User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
192 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Sitenin en hızlıları '' Hiç Kendinizi Geçtinizmi ? ''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan yorumlara çok güldüm ama 50 yaşında bir abide boş konuşmuyordur; lakin haklı olduğu ve aslında çoğumuzun zaafına parmak basmıştır. Bu parmak basılan zaaflardan hepimizin içinde biraz biraz vardır ama hiçbirimizde kabul etmeyiz di mi?
    Pistte, yarışırken de medeni olunabilir. Hedef gözetmeksizin söylüyorum bunları çünkü hiçbir halk gününe gelme veya katılma fırsatını yakalayamadım. Kim nasıl kullanır, nasıl gider bilmem. Ama eminim orada da medeniyetsizlik yapanlar az değildir Abimizde birşey yaşamışki buraya karalamış... Ama yerinde ve zamanında bunları dile getirse daha ciddiye alınacağından eminim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette geçeceksin fakat virajda değil düzlükte. Pist yönetimi bunu belirtti zaten. Tehlikeli sürüş ve virajlarda geçiş yasak dedi.
    Ayrıcana bir üst satırda şartları belirttim ( F1 veya başka bir yarış anında mesleğin getirdiği görevini en iyi şekilde yapmaya ve birinci bitirmeye çalışmanın dışında ) Dedim bunu atlıyorsun..

En standard yarış arabasında bile Cup gibi bütün taşıyıcı ve aktarma organları tamami ile değişir ve içeri çelik borulardan güvenlik kafesi yapılır sonra yarışa çıkılır buna rağmen hayati tehlikeler yaşanırken sen standard otomobiller ile oyun oynarım diyorsun eh ne yapayım saygı duyarım. İnşallah gerçekleri kötü bir tecrübe ile öğrenmessin.

Normal halk gününde Pist dönerken dip gaz tam gaz diye yanındaki araçları tehlikeye atarak herkesi geçmeye çalışan veya geçen mi, yoksa yanındakileride kollayarak veya gerektiğinde yol vererek pist dönen arkadaşmı en hızlı dır yani kendisini geçmiştir.?

Ben F1 pilotu degilim.

Normal halk gununde benim arabam duzluklerde neredeyse herkesten yavasti, virajlardada tren gibi herkesi beklese miydim ? Atladiginiz nokta su, siz viraja geldiniz ve virajda arkanizda cok hizli gelen birisi var, saga cekilin cok basit ve hic bir tehlikesi yok. Eger siz cekilmezseniz arkadaki de sizi gececek bir yer bulur, bakin sonucu da cok basit.

Ben videomu yayinladim, gectigim arabalardan bir tanesi bile gelip beni tehlikeye attin demedi. Buna karar verecek merci siz misiniz? Siz kimsiniz yahu? Senelerce hakemlik mi yaptiniz, pist yarislarinda foto muhaberligi mi yaptiniz ? Kimsiniz de birbirini gecenlerin ne kadar tehlikeli oldugunu anlatmaya calisiyorsunuz ?

En basit cup arabasinda tabiki cage vardir, bir suru guvenlik donanimi vardir. Neden biliyor musunuz ? Senna zamaninda acikladi, eger bir bosluk varsa ve sen o bosluga girmiyorsan sen zaten bir yarsi pilotu degilsindir, sen 3.-5.-10. olmak icin tasarlanmissindir, ben 1.olmak icin tasarlandim. Biz pistte boyle mi gittik ? En ufacik ara acildimi oraya mi girdik de tehlike yarattik ? Atladiginiz nokta orada bir kompetisyon yoktu, gectigimiz otomobiller ulan kupa alacagim dur savunma cizgisinde gideyim mi dedi? Birbirimize goz dagi mi verdik ? Bu kacirdiginiz nokta bunun bir yaris olmamasiydi ve insanlarin birbirini kollamasiydi.

Bizim gurup super eglendi, herkes de birbirine saygiliydi. Belli gecis noktalarinda birbirimizi gectik, kimse de sikayetci degil. Pistte kazalar oldu bakarsaniz hepsi bireysel tek basinayken yapilmis kazalardir e en ufak yaralanma olmadi. Istanbul Park ta kazayi cizgisinde giderek yapan da olmadi. Neden ? Cunki biz limitlerde gidebilecek kadar prof degiliz, hep bir tolerans icinde gidiyoruz ister istemez.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üyeliğimi sil diyodu ne oldu siteye geri dönüş oldu, tükürdüğünü yalayan kervanına yeni birisi daha katıldı demek..
    Onun adi deep throwmu neydi
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DJHellfireS seansta beni de virajda geçti, çünkü mesela bizim grup birbirini tanıyan aynı zamanda da birbirine saygılı bir gruptu, ben virajda viraj çizgisinin dışından döndüm rahat geçsin diye çünkü benden hızlıydı... bu tarz etkinlikler kimsenin kimseyi geçmediği etkinlikler değil, hızlı olana yol verilen etkinliklerdir, asıl yavaş olan geçmeye izin vermezse asıl tehlike o zaman çıkar... etkinlikteki tehlikeli kullananlar genelde start/finishe yanlayarak girmek isteyenlerdi...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi dogru yazmis bende yaptim onumdekini gecmedim ama sora beni birisi virajda gecmeye kalkinca tepemin tasi atti oraya giren kaza riskini ve kazadan oturu sigorta sirketinden kurus alamayacagini biliyor oyuzden gerekli riski almisti.. zaten cadde aracini piste sokmakla bunu goze aldigmiz ortada oyuzden yapacak bisey yok

sonuc olarak aksam hareket varmi beyler deneyecek arac lazim ))
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amcada sanırım pistteymiş gibi konuşuyor
    Tanıyalım kendisini
    Siteye yeni üye sanırım
    İşi gücü bırakmış sabah 8'de konuyu açmış
    Burası laylaylom sitelerine benzemiyor maalesef
    O yüzden pek keale almamak gerek bu tarz yazıları
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtim, şahitlerim var.

