Herkesin kendi görüşü ancak ibiza kitap gibi duruyor.Spor otomobil havası var.Polo o görüntüyü yakalayamıyor bence![]()
Coğrafya kaderdir
gazlayınca ne yakıyor ondan hiç bahsetmeyin
dizelde gazlasan da 7-8 lt'yi geçmez tüketim.. polo GTi gazlayınca depoyu sömürür bence.. videolarda da görünüyor zaten..
Net olarak bilmemekle beraber iç trim aksamda ibiza ile polo arasında parça kalitesi vardır illa'ki ama benim tercihim polo gti olmazdı tabi'ki çok zevkli araç ama cupra daha estetik,agresif duruyor...
Tabi işin birde MCS boyutu var o tamamen ayrı bir dünya olarak duruyor ikisinin yanında gti fiyatlarının böyle abuk subuk olmasının sebebi vw çünkü insanlara 4-5 ay sonrasına gün veriyor,insanlarda beklememek adına 2.el pazarından yüksek fiyatlara almaya göz yumuyor..
Dakikaya değil de kilometreye bakmalısın büyük ihtimalle aynı videodan bahsediyoruz ve o videoda videoyu durdurup tekrar açmıştı eleman ve arada kilometre farkı vardı ve o kilometrede o kadar gazlanırsa ibrenin düşmesi normal.
Benim aracım 3 kapı Gti cam tavansız, geçen full depoyla şehiriçi şehirdışı karışık 100 km de 6.8 lt idi ayrıca yol bilgisayarına bağlı kalmadan söylediğim değerdir bu. (araçta genelde 5 kişi).Istanbul trafiğinde karışık kullanımda 8.5 lt.
o zaman vw liste fiyatını veriyor.Sonra aracı almaya gittiğinizde liste fiyatı boş olan var ama biz boş getirmiyoruz xeon digital klima led far teyp ekli geliyor oda 55 bin tl diyor sanırım.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
51 poloya cok degilmi hyrli olsun...bn olsam cupra alirdim
www.honda-tech.com