User Tag List

Sayfa 54/55 İlkİlk ... 44452535455 SonSon
1042 sonuçtan 1.008 ile 1.026 arası

Konu: Fırsat gördüğünü paylaş

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi bunlar bu işi tokat için yapmışla, ortalama olarak bir malın ederi bellidir, alanlar bunu bilmiyor mu ?

Bana oo ucuza yakaladım yapıştırıp geçeyim dedikleri için çarpılıyorlar gibi geliyor.

Bence fırsat olan bir ürün paylaşıyım, evcil havyan tüyünü bile alıyor dikey olmasına rağmen çok şaşırtıcı çalışıyor.

Arzum Gırgır 2'si 1 Arada Dikey Elektrikli Supurge 550W - AR4087 - Fiyatı, Yorumları
    Evet tahmin ettigimiz gibi sikayet vara sikayetler dolmuş, millet yine havale eft ile paralari gondermis. Siteyide kapatip sirra kadem basmislar yine. Bunlari nasil yakalayamiyorlar hala aklim almiyor.
    e60 535d & THE A45 AMG

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duzenleme kapaliymis, linki yapistirmayi unutmusum ustte.

Lastik Mevsimi - Şikayetvar
    e60 535d & THE A45 AMG

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    134 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Omak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duzenleme kapaliymis, linki yapistirmayi unutmusum ustte.

Lastik Mevsimi - Şikayetvar
    11.10.2025 tarihinde Lastikmevsimi.com üzerinden 4 adet 205/55r16 91t Debica Frigo 2 m+s kışlık lastik siparişi verdim (Sipariş No: 149115). Ücreti,. İ***** K*** adına kayıtlı Akbank hesabına 4.424,38₺ olarak EFT ile gönderdim ve dekont açıklamasında lastik ebatı ile adet bilgisini belirttim
    şimdi baktım bu lastiğin 2024 üretimi google'a sorunca ilk çıkan rakam 2677 tl 4 tanesi de 10708 TL yapıyor bu üstteki arkadaş 4424 tl ye 4 lastiği alacağını düşünüp kendince fırsat yakalamış.

Şunu çok iyi biliyorum google a ürüna dı yazınca sana ortalama fiyatları veriyor, cimri vs gibi sitelerde de belli başlı güvenilirliği kanıtlanmış sitelerin fiytalarını da görüyorsun..

Buna rağmen kendine a b c d sitesinde tanesi en ucuz 2600+ olan lastiği ben nasıl 1106 tl ye alıyorum, bu işte bi iş olmasın diye sormuyorsan daha çok dolandırılırsın kardeşim.

Bunlar ava giderken avlanan tayfa, sabaha kadar şikayet etseler yine bir şey elde edemezler.

Bi laf var severiz, bedave peynir fare kapanında bulunur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    134 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem fırsat hem memnuniyet paylaşayım.

Basit bir halı yıkama lazımdı, araştırırken kiwi nin 4320 modelini gördüm kullanıcı yorumları çok olumluydu.

Araştırırken firmanın sitesinden aşağıdaki ürünün teknik özelliklerine baktım 4320 den daha iyi kağıt üzerinde.

Dedim 4328'i alayım. HB da da o an 5300 tl den ürünü satın aldım. Bu gün siparişi kontrol ederken baktım 4800 e düşmüş ürün. Müşteri hizmetlerine talep açtım 2 dk içinde aradılar ve siz ekupon tanımlayalım dediler.

Çok hızlı ve memnun edici bir çözüm bana kalsa. Totalde 5k içinde aradak farkı iade almak (kupon olarak) gayet başarılı. Ürün satıcısı hepsiburada olduğu için bu kadar hızlı aksiyon almış olabilirler.

Hepsiburada | Guvenlik

Just a moment...

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Basit bir halı yıkama lazımdı, araştırırken kiwi nin 4320 modelini gördüm kullanıcı yorumları çok olumluydu.

Araştırırken firmanın sitesinden aşağıdaki ürünün teknik özelliklerine baktım 4320 den daha iyi kağıt üzerinde.

