User Tag List

Sonuçlar: ds5 için ne dersiniz?

Katılımcı sayısı
164. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet alınır

59 35.98%
  • hayır alınmaz

32 19.51%
  • alternatiflere bak

73 44.51%
Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
120 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: citroen ds5 nedir, ne değildir?

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alman'lara karşı olan (audi, bmw ve mercedes) bağımlılığım hala var kardeşim. benim için otomobil dünyasnın baş rol oyuncuları hala bunlar zaten. dün audi'ye de gitmiştim ve a3'e bakmıştım. görselliği değil ama muhteşem optimumluğu beni benden aldı. işçilik ve malzemede kusur aramak için çırpındım durdum, bagaj halısından tutun da tavan döşemelerinin birleşim noktalarına kadar... yok bulamadım.

şu şekilde a3/ds5 kıyası yaptım;
    1.4 - 1.6
    122 hp / 156 hp
    380 lt / 468 lt
    s-tronic / bva
    dar / geniş
    84.000 / 80.000

donanım olarak da a3 ds5'in epey gerisinde. yukarıdaki fiyat orta donanım seviyesi için. o fiyatta xenon farlar, panoramik tavan, viraj aydınlatma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, navigasyon, hi-fi ses sitemi ve bazı aklıma gelmeyen eksiklikler var ds5'e göre. bakın a4 olsa o fiyatlara tamam, zerre düşünmem fakat o paraya audi'de sadece a1 ve a3 var arkadaş.

bu durum öyle birşey ki, insan durup durup takılıyo bazı şeylere. tamam da biri audi diyorum kendi kendime, diğer taraftan da 84.000 tl'ye xenon'suz, sunroof'suz ve sadece 122 hp...

kalple mantık işte dediğin gibi.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben en çokta hem karizma hem sağlamlık

ancak hepsinden önce mercedes çok çok daha az değer kaybeder.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih Abi
    o soruyu tam olarak anlayamadım kardeşim, yoksa cevap yazacaktım ama çözemedim?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben en çok da hem karizma hem sağlamlık.

ancak hepsinden önce mercedes çok çok daha az değer kaybeder.
    Gökhan, kardeşim sen onca zaman fransız kullandın ki hem de en klas ürünlerinden birisini, megane rs. nasıldı kardeşim o araç? yani fransız aracı seni gerçekten memnun etti mi, kalitesi olsun ya da kullanımı olsun? yoksa genel görüşte olduğu gibi fransız kafanı mı ağrıttı?

ben bi koluman yapacam şimdi arkadaşlar, müsaadenizle.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o araç kendi klamanında en iyi yol tutuşa sahip. kendi klasmanında memnun etti. ama senin düşündüğün klasmanda en iyisi mercedes gibi geliyor bana.

çünkü ds5in hiç bir parçası daha ucuz değil mercodan.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o soruyu tam olarak anlayamadım kardeşim, yoksa cevap yazacaktım ama çözemedim?
    Scirocco- İbiza Supra gibi araçlar donanım olarak vasatmı gelir, Yada ufak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scirocco, İbiza, Supra gibi araçlar donanım olarak vasat mı gelir ya da ufak?
    aile aracına yakın araçlar lazım. 4 kapı, 450 lt'nin üzerinde bagaj, az buçuk geniş iç hacim şart yani. seat deyince alhambra'ya da baktım ama içim kaynamadı.

supra zaten üretimden kalktı, yanlış yazmışsın kardeş.

üşenmedim gittim mercedes koluman'a. artık bende emanet duran vahşi kediyle görüntüledim.

