Çevreyoluna parket içeriye taksi veya dolmuşla gir sıkıntı olmaz
ben silencerli egzozla takılıyorum ama sıkıntı yok şimdilik ama bi yakaladılar mı
APP ve filmle arabanın içine sokacaklar![]()
Çevreyoluna parket içeriye taksi veya dolmuşla gir sıkıntı olmaz
ben silencerli egzozla takılıyorum ama sıkıntı yok şimdilik ama bi yakaladılar mı
APP ve filmle arabanın içine sokacaklar![]()
bendede focus dizel varken altına yatırmıştım polisi egzos olmadığına ikna olsun diye. 34 plakayı gördü o zaman koni+6cm yay vardı arabamda öyle gördü durdurmuştu, sora egzos ucuna takıldı dedi egzos var falan çok dil dökmüştüm gerçi arabamda baştan sona hiç susturucusuz 60 lık düz boru vardıçok ses çıkarmıyordu, çok ağladım sızladım bırakmıştı
![]()
Silencer ile problem cıkacagını sanmıyorum.Ses ile goze batmaz isen, probelm cıkmayacaktır.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
ne yapsam şimdi oem egzosu takamıyorum boru çapı uymuyor yeni bi susturucu mu yaptırsam sessiz oem tarzdasilencer i mi taksam
bende hiç egzoz yok..durduruyorlar dizel mi diye de soruyorlar![]()
Crm performance
Siz nasıl yaşıyorsunuz orda
Gündüzleri standart geceleri batman misali galiba ,bende edirne sıkı derdim kolay gelsin şimdiden beyler![]()
Bu nasil bir adalet yaa sessiz egsoza da mi laflari var polis abilerin tatile gelecektim gelmiyorum o zaman antalyaya kustumm:))
Adana'nın gözünü sevim o haldeses çıkmadığı sürece sıkıntı olmuyor. Silencerını bile takmıyorum
Uploaded with ImageShack.us
videolar bölümüne girerseniz yüzde 30 Video zaten antalyalı egzozlu araçların videoları varbiz polislerin mekanlarına girmiyoruz onlarda bizim
silincerli ses çıkmadığı sürece bişi olmayabilir göze batmazsan ama ola ki göze battın ve durdurdular eksozcu ramazan abidemi yaptırdın diye soran polisimiz var bizim![]()