User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
92 sonuçtan 77 ile 92 arası

Konu: 2014 Peugeot 308

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok ilginç bir bakış açınız, algınız var Ne bu agresiflik , golf 7 parasıyla benim 307 den 4 tane alınıyor ? 2005 model 307 mle kıyaslamadım ki golf 7 yi.

Golf 4 sizin için bir anlamı olabilir ben benim 307m senin golf4 ü ezer mi dedim az sakin hele Yaşınızla orantılı bi sohbet olcaksa devam edelim fakat gerek yok bence devamına.

Not: Alman arabası alman hatunu gibidir dayanıklıdır. Fransız narindir , nazik olmazsan çok üzer görüşüne katılırım. Katılmayanda sıkıntı vardır.

307ye binen fransız hayranı olmuyor hani bindiğiniz araçlara , markalara köle olmayın. Araç işte altı üstü. Yıllarca itin götüne soktum sonra kullanınca alakası yokmuş dedim.

İnsan tarafından kullanılmış , bakımı vs özenli yapılmış bir 307 ye hiç bir şey olmuyor Taş gibi maşallah size kazasız belasız sürüşler. golfünüz benimkinden bin milyon kat iyi arabadır ok ?
    sakin olabilmem için bana iftira atılmaması lazım ve nereye takılacağımı sizden emir alacak değilim.sizin yaşınızla orantılı konuşacak olursam önce sinirlenmemin nedenini algılayamacak kadar küçüksün. o yüzden bende seni muhattap almayacağım birazdaha büyü askere git gel bakarız o zamanlar.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 dediğimiz araba 92-93 yıllarında çıktı güvenlik seviyesini ona göre hesaplamanız gerekir.Keza 206'da 99 yılında. 407'nin elektronik aksamı hassastı fakat teneke değil. Çamurlukların plastik olması o arabanın dandik olduğu anlamına gelmez. 206 ve sonrası modelleri gayet sağlamlar(kaza konusunda).Çamurluğu, farı, tamponu elbet kırılacak fakat araç içerisindekileri korumaktır aracın amacı..Aynı şekilde megane2-3 ve clio 3 de kaza konusunda sınıfında güvenli araçlar arasındalar.

Dayanıklı değiller desen evet doğru değiller hassas yapıları var, dikkatli kullanım istiyorlar bu konuda hemfikiriz.

Bilmem sahip olduğun Peugeot ların işlerini kendin mi yaptın.Fakat ben arabamda herhangi bir bakım-tamir işlemi yaparken, ince düşünülmüş bir mühendislik görüyorum. Gerekli özen ve aletler olmadan hiçbir şekilde söktüğün herhangi bir parçayı ilk halinde takamıyorsun veya tamir edemiyorsun.

Tekrar tekrar söylediğim gibi Megane,308,c4 vs arabaların hiçbiri son 10 senedir dandik güvensiz değiller. Bakalitleri daha zayıf olabilir, alt takımı daha hassas olabilir fakat hiçbiri kötü tüü arabalar değil.Golf'te sınıfında rakipsiz değil. Bu arabaların elbet farklı yapıları karakterleri var. Herkes kendine uygun olan modeli seçer alır.Golf alan akıllı veya 308 alan salak olmaz.
    şurada anlaşalım kötüden kastım araç türkiye şartlarında zaten zayıf birde sağından solundan çalıyorlar yok daha sadeleştirdik başlığı altında tamam aşırı spor arabalar fazlaca göz dolduruyor ve asla golf alan akıllı diye bir kavram yok zevkler ve renkler tartışılmaz şahsi görüşüm hele hele pejoyu geçtim citröen dahada beşpara etmez millet 65 bine aldığı c5 leri elinden çıkartacam diye ne tür başlık atacağını şaşırmış yok makam arabası yok zırhlı gemi vs. o konuya hiç girmeyelim.şahsen tek çekici yeri öndeki marka yazısı. yüksek göğüs zaten 208den buyana var. kısaca
    1.407 sizde demişsiniz elektrik arızalı
    2.206 taş gelse kaput yamuluyor
    3. 306 bence en sağlam arabaları
    4.106 herkesin hayali
    5.307 tamamıyla vasat bir araç türkiye şartlarında. 1.4 motor hele tam bir fiyasko
    6.rcz arızalar topluluğu rakibi sricco yıktı geçti ortalığı

neyse konu daha uzamasın bunlar şahsımın fikirleri

satışta başarılar dileri pecoya
    YamahA Xmax 250 ABS

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01dz210 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakin olabilmem için bana iftira atılmaması lazım ve nereye takılacağımı sizden emir alacak değilim.sizin yaşınızla orantılı konuşacak olursam önce sinirlenmemin nedenini algılayamacak kadar küçüksün. o yüzden bende seni muhattap almayacağım birazdaha büyü askere git gel bakarız o zamanlar.
    iyi günler size
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler size
    iyi günler
    YamahA Xmax 250 ABS

