User Tag List

Sayfa 54/54 İlkİlk ... 444525354
1010 sonuçtan 1.008 ile 1.010 arası

Konu: Fırsat gördüğünü paylaş

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi bunlar bu işi tokat için yapmışla, ortalama olarak bir malın ederi bellidir, alanlar bunu bilmiyor mu ?

Bana oo ucuza yakaladım yapıştırıp geçeyim dedikleri için çarpılıyorlar gibi geliyor.

Bence fırsat olan bir ürün paylaşıyım, evcil havyan tüyünü bile alıyor dikey olmasına rağmen çok şaşırtıcı çalışıyor.

Arzum Gırgır 2'si 1 Arada Dikey Elektrikli Supurge 550W - AR4087 - Fiyatı, Yorumları
    Evet tahmin ettigimiz gibi sikayet vara sikayetler dolmuş, millet yine havale eft ile paralari gondermis. Siteyide kapatip sirra kadem basmislar yine. Bunlari nasil yakalayamiyorlar hala aklim almiyor.
    e60 535d & THE A45 AMG

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duzenleme kapaliymis, linki yapistirmayi unutmusum ustte.

Lastik Mevsimi - Şikayetvar
    e60 535d & THE A45 AMG

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Omak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duzenleme kapaliymis, linki yapistirmayi unutmusum ustte.

Lastik Mevsimi - Şikayetvar
    11.10.2025 tarihinde Lastikmevsimi.com üzerinden 4 adet 205/55r16 91t Debica Frigo 2 m+s kışlık lastik siparişi verdim (Sipariş No: 149115). Ücreti,. İ***** K*** adına kayıtlı Akbank hesabına 4.424,38₺ olarak EFT ile gönderdim ve dekont açıklamasında lastik ebatı ile adet bilgisini belirttim
    şimdi baktım bu lastiğin 2024 üretimi google'a sorunca ilk çıkan rakam 2677 tl 4 tanesi de 10708 TL yapıyor bu üstteki arkadaş 4424 tl ye 4 lastiği alacağını düşünüp kendince fırsat yakalamış.

Şunu çok iyi biliyorum google a ürüna dı yazınca sana ortalama fiyatları veriyor, cimri vs gibi sitelerde de belli başlı güvenilirliği kanıtlanmış sitelerin fiytalarını da görüyorsun..

Buna rağmen kendine a b c d sitesinde tanesi en ucuz 2600+ olan lastiği ben nasıl 1106 tl ye alıyorum, bu işte bi iş olmasın diye sormuyorsan daha çok dolandırılırsın kardeşim.

Bunlar ava giderken avlanan tayfa, sabaha kadar şikayet etseler yine bir şey elde edemezler.

Bi laf var severiz, bedave peynir fare kapanında bulunur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)