User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
189 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Giorgi Tevzadze (Bizim Gürcü M5 li Manyak) Hyatını kaybetmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu su sitede bu tarz bi konu olunca neden hemen gruplasma oluyor
    1 taraf trafikte hepimiz gazliyoruz normal bu tip seyler tarzinda yazilar
    dier taraf sutten cikmis ak kasik olanlar trafikte gazlanirmi diyenler..

bu 2 sinin arasi yokmudur, risk her zaman vardir az alan vardir cok alan vardir. bu arkadas gibiler cok risk alir patlama vs riski coktur, dier tarafinda vardir ama daha azdir.Ayrica kimsenin karsi tarafa zarar verme hakkida yoktur.
    Allah rahmet eylesin.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mekanı cennet olsun. Allah kalanlarına sabır versin. İyi olmus diyenlere sozum yok. Utanmadan ölü adam hakkında yazabiliyorlar demekki.
    M. The most powerful letter in the world.

sedat2626 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin fazla yetenelikliydi
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar bölümüne de yazdım tepki gördüm. Ben oh olsun geberdi gitti yaşasın yanlayanlara ölüm demedim. Öncelikle belirtmek isterim ki bu forum ''Nasıl makas attım ama benim adım terzi ahmeeeeeeeeeet'' Forumu değil bence, ''30 arabanın arasına yanlayarak daldım içinde çoluk çocuk *** korkusundan öldüler nihaahhaaa'' Forumu da değil, ara sokaklarda eksozum bağıracak çok havam olacak bas gazaaaaaaaaaa Forumu da değil. Otomobiller ve otomobil sporları ile ilgili bilgi paylaşım forumu diye biliyorum. Yanlışımı adminler düzeltsin.

Diyeceksiniz e yanlayan da var forumda, roll koşan da drag yapan da. Evet var ama bunların % 90 ı ; Yanlarken boş kavşakta, rahat durumda yapıyor. Dur kalk trafiğin içine , karşı şeride yanlı yanlı dalmıyor.

Sosyal mesajcılara kızanlar demiş e araba yüklüyosunuz roll yapıyosunuz ? EEEEEE , roll yapan napıyor ? Gece 1-2 de, boş sayılabilecek yol durumunda çevre yolunda otobanda, 60 -250 yaptı bıraktı. Kimi tehlikeye atıyor ? Uçan kuşu mu ?

Bu adam allah rahmet eylesin ölüdür nihayetinde, Keiichi Tsuchiya bile olsa. Milli drift pilotu bile olsa ; Trafiğin ortasında bu hareketleri yapınca amaaaaaan spor bu spor , M5 böyle kullanılır mı denmeli ? Yoksa dünya drift kralı olsan ne yazar , orası trafik tek bir aracı çizmeye ne hakkın var ? İnsanları korkutmaya , oldu lastiğin patladı çıktın kaldırıma ezdin birini ? EEEEEE . Olsun M5 ama bu böyle gitmeli... mi denmeli ?

Ben ailemle birlikte izmir- ayvalık karayoluna böyle yanlayarak çıkan bir DİNGİL yüzünden ölümden döndüm. İçinde bulunduğum aracın sağ tarafı havaya kalktı, takla atıyorduk. O an tek düşünebildiğiniz ne biliyor musunuz ? ALLAH ım ne olursun ölen olursa ben öleyim , aileme bişey olmasın diyorsunuz o arabanın içinde. Bir saniyelik hareket yüzünden bir yıllık sinir , travma yasıyorsunuz.

Ben yoldan çıktım, ailem ölümden döndü, arabamız yoldan çıktı, çocukları öldürecektik elimizden zor aldılar, annemin ablamın araba kullanmaya bakışları değişti.... Tüm bunlar ne için ; BİR DİNGİL Arkadan çekiş aracı var ya şekil ya yola yan vererek çıkacakmış. Kaçırıp ortaya çıkarsın sonra arkadan gelen takla atar senin şanın yürür. Helal olsun destekleyenlerine.

Not: Ben vtec2 ile drag yaptım, gece 3te otoban girişinde. Roll yaptım , gece 2 de çevreyolunda, çeşme otobanında. 215le tapa gaz gittim boş yolda. Ama sırf keyfim için, uuuuuuuuuu kralım ulen egomu tatmin etmek için insanların üstüne kırıp makas atmadım, virajlı yolda yavas giden adam tedirgin olmasın diye sıkıştırmam götüne girmem, Benim aracım daha hızlı gidebiliyor diye başkası rahatsız olmak zorunda değil. Mahalle arasında, şehir içinde inanamazsınız nasıl dikkatli araba kullandığıma samimiyim. Topu kaçan bi çocuk koşarsa diye her sokak geçişimde f16 kullanır misali sağa sola her yana dikkat ederim.