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 serisi en güzeliydi, yenilerini sevemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşı 24-25 ten yukarısı anlıyor peugeot un halini
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 ya yada 407 ye vs. kac sene bindiniz ?

hackew
    Misafir
    Aracı merak ettim baktım bayiye de gelmiş test edeyim dedim. Test ettiğim araç dizeldi. Dış görüntüsü hoşuma gitti içi de görüntü olarak idare eder. Ben ön diz baş arka diz baş mesafelerini kontrol ederken satış temsilcisi yavaştan anlatmaya başladı. Bu aracı tasarlarken golften audi a3 bmw 1.156 mercedesden esinlenildi... Kapıları da çok kaliteli ağırlığından kapatırken çıkardığı sesten anlayabilirsiniz vw deki gibi diye. Bende kapıyı açtım pat diye kapattım. Kapı tekrar açılmayacakmış yada içerisinden bir kaç parçası çıkmış gibi bir his uyandırdı. Anlattığı kadar değildi yani. Aracın iç ve dış görüntüsü göze hoş sade geliyor ancak iç mekan göründüğü kadar kaliteli değil. Saklama gözü açısından cimri davranılmış bir tane göz var yolcu tarafında. Yeni nesil araçlarda orta konsol haricinde teyp alt kısmında olsun şöför tarafında olsun veya koltuk altlarında olsun daha fazla göz var. Koltuklar oturum olarak pek rahat gelmedi sanki singere oturmuş hissi veriyor. Direksyion ise vw golf7 direksiyonu ile neredeyse aynı. İç kısımlarda piano black kullanılmış direksiyon iç kısımda deri dikiş motifleri fln. Ki zaten satış temsilcisi geçen sene yılın aracı seçilen golfe rakip olarak çıkardık bu aracı diyordu Müzik açma kapama değiştirme tuşları direksiyonda ama hız sabitleme tuşları için sinyal kolu gibi ayrı bir kol koymuşlar. Biraz o kısmı karmaşıklaştırmış. Arka kısımda ise koltuk dayama bardak koyma kısmının olmaması da çok şaşırttı beni hiç bir paketinde yokmuş bu. Arka kısım baş diz mesafesi olarak normal çok geniş değil. Yine bir diğer şaşırdığım hususta cam tavandı. Cam tavan bildiğiniz tavan ne sunroof özelliği var ne elektrikli tavan özelliği. Tavanı bildiğiniz camdan yapmışlar. Açılıp kapanmıyor herhangi bir tarafından köşesinden hava almıyor. Kışın soğuk yazın sıcak sıkıntı olur bu cam tavan ile. Maliyetini biraz daha artırım elektrikli yapabilirlerdi diye düşünüyorum. Aracın hızlanması yavaşlaması da pek tatmin etmedi güven vermiyor ani hızlanma yavaşlamada. Sürüş esnasında araç içerisine hem motordan hem yoldan bir hayli ses geliyordu.

Bütün araçlara benzetmeye çalışacaklarına özgün birşey çıkarıp kaliteye odaklansalarmış daha iyi olabilirmiş.

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    120 hp 1.6 dizel diyor farklı versiyon olarak hangisi bu acaba ?
    Golf MKVII 1.6 Tdi

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farkettinizmi bilmiyorum 308 in devir saati alışık olduğumuz saat yöüne göre artmıyor, terse doğru artıyor. Tipi falan güzel beğendim ama sırf şu devir saatinden dolayı param olsa da almam arkadaş

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fransızlar bazı şeyleri sırf farklılık olsun diye yapıyolar. devir saati ibresinin ters yöne dönmesi de nedir arkadaş? araç güzel ama Allah var; sadece şu farklılık olayına değinmek istedim...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esime dusunuyordum, su an otomatik gelmemis. Full olanina 73 lira fiyat verdiler. Duz vites, bu fiyat etmez sahsi fikrim.
    Geçen sene otomatigi yoktu, 1.2 thp130 siparis ettik. Carsamba gunu gelecek. İzlenimlerimi yazarim
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni seri otomatik vites gelmiş, cift kavrama. 77bin fiyat verdiler.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)