Dedim 4328'i alayım. HB da da o an 5300 tl den ürünü satın aldım. Bu gün siparişi kontrol ederken baktım 4800 e düşmüş ürün. Müşteri hizmetlerine talep açtım 2 dk içinde aradılar ve siz ekupon tanımlayalım dediler.

Çok hızlı ve memnun edici bir çözüm bana kalsa. Totalde 5k içinde aradak farkı iade almak (kupon olarak) gayet başarılı. Ürün satıcısı hepsiburada olduğu için bu kadar hızlı aksiyon almış olabilirler.

Hepsiburada | Guvenlik

Just a moment...
    Güzel ürünmüş cidden. Anladığım Karcher buharlı temizlik makinaları gibi 100°C sıcaklığa kadar temizlik imkanı da sunuyor. Misal fırın temizliği, derz temizliği, evye temizliği, ocak temizliği, cam kenarı temizliği vs gibi. Bu konuda deneyimleriniz olduysa duymak isterim. Ben de yakın zamanda bir karcher buharlı temizlik makinalarından almayı düşünüyorum çünkü.

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hepsiburada | Guvenlik

Just a moment...
    Sende gördüm bende aldım bi deneyelim bakalım abi
    MSPORT

fanatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler, kiwi 4320 ve benzeri halı koltuk yıkama ürünlerinde çok fazla şikayet var
    Ben de almak istedim, araştırınca, şikayet var da çok fazla şikayet yapılmış.
    Velhasıl vazgeçtim.

fanatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlaşılmasın, sadece kiwi markası üzerine araştırdım. kiwi 4320, 4321, 4328 vs. hepsinden şikayet var.
    Diğer markalar için araştırmadım ve fikrim yok.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    255 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Koltuk yıkama performansı konusunda gerçek kullanıcı yorumu bekliyorum @KÖROĞLU

Senede iki defa ikea koltuk takımını iskelete kadar demonte edip tüm kılıf ve minderleri söküp yıkamaktan sıtkım sıyrıldı

Tekstili sökmeden üzerinde çözebilirsek şahane olur alttaki takıma ek olarak ikili bir set daha var. Sırt sök, yan destek sök, taban sök yani sök oğlu sök

Şarjlı ile de yapılmıyor maalesef kendi aparatı ile sök tak

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiwi'yi görünce şüphelenmiştim ama Köroğlu'nun mesajı görünce herhalde düzgün bi ürün yapmışlar dedim.

Kiwi ve bi marka daha vardı yanılmıyorsam, milletin çarpıldığı Türk kahvesi makinelerini falan bunlar yapmıştı, aklınızda olsun

Demek ki kendilerini çok geliştirmemişler, bulaşmayın derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    134 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Senede iki defa ikea koltuk takımını iskelete kadar demonte edip tüm kılıf ve minderleri söküp yıkamaktan sıtkım sıyrıldı

Tekstili sökmeden üzerinde çözebilirsek şahane olur alttaki takıma ek olarak ikili bir set daha var. Sırt sök, yan destek sök, taban sök yani sök oğlu sök

Abi bakıcaz ürün geldi 1-2 gün içinde halı da deneyeceğim, neticeyi yazarım. Koltuk için deneyemem çünkü yeni yıkadım sayılır koltukları, çok fikir vermeyebilir.

Ama halılar kediden ötürü baya bitik durumda orada iş yaparsa net koltukta da yapar diyebiliriz

Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kiwi'yi görünce şüphelenmiştim ama Köroğlu'nun mesajı görünce herhalde düzgün bi ürün yapmışlar dedim.

Kiwi ve bi marka daha vardı yanılmıyorsam, milletin çarpıldığı Türk kahvesi makinelerini falan bunlar yapmıştı, aklınızda olsun

Demek ki kendilerini çok geliştirmemişler, bulaşmayın derim
    Valla ben 4320 nin yorumları okudum özellikle "kedi" kelimesi ile filtreledim, hepsi de yalan söylemiyor diye düşünüp bakıyım bu firmada başka neler var diye 4328 e denk geldim teknik veriye bakınca (Buhar vermesi işi ve watt değeri) dedim az farkla büyük seçim yapayım.

4320 için yorumlar,

Hepsiburada | Guvenlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    134 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi @XoR cihazı denedim halı üzerinde, özellikle buhar mevzusu net iyi çalışıyor. Makina baya beklediğimden ufak, üzerinden çıkan uçlar falan baya yeterli hoş ben 1 tanesini denedim.

Çekiş gücü bol kedi tüylü halı üzerinde oldukça yeterli, buharı ile de laminat üzerinde deneme yaptım o da güzel çalışıyor.

Yaptığım denemede sadece hoşuma gitmeyen kısım emiş yapan kısımda yuvarlak bir filtre var madeni 1 tl den az büyük 3cm uzunluğunda, orası çok tüy doldu.

Özellikle fırçalı başlığın temizleme işini süper basite indirgemişler, geçmeli bi malzeme tak sök yıka devam et.

Araba da da deneyeceğim bakalım iş yapacak mı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    255 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şimdi @XoR cihazı denedim halı üzerinde, özellikle buhar mevzusu net iyi çalışıyor. Makina baya beklediğimden ufak, üzerinden çıkan uçlar falan baya yeterli hoş ben 1 tanesini denedim.

Çekiş gücü bol kedi tüylü halı üzerinde oldukça yeterli, buharı ile de laminat üzerinde deneme yaptım o da güzel çalışıyor.

Yaptığım denemede sadece hoşuma gitmeyen kısım emiş yapan kısımda yuvarlak bir filtre var madeni 1 tl den az büyük 3cm uzunluğunda, orası çok tüy doldu.

Özellikle fırçalı başlığın temizleme işini süper basite indirgemişler, geçmeli bi malzeme tak sök yıka devam et.

Araba da da deneyeceğim bakalım iş yapacak mı.
    Eyvallah Kaan'cım kolaylıklar diliyorum

Dün akşam eşime bahsettim makineden. Kılıf sökülebiliyorsa sökülür ve makinede yıkanır dedi, ben elendim

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    134 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah Kaan'cım kolaylıklar diliyorum

Dün akşam eşime bahsettim makineden. Kılıf sökülebiliyorsa sökülür ve makinede yıkanır dedi, ben elendim
    Reis anladı reis şüphelendi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bu söderhamn degilmi aynı bela bende var 3lüye3lü o minderin fermuanı koltuga takarken sövmedigim isveçli kalmıyor
    1881 - 193

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiwi'nin müşteri hizmetlerini birkaç sene önce denemiştim, Migros'tan aldığım filtre kahve makinesi temassızlık gibi bişeyden çalışmaz olmuştu, sanal market'ten aldığım için faturası da da kolaydaydı. Firmayı aradım makineyi gönderin dediler, kargoda kırılmasın diye de sürahisini, toz kahve kabını filtresini falan koymadım sadece makineyi çıplak gönderdim, bana hemen komple sıfır sandık makine gönderdiler Ondan beridir de kullanıyordum yakın zamanda sıfır sürahiye filtreye falan geçtim artık renkleri soldu diye Kiwi'den o anlamda ben aşırı memnunum mesela, bir şey ihtiyacım olduğunda emsal ürün daha uygun fiyata Kiwi görürsem direkt onu tercih ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    255 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu söderhamn degilmi aynı bela bende var 3lüye3lü o minderin fermuanı koltuga takarken sövmedigim isveçli kalmıyor
    Aynen Söderhamn aşırı rahat ama derdi çok sen hiç demonte ettin mi komple ? fermuar işi ilk yıllar sıkıntı. Bizim 10 yıl oldu rodaj tamamlandı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koltuk yıkamada nilfisk tercih edilirse sorunsuz kullanılır. Karcher ve fakir in üst modelleri de iyidir. Ancak tuzlu gelebilir hepsi.
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla cok guzel yatılıyor Bir alirken bide ikinci sefer yeni kumaslar gelince. O uyuz minderin bağlantıgi fermuarin ordan yarildi kumaş kismindan durduk yere. Ikeada sagolsun yirtilan yerin kumasin yerine butun koltugun kumasini bastan yollamis renk farki olmasin diye. Dahada sokmem abi yeter
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)