Çünkü benim hız yapma arzum , şeyimin keyfi , bi anlık dikkatsizliğim yada hatam , yada yanlarken patlayan yarılan lastiğim vs BİR İNSANA zarar verme ihtimali bile doğurma hakkı vermiyor bana.

Bu arabalarla bu adamın yaptıgı hareketler için uğrasıyorsanız gerçekten üzüldüm..

Son not: Dikkatli okuyun , roll de yapılır , drag da yapılır , viraj da kasılır , yanlanır da. AMA yeri full dolu trafik , yaya olan sokaklar vs değildir.

Umarım başınıza talihsiz bir olay bir dingil gelmez de benimle aynı düşünmek zorunda kalmazsınız.

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toprağı bol olsun, iyi sürücüydü ama yaptıkları yanlıştı. Videolarını izlerken dikkat edin, kırmızı ışıkta ters yönden süratle geçtiği yerlerdeki yaya geçitlerinde insanların olmaması büyük şans. Eğer geçirdiği kazada yaralansaydı burada en sert yazanlardan biri ben olurdum ama ölünün arkasından kötü birşey söylemek istemem, toprağı bol olsun.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes kendince yorumluyor , allah rahmet eylesin

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya allahınızı seviyosanız neyin kafasını neyin tartısmasını yapıyosunuz ya yasca benden büyük olanlar saygısızlık olarak algılamayın küçükklerde nasihat olarak algılamasın

allah rahmet eylesin
    bunu yazmak zormu gereksiz eleştiri yapmak sacma değilmi boşuna birbiriniz kırmanız falan yakısmaz arkadaşlar...
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin, bir şöför daha gitti..
    .

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çünkü benim hız yapma arzum , şeyimin keyfi , bi anlık dikkatsizliğim yada hatam , yada yanlarken patlayan yarılan lastiğim vs BİR İNSANA zarar verme ihtimali bile doğurma hakkı vermiyor bana.

Bu arabalarla bu adamın yaptıgı hareketler için uğrasıyorsanız gerçekten üzüldüm..

Son not: Dikkatli okuyun , roll de yapılır , drag da yapılır , viraj da kasılır , yanlanır da. AMA yeri full dolu trafik , yaya olan sokaklar vs değildir.

Umarım başınıza talihsiz bir olay bir dingil gelmez de benimle aynı düşünmek zorunda kalmazsınız.
    Bak güzel arkadaşım;

Talihsiz olay yaşamışsın anlıyorum. Ben senin gibi kaç talihsiz olay yaşadım. Hatta kaç arkadaşımı sabaha kadar hastahanede bekledim. Kimisinin ölüm haberini aldım. Kız arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.Benden daha niceleri vardır. Size yanlayan dingilin biri kaza yaptırmış anlıyorum. Geçmiş olsun ama şöyle bi durum var;

O kadar kaza geçirdim demişsin, hala diyorsun ki roll de yapılır drag da. Yapamazsın birader. Sana göre hiç riski yok. Sor bakalım Georgi'ye riski var mıydı? Yoktu. 215le tapa gaz gittim insanlara zarar vermedim demişsin. Önünde 80le giden araç olsaydı arkasından bodoslama girmiş, üzerinde gazeteyle yolda yatıyor olurdun. Bizde seni haberlerde okurduk. Ben bunları yapmıyor muyum? Yapıyorum. Kendim ak kaşık felan değilim. Ama sen işine gelene risksiz, işine gelmeyene riskli diyorsun. Kural kuraldır, sende çiğniyorsun.
    .

MuraTeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jeandanım ya !!!!
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş üzülen üzülsün üzülmeyen üzülmesin bunda bile karşı tarafın fikrine tahammül yok.. ben de üzülmedim ne yalan söyliyim başkasını öldürmeden hayatı sonlandı iyi bari bile dedim kime ne? forumdaki herkes herşeyi yapıyodur ama bu adam kadar bokunu çıkartan da yoktur trafikte..

madem yanlıyodu ölsün, oh ne sevindim demiyodur kimse zaten.. başkasına zarar vermesinden iyidir diye düşünerek söylenen şeyler bunlar.. Ben birinin çoluğunun çocuğunun canına malolmaktansa kendi hayatımı kaybetmeyi tercih ederim mesela var mı buna da kızacak olan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzülmedim değil.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rabbim dur demiş. Karizması cizilmesin diyede başkası sürerken vefat etmiş... gözlerim zdam müslümanmı rahmet okuuosunuz dıyenleri aramadı değil.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ღმერთი დაისვენოს მისი სული

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon ama kim bu?Nicki ney? Siteden birimi?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon ama kim bu?Nicki ney? Siteden birimi?

Eray'ın Batum'dan ilkokul arkadaşı

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptıkları iyide olsa kötüde olsa fark etmez,sonuçta bu insan şu anda bu dünyada yok,kısa ve net...
    ALLAH rahmet eylesin...
    tabi ya ...

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)