5 6 ya alıp sitede 7 8 e satıcam artık madem 8e bile razısınız![]()
5 6 ya alıp sitede 7 8 e satıcam artık madem 8e bile razısınız![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
imkansız 5-6 liraya si olması zaten şu ara patladı herkez si arıyo jdm modasıdır gidiyo ekların pabucu dama atıldı ben 2 ay aradım 7 den aşagıya si yok oda bitik .. şöyle bişey olabilri adam ilan veriyo 16 valfe die millet 1,6 zannediyo ex leri ...ama arkadaş kendisi 5-6 liaya si satıldıgını gördüm diosa bilemem..
arayan bulur valla 93 model hondaya 10 verceğime gider 98 model hondaya 9.500ytl verir alırım
diceksinki honda si.. 130hp falan 1.4is le kafa kafaya yürüyo bi fark yok....benim fikrimm...
Dr. Ecu
gel 9 a veriyim...
http://www.sahibinden.com/1_4_honda_...XQQdisplayitem
Dr. Ecu
Başka alternatifin varsa daha düşük km'de ciddi alıcı olurum. 217k km cidden fazla
Tango-1 never dies.
tmm bitane arkadasımda var sökerız jantını farını 150 küsürde... yarın sölerim
99 gti da var arkadasımda masmavi ful orjin kazasız 12e vercek teskosuyla birlikte(angel ledli stop vs vs ) 140bin küsürde
erayyumsel@hotmail.com 555 481 46 24
Dr. Ecu
Eray kardeş walla temiz 5'e bulursan bende talip olabilirim Sİ'ya.Bide benim annamadıım bi durum war madem 5'e Sİ war nie İS'i 9,600 YTL'ye satıolar!Bu da bi çelişki mesela.Ayrca swaplamak istersen İS'in ruhsata işletemiosun benim bildiim.Yanılıosam söleyin!
[SIGPIC][/SIGPIC]
şu dakikadan sonra si bulup kar koyup ticaretine başlıyorum
saka bi yana Bide benim annamadıım bi durum war madem 5'e Sİ war nie İS'i 9,600 YTL'ye satıolar!Bu da bi çelişki mesela.Ayrca swaplamak istersen İS'in ruhsata işletemiosun benim bildiim.Yanılıosam söleyin! soruyu tam anlayamaddım
Dr. Ecu
Soru madem 5'e Sİ bulunuo o zmn ne die 1.4 İS alıyımki?Demek istedim.Gerçekten de eğer Sİ bulursan ben ilgilenirim.Ztn bi araba almak istiorum!
[SIGPIC][/SIGPIC]
5-6 demekben 1 gun içinde kartal - ümraniye - papyon gezdim 1-2 kere gittm EG Sİ-R pert halde gumrukten almiş satmiş fln adamlarida şanşa buldm hatta koltuklari bizde
7ye buldum ŞASİ dişinda gerisinin tekrar alip takmak lgzmdi ama dedign gibi hiç o paralar gormedmki beni yakindan taniyan 1-2 kişi war sitede hatta bunlar bıkan insanlar bnm 3 senedir Sİ alicam muhabbetbden gene onlarda biliolar o paralara gormedk hiç.he bide son olarak İS ve Sİ yi ayni kefeye konmasi ayri bi olay.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)