10 mesaj Toyota arızaları yazdım, konuyu başka markaya çektin. Corolla'nın gazı takıldı, duvara girdik diyorum ona cevap yok da Fransız aracındaki sıkıntıyı yazdım hemen bold yapıldı. Marka fanatikliğinle mutluluklar :)
Printable View
10 mesaj Toyota arızaları yazdım, konuyu başka markaya çektin. Corolla'nın gazı takıldı, duvara girdik diyorum ona cevap yok da Fransız aracındaki sıkıntıyı yazdım hemen bold yapıldı. Marka fanatikliğinle mutluluklar :)
d4d motor upgrade yedi,yağ yakma sorunu artık yok torkda daha yüksek. hakkaten kasası çok kötü vs ama inanın millet delirmişçesine toyota alıyor ve alanlar 40 yaş üstü :D bugün plazayı gezdim felaket satılıyor.
emekli büyüğümüz abimiz var 2001 yılında sıfır aldığı corollası var sitenin kapalı garajında bir memlekete yada tatile giderken sürüyor onun dışında araç tüm yıl yatıyor görseniz sıfır gibi :) adamda aracından çok memnun..
şu uzun kullanma olayını genel olarak çevremde bir toyotacılarda birde vectracılarda gördüm vectrada çevremde iki abim var birinde 97 b kasa var ilk sahibi diğerinde a kasa var 93 model ilk sahibi adamlar gayet memnun sürüyorlar. :)
Toyotanın pazar payını hesaba katıyormusun? Dünyaya araç satıyor Toyota.Citroen sorunsuzluk konusunda toyotayla yarışması için çok zaman geçmesi lazım ama şuda var söylemeden geçemeyeceğim toyota elektronikten 1 adım geri durdu hep sorun yaşatmasın diye ama önemli olanda bu ikisini bir arada sunabilmek.
2004 E12 kasadan sonra tat vermiyor artık.Şişir uzat nereye kadar...
valla corollayı bilmem de, yeni aurisin kafa tasarımı çok vahşi olmus. keşke aynı başarıyı arkadada gösterebilselerdi ama
marka kalitesi derken audi'den mi bahsettiniz yoksa mercedes'ten mi acaba? sorunsuzluk başka şey, kalite başka şey. yaris'lerde, auris'lerde kullanılan plastikle ve işçilikle kalite olacaksa biz bilmiyoruz bu işi demektir. ha sorun çıkarır çıkarmaz, o başka bir konu ama kalite değil asla. her neyse ki sonuçta 71.600'e corolla olayına gülerler ama alan güle güle binsin. bana da söylediler 80.000'e citroen olur mu canım diye; ds5 ise olur dedim. :)
bu japonlar da birbirleriyle çelişiyor resmen. Bi auris'e bak bi de şuna. Çarpışan araba olsa binmem bu corollaya
3. resimdeki kasa çok güzel gerçekten.
kafayı biraz bassak ön güzel olurda o arkayı ne yapıcaz ya o ne öyle ?
Civic hb'i düşünüyorum sonra yeni auris'e bakıyorum corolla sedana bakıyorum japon devri kapandı çoktan
birde bunu golfle kıyaslarlar ya ona çok gülüyorum