aile aracına yakın araçlar lazım. 4 kapı, 450 lt'nin üzerinde bagaj, az buçuk geniş iç hacim şart yani. seat deyince alhambra'ya da baktım ama içim kaynamadı.
supra zaten üretimden kalktı, yanlış yazmışsın kardeş.
üşenmedim gittim mercedes koluman'a. artık bende emanet duran vahşi kediyle görüntüledim.
öncelikle kredi varmış mercedes'te, kendi finansmanları. 90.000 tl fiyat verdiler, a180 amg ve full donanım. tamam a klasse iç ve dış görüntü olarak güzel. fakat biz bir aileyiz ve çocuktu, arabasıydı falan geniş bi araç lazım. (bu yüzden a3'ü de elemiştim.) a klasse harbiden dar. bana uygun olan tüm ayarları zorlamama rağmen yeminle kafam tavana değiyor önde ve arkada. (boyum 1.85) ayrıca yan camlar küçük ve basık bi ortam var iç mekanda. bagaj da ciddi küçük bizim için.
her neyse galeride gözüm b serisine kaydı. o daha bi uygun geldi boyut falan... biraz donanımlı bir b180 (1.6, 122 hp) için (beyaz) 84.000 tl dediler. içi, oturma pozisyonu falan akıl çelici. açık renk döşemeyle falan güzel ve ferah geldi yahu araç bana, onu da ekledim listeye. ancak turbolu 1.6 sadece 122 hp, yuh arkadaş. mercedes'in şu güçten kısması var ya deli ediyo beni.