öncelikle kredi varmış mercedes'te, kendi finansmanları. 90.000 tl fiyat verdiler, a180 amg ve full donanım. tamam a klasse iç ve dış görüntü olarak güzel. fakat biz bir aileyiz ve çocuktu, arabasıydı falan geniş bi araç lazım. (bu yüzden a3'ü de elemiştim.) a klasse harbiden dar. bana uygun olan tüm ayarları zorlamama rağmen yeminle kafam tavana değiyor önde ve arkada. (boyum 1.85) ayrıca yan camlar küçük ve basık bi ortam var iç mekanda. bagaj da ciddi küçük bizim için.

her neyse galeride gözüm b serisine kaydı. o daha bi uygun geldi boyut falan... biraz donanımlı bir b180 (1.6, 122 hp) için (beyaz) 84.000 tl dediler. içi, oturma pozisyonu falan akıl çelici. açık renk döşemeyle falan güzel ve ferah geldi yahu araç bana, onu da ekledim listeye. ancak turbolu 1.6 sadece 122 hp, yuh arkadaş. mercedes'in şu güçten kısması var ya deli ediyo beni.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen abi Cupra yazacaktım Supra olmuş

Eğer çok güçlü bir şeyler düşünmüyorsan

Leon-Toledo- Altea Xl olabilirmi diyorum.

2013 FİYAT LİSTESİ | SEAT Türkiye

Yada geniş güzel bir araç

VW Türkiye - Volkswagen Tiguan.

Ama tabiki yakıt ve performans pek memnun etmeyebilir bunlarda. Ayrıca donanımlarıda belki istediğin arabaya göre zayıf kalabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw gerçekten güzel otomobiller üretmek için çalışan güzel bi firma fakat passat ve tiguan için gittiğimde sıra bekleme olayı benim de karşıma çıktı. ya showroom'dakileri alır çıkarsınız ya da günlerce değil, aylarca sıra beklersiniz. passat ve tiguan için 1,5 ay; golf ve jetta için 3 ay süre verdiler. showroom'dakilerde ya cins renkler (en koyusundan lacivert, siyah) ya da önemli donanımları eksik modellerdi.

bu arada arkadaşlar a klasse'de koltuk yükseklik ayarı için kullanılan plastik kulp gerçekten çok basitti. motor kaputunun dik durması için amortisörlü sistem yoktu. bir de içeriden koltuk yanlarına doğru bakınca, aracın renginin sürücü/yolcu kapısının iç tarafından belli olması tuhafıma gitti. ufak detaylar da olsa maliyetlerden kaçınılmış olması çok belliydi açıkçası.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw gerçekten güzel otomobiller üretmek için çalışan güzel bi firma fakat passat ve tiguan için gittiğimde sıra bekleme olayı benim de karşıma çıktı. ya showroom'dakileri alır çıkarsınız ya da günlerce değil, aylarca sıra beklersiniz. passat ve tiguan için 1,5 ay; golf ve jetta için 3 ay süre verdiler. showroom'dakilerde ya cins renkler (en koyusundan lacivert, siyah) ya da önemli donanımları eksik modellerdi.

bu arada arkadaşlar a klasse'de koltuk yükseklik ayarı için kullanılan plastik kulp gerçekten çok basitti. motor kaputunun dik durması için amortisörlü sistem yoktu. bir de içeriden koltuk yanlarına doğru bakınca, aracın renginin sürücü/yolcu kapısının iç tarafından belli olması tuhafıma gitti. ufak detaylar da olsa maliyetlerden kaçınılmış olması çok belliydi açıkçası.

passat cc istersen yardımcı olurum sıfır konusunda...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    passat cc istersen yardımcı olurum sıfır konusunda.
    sağol kardeşim, aslında isterim ama 90.000'i geçer. hadi geçmedi diyelim, vdf 25.000 peşin versem bile bana o kadar krediyi vermiyor maalesef. citroen teb cetelem'le anlaşmalı ya, onlar 100.000'i bile veriyolar.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    super b ye bakdınmı.. şimdi aklıma geldi fiyatlarını bilmiyorum ama elegance olan full dolusu çok iyi.. neticede vw skodada..

sen yeni ne alsan bir zaman sonra soğursun sana hakiki alman lazım.. gerçek ahşap ve krom kaplamalı hakiki derili buram buram kalite kokan eski klasik kült bir alman
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih abi merhabalar ;

B serisi demişsin abi onun için yazmak istedim geçen sene aldık abi 2012 B180 Sport ve donanım olarak baya doldurduk gece paketli araç emin ol abi çok güzel ve ferah bir araç ailecek çok rahat edersin ve 3 kere uzun yol yaptım çok başarılı gerçekten sessizliği özellikle gayet başarılı. Gece paketi için 3 ay bekledik o biraz uzun sürdü sadece

Motor olarak b200 de var aynı tüketim değerlerine sahip o daha iyi bir performansa sahip ve arada çok fiyat farkı yok. Aracı antalyada kullanıyorum şehir içi düzgün bir kullanımla daha 8.2 nin üstüne çıkmadım . Performanslı kullanımda 9 10 gibi değerler görülebiliyor ancak uzun yolda gerçekten tüketim çok düşüyor.