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Normal halk gününde Pist dönerken dip gaz tam gaz diye yanındaki araçları tehlikeye atarak herkesi geçmeye çalışan veya geçen mi, yoksa yanındakileride kollayarak veya gerektiğinde yol vererek pist dönen arkadaşmı en hızlı dır yani kendisini geçmiştir.?

Ben F1 pilotu degilim.

Normal halk gununde benim arabam duzluklerde neredeyse herkesten yavasti, virajlardada tren gibi herkesi beklese miydim ? Atladiginiz nokta su, siz viraja geldiniz ve virajda arkanizda cok hizli gelen birisi var, saga cekilin cok basit ve hic bir tehlikesi yok. Eger siz cekilmezseniz arkadaki de sizi gececek bir yer bulur, bakin sonucu da cok basit.

Ben videomu yayinladim, gectigim arabalardan bir tanesi bile gelip beni tehlikeye attin demedi. Buna karar verecek merci siz misiniz? Siz kimsiniz yahu? Senelerce hakemlik mi yaptiniz, pist yarislarinda foto muhaberligi mi yaptiniz ? Kimsiniz de birbirini gecenlerin ne kadar tehlikeli oldugunu anlatmaya calisiyorsunuz ?

En basit cup arabasinda tabiki cage vardir, bir suru guvenlik donanimi vardir. Neden biliyor musunuz ? Senna zamaninda acikladi, eger bir bosluk varsa ve sen o bosluga girmiyorsan sen zaten bir yarsi pilotu degilsindir, sen 3.-5.-10. olmak icin tasarlanmissindir, ben 1.olmak icin tasarlandim. Biz pistte boyle mi gittik ? En ufacik ara acildimi oraya mi girdik de tehlike yarattik ? Atladiginiz nokta orada bir kompetisyon yoktu, gectigimiz otomobiller ulan kupa alacagim dur savunma cizgisinde gideyim mi dedi? Birbirimize goz dagi mi verdik ? Bu kacirdiginiz nokta bunun bir yaris olmamasiydi ve insanlarin birbirini kollamasiydi.

Bizim gurup super eglendi, herkes de birbirine saygiliydi. Belli gecis noktalarinda birbirimizi gectik, kimse de sikayetci degil. Pistte kazalar oldu bakarsaniz hepsi bireysel tek basinayken yapilmis kazalardir e en ufak yaralanma olmadi. Istanbul Park ta kazayi cizgisinde giderek yapan da olmadi. Neden ? Cunki biz limitlerde gidebilecek kadar prof degiliz, hep bir tolerans icinde gidiyoruz ister istemez.
    Ben kimsenin şahsına yazmadım kimseyi tanımam ve kimsenin videosunu izlemedim ve şu kişi tehlikeli araba kullanıyor demedim. Son bölümde sizde yazmışsınız etkinliğin sizin gubunuzda ne kadar güzel geçtiğini.
    O zaman bu şiddet ve alınma niye anlamadım.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pisttede mi yarışmayahhhhq, sokaklarda pist isteriz diye bağırdık, pistte lüne park istiyoruz diye bağırıcaz
    Türkiye'ye devasa roller coster istiyorum...
    Diren park.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendimi geçmedim ama, kendimden geçtiğim zamanlar çok oluyor bu ara.. Yaşasın Rakı.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kimsenin şahsına yazmadım kimseyi tanımam ve kimsenin videosunu izlemedim ve şu kişi tehlikeli araba kullanıyor demedim. Son bölümde sizde yazmışsınız etkinliğin sizin gubunuzda ne kadar güzel geçtiğini.
    Abi bende o organizasyonda olan biri olarak bir soru sormak istiyorum. Eğer o organizasyonda bulunduysanız siz kimsiniz? Aracınız hangisiydi? Hangi seansta çıktınız? Eğer orada bulunmadıysanız buradaki insanlar boşa mesaj atıyor çünkü... Herkes kim olduğunuzu bilerek yazarsa daha mantıklı değilmi? Gerek yok böyle esrarengizliklere...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nasılda kendinle çelişiyorsun
    Burdakiler bu tarz numaraları yemez
    Sabah 8'de açılmış bariz bir ekilde hedef belirtmişsin sonra kıvırmışsın
    Kusura bakma bu alemin ustası emmisi
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #direntektörki
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

DeWiLmEnTt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amca kimsenin vidyosunu izlemedim kimseyi kastetmedim diyor manalı yazılar yazarak dönen repliklere atıfta bulunuyor belliki farklı bir yönlendirme veya amaç mevcut
    insanlar pisttede gazlamıyacaksa cıksın otobana kafasına göre bassın
    ne kastedilmek istenildigini ben anlamadım acıkcası adam kendisini gecer gecmez bu onu ilgilendirir
    Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
    Mamut Civic HB - VT 818
    Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu çok uzadı kilitliyorum.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahanda kilitledim.....

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metin bey niye dondunuz foruma uyelik sildirdiniz birde?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metin bey niye dondunuz foruma uyelik sildirdiniz birde?
    eee ben konuyu kitlemiştim heee sen modsun o yüzden yazabildin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üyleri tanıyalım kısmına konuda açmamış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)