldü fln :D ayrıca bmw nin desteği geldi de adam gibi birşeyler üretmeye başladı peugeot ki hala bi 207 ye fln binmek kullanmak kısmet olmadı umarım o meşur sesler yoktur