Biz araca koltuk hafıza deri koltuk kotuk ısıtma vs aldık ve bunlarla çok daha keyifli bir hale geliyor sport modelinde yol tutuş ve frenle çok başarılı ancak biraz fazla sertleşiyor araç onun dışında ambiyans aydınlatmaları vs gerçekten çok başarılı. Ben farlarda bi xenon haricinde ILS sistemini de almıştım bunun farkını da çok net hissedebiliyorum yani çok başarılı bir far sistemi var bu konuda tek geçerim.

Özellikle gece önden görmeni tavsiye ederim yakışıklı duruyor baya. Kesinlikle tavsiye ederim abi çok güzel bir araç

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aile aracına yakın araçlar lazım. 4 kapı, 450 lt'nin üzerinde bagaj, az buçuk geniş iç hacim şart yani. seat deyince alhambra'ya da baktım ama içim kaynamadı.

supra zaten üretimden kalktı, yanlış yazmışsın kardeş.

üşenmedim gittim mercedes koluman'a. artık bende emanet duran vahşi kediyle görüntüledim.

öncelikle kredi varmış mercedes'te, kendi finansmanları. 90.000 tl fiyat verdiler, a180 amg ve full donanım. tamam a klasse iç ve dış görüntü olarak güzel. fakat biz bir aileyiz ve çocuktu, arabasıydı falan geniş bi araç lazım. (bu yüzden a3'ü de elemiştim.) a klasse harbiden dar. bana uygun olan tüm ayarları zorlamama rağmen yeminle kafam tavana değiyor önde ve arkada. (boyum 1.85) ayrıca yan camlar küçük ve basık bi ortam var iç mekanda. bagaj da ciddi küçük bizim için.

her neyse galeride gözüm b serisine kaydı. o daha bi uygun geldi boyut falan... biraz donanımlı bir b180 (1.6, 122 hp) için (beyaz) 84.000 tl dediler. içi, oturma pozisyonu falan akıl çelici. açık renk döşemeyle falan güzel ve ferah geldi yahu araç bana, onu da ekledim listeye. ancak turbolu 1.6 sadece 122 hp, yuh arkadaş. mercedes'in şu güçten kısması var ya deli ediyo beni.
    1,85 83 kiloyum, a serisi birçok şirden daha rahat ve iç hacmi rakamsal olarak büyük, içi C'den oldukça geniş C'nin arkası bana zulüm aynı sekilde cls.
    İç hacim jaguardan daha büyüktür özellikle ön kapı

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedikleriniz yanında belki ufak ama çok işlevsel görünüyor bunlar çok güzeller bence.sıfır fiyatı hakkında bir bilgim yok 0'ı varmı onuda bilmiyorum gerçi, sitelerinde clubman fiyatı yok çünkü.
    MINI.com.tr - MINI Cooper Clubman
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7955447/detay#

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ic aksamin cicili bicili olmasi bir sure sonra hicbir anlam ifade etmiyor. Ben herhangibir Almani Fransiza tercih ederdim .

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

http://www.google.com.tr/url?q=http:...RA8lY1r0wsqIkA

ben olsam hiç düşünmem

gerçekten sahip olmak istediğim tek aile otomobili

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende CC düşünürdüm acayip yakışıklı

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skoda super b yada rapit baktınızmı geçenlerde yolum düşmüştü skoda bayilerine araçlar bana inanılmaz derecede iyi geldi sadece adı skoda geri kalan herşey vw ile bire bir aynı
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)