2 tür kırmızısı var sanırım, özel bir kırmızı rengi var, bir test programında izledim. böyle bir renk böyle bir yanış yok..amg şart zaten.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Önden çekiş olması en kötü özelliği bence.
Görüntü AMG ve dolu olduğunda güzel, standart donanım rezalet.
Arka biniş iniş çok büyük sıkıntı, arka oturuş pozisyonu da o ufacık camı yüzünden kötü.
Bunlar dışında alınabilecek bir araba, ben olsam amg paket a serisi tercih ederdim bayan için.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Fanatizm yapmaya gerek yok herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide de yok arkadaş fikrini söylemiş.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Fanatizm yapıcak son adam benim. Altımda hitler 1.6 motorlu a3 varkende alttan ayaklarımı çıkarıp taş devrindeki gibi gidiyorum diyen de bendim
C varkende kızılay dağıtıyor diyen de benim. Ama ucuz merco denince tepem atıyor.Canavar gibi araba ama satıyorum ben de 2 ay içinde
Yaşı da görmedim yaş farkımız varmış şimdi dikkat ettim. Saygısızlık ettiysem kusura bakma![]()
CLS alamamış parası yetmemişte CLA almış gibi sanki şahsi fikrim A serisi kesinlikle daha güzel en azından çakma durmuyor
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
CLA amg'siz basit dursa da şuan pek rakibi olmayan bambaşka bir segment. Mutlaka kaymagını yiyecektir Yıldız..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
herşey iyi hoşta önden çeker olması bence en büyük eksik
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
abi araba ilk bakışta güzel duruyo tabi amg paketlisi fakat baktıkça bu araçta eksiklik var diyosun, yani ne üdüğü belirsiz, melez gibii bişeyolmamış diyorsun, önden çeker olması da cabası, bence o paralar etmez, 77 bin TL'ye a serisi satılmıştı koltuklarına varana kadar spor ve güzeldi, benim çok hoşuma gitmişti, çok hoş bir tercih olur
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)