neyse bu konuu uzar![]()
bu sitedeki cogu insan mecbur kalmadiktan sora otomatik arabaya binmez die dusunuorm.
ayrica illaki gormussndur o paralara bizimde bilmeyip gormedigmiz ne arabalar ne paralara gidiolardır bunun içinde biraz şanş we cidden araba alip satmayi iş olarak yapan arkdaslara denk gelirler gibi gelio bana.
biri 94 mod 130Hp 210000km de
diğeri 97 mod 90Hp 217000km de
ikisinin de fabrika özellikleride aynı mantık ortada....ben beyazı tercih ederdim
Yuw bi tanıomusunuz dedk 4 sayfa okudum hiç kimse tanımıomuş arabayı. Dün görmeye gidemedim arabayı ama bugün göreceğim inşallah...
Bizimki 5'lik deil ama 10'luk. 10'luk olsun bizim olsun.![]()
![]()
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
katılıorum kardeşim!5lik olmasın 10luk olsun ama bizim olsun...bu araba için gzl projelerim war![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
valla enucuz si ları biz sattık öle 8 9 a bulacagınız si lardan hayır gelmez ex falan olur o rakamlara temiz.
ya zaten moda aldı başını gidiyo o yüzden çok para bu SI'lar ben o paraları hakettiklerini düşünmprum SI'ların istediği kadar temiz olsun..bence olması gereken piyasasıda arkadaşın abarttığı kadar 5-6 bin olmasada8-10 arası olmalı yoksa gidipte 15 bine 14 bine SI almam ben
acaip hoşuma gidiyo ama sırf aşk uğruna ben bile alabilirim 12-13 e SI
honda adamın kanını emer
ayrıca 6 bine temiz si bulunuz sayın arkadaşım uçak kiralayıp gelicem istanbula![]()
walla ben sahibinden.com'da bi kaçtane buldum ama gidip görmek lzm bi ikisi istanbulda link eklesem bilen arkadaşlar warsa bana yardımcı olabilir mi?
http://www.sahibinden.com/asfalt_can...eyword=6856435
http://www.sahibinden.com/siyah_hb_s...eyword=5028436
[SIGPIC][/SIGPIC]
eray kesinlikle yanlışın var bi si kullanıcısı olarak şunu çok rahat sölerim emin ol kafa kafaya yürüyemez 1.4is bi si la ve çok ayrı motorlar bu kanıya nasıl vardın bilmiorum ama asla 1.4 is le 1.6 si arasında dağlar kadar fark vardır emin olabilirsinsi ın atıcