link baya saçma olmuş hindistan zomato çıkıyor
aşağıdak TR linki mevcut
Access Denied
link baya saçma olmuş hindistan zomato çıkıyor
aşağıdak TR linki mevcut
Access Denied
garenta moov 15dk'lık dilimler halinde araç kiralamaya da başlamış. ilk çıktığında saatlik de çok ucuzdu taksiye kıyasla, hala taksiden ucuz. turkcell platinum'da %20 indirim devam ediyor.
vale hizmetini ilk kiralamalar haricinde kaldırmışlar, lazım olduğunda yakınlarda araba bulmak mesele ama taksiciyle uğraşacağıma geçen gün arnavutköyde 20dk yokuş çıktım yine onunla sağladım ulaşımımı
başkasının kullandığı arabayı beğenmeyenler için ideal hizmet
Geçenlerde 17inç sıfır km 4x108 ultraleggerayı 2500 liraya verdiler, bu ara acaip fiyatlara jantlar satılıyor
BBS uretimi inc Otomobil / Arazi Aracı Jantı 2.500 TL Mağazadan satılık sıfır - 720506040
Orjinal üstelik 18 inç bbs 2500 lira. Düşünen varsa kesinlikle kaçırmasın derim, leon-a3-passat-golf vs çok yakışır.
Geçen ben de inanmayıp Oz için sordum, jantların sıfırdan tek farkı lastik takılmış, ancak sonra iade edilmiş . Yolda hiç kullanılmamış. O yüzden ucuz veriyoruz dendi. Bbs için de aynı şey olabilir. Orjinal gözüküyor, jant çemberinde logosu vs var ancak arayıp sormakta fayda var. Geçen bende ikilemde kaldım, alayım mı vs derken hop satıldı![]()
Bitmeyen Kahve
Filtre kahve sevenlere tavsiye ederim 65tl aylık yarım saatte bir istediginiz boy filtre kahve alabiliyorsunuz tüm şubelerde de geçerliymiş
94’ GSI
https://forum.donanimhaber.com/migro...rim--140388483
5 kupon kullandım bugun. 7.5 lira kargo + 5 lira kupon totalde 12.5 liraya 20 kapsül (2paket) kahve aldım. bir hayli ucuza geldi. kahve konusunda baya uyguna geliyor, bence değerlendirilesi![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
yanımda fırsatçı bı arakdas var onun tavsıyesıyle aldım kuponu
güzel bı hırka vardı onu degerlendırdım 169'dan 110a düşmüştü 50 daha düşürdük kuponla
@rebelh kahve secımıne gore degısır. blackwhite olandan 2 adet 250gr olandan alabılırsın
aslında bi sınırlama yokta 50tl düşüyor kactane alırsan al
sadece alısverıs bası tek kupon kullanabılıyorsun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
10 paket kapsul kahve aldim. Maliyeti 25 tl kupon+ 37 lira kargo. Normalde alayim desen 250 tl civarı oluyor .Bir hayli uyguna geldi. Fakat suan en az 50.01 tl gibi bir sinirlama getirmisler sepete sanırım.
Arkadasim grubunda bende ondan öğrendim
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Samsung Galaxy Note 10+, 256 GB, Ay Tozu Grisi (Samsung Turkiye Garantili): Amazon.com.tr
amazonda note 10 plus 256 gb 8.990 tl çok iyi fiyat.
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)