Sesleri ilede meşhurdur Peugeot. Sessiz PUG düşünemiyorum :)
Printable View
eheh peugeot ları (mızın)mın hepsinde sökülmesede o sesler hep vardı :D tınılar aynı eheh bi 406 varken azdı :D şok olmuştum kullandıkça :D gene vardı ama alt serilerle alakası yoktu eheh
DBengineering DPnin çakması zaten böyle birsey yapması cok normal efsane işine gelince bu deyimi ilk pejo cıkarmış 205gti ile kırılması zor bir rekor kırmış grupB de ulusaldada zaten 2tane pejo var :)
ist. elini sallasan turbo fiteğe çarpar ama en canlı sınıf 3 tr drag şampiyonasında bi tane honda yok :D eskilerde olduğu gibi pug.citroen hala yürüyor bırakın fanatikliği...
b16b ve b18c5 ler ithal edilmedi zamanında hem yol tutuş hem performans vti lardan cok farklı
yooo ben öyle bişi demedm ki.herkesin aracı kendine göre hızlıdır dedi Serdar dikkatini çekerim.:)
Yani herkesin aracı derken sitede sadece pug ve honda sahipleri yok.Gördüğün gibi Doğan SLX'te vaaar Evo8'de var.Olay bu. ;)
Geçen diyalog
Speedman : Herkesin Pug'u Honda'sı kendine göre en hızlısıdır
BarBo : Ne olursa olsun vti alayına gider bütün puglara ayarı verir.
gibi bişi değil :)
motor doğru kasayı buldu sonunda...
yarın öbürgün biri girerse? modifiye işinin sonu belli değil o yüzden o şekilde yargılamamak lazım bence yok sınıf 3 te kimse yok fln. Efsane dediğiniz nedir ki? kimse pug değil honda efsane vs demio sadece 106 vs efsane değil yani, zaten sedece peugeot sahipleri efsane der oldum olası. Bu arada
TDK dan alıntıdır
Efsane;
1- çağlardan beri söylenegelen, olağanüstü varlıkları, olayları konu edinen hayalî hikâye, söylence.
2- mecaz Gerçeğe dayanmayan, asılsız söz, hikâye vb:
Efsane olmak:
efsane gibi anlatılmak veya anılmak.
ben bunu b16 ya yapılan bı saygısızlık olarak göruyorum :)
Sadece PUG sahipleri mi der ? Tamm fanatiğim inkaet etmiyorum. Fanatiklik yapacağım. ama yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.
106 205 306 Wfsane değilmidir her ülkede (Avrupa) Nam salmamışmıdır.
1997-98-99 Bağdat caddesinin caf caflı zamanında hangi araçlar vardı ?
Subiler ve 205 & 306 lar vardı yalansa yalan değin.
Peugeot un ne efsanesi varmış değipde aşşalıyorsunuz.
205 306 Rally pilotları tarafından bir efsane olmuştur bu sırft rallye de değil caddelerde de en çok tercih edilen araçlardı zamanında. Siz hatırlamıyorsanız babanıza dayınıa abinize sorun.
Eskiden Peugeot dediğinizde özellikle 205 ve 306 yı parmak la gösterirlerdi bunları unuttunuz mu bilmiyormusunuz ?
Kırılıyorum gerçekten :)
Type-R dan önce Sınıf 3 ün kralı kimdi ?
sınıf 1'in yada süper mini sınıfının kaç senedir otoban faresi kimdi bunlar boşuna söylenmiş laflarmı yani.
Büyük otomobil otoriteleri bile 306 Gti tacını Type-R a devretti diye yazdı hiçmi okumadınız. Tamm biraz duyfgusal yaklaşıyorum ama hiç biride yalan değil ki.
haklısın erelim çok doğru
ben pug efsane yazmışmıyım?? peugeot kendini kanıtlamış yıllardırda keyif veren otomobiller bence.ülkemizde çok ele ayağa düşmüş olabilir ama avrupada ciddi olarak uğraşılıyor ve makinalar yürüyor hakikaten.yarın öbürgün bir honda girerse yarışa ne olacak ?? ben meydan okumuyorum ülkemizdeki modlar için konuşuyorum.hondacılar her zamanki gibi fanatik yaklaşıyor amerikada 8 sn lik civicleri görünce kendilerinide aynı kefeye koyuyorlar.o onların teknolojisi emeği madem honda iyi fransızdan neden yarışda bi tane bile yok.gelsin turbo civicler yapsınlar süreleri karşılaştıralım.iyilerse bizden tebrik edelim daha iyi hazırlanalım, biz iyiysekde kendilerini biraz daha geliştirsinler. fanatikliğe gerek yok..
bence şu an piyasaya 106gti - saxo vts sürsünler ikiside şatış rekorları kırar.
efsane budur.
ama en büyük efsane e-30 dur :D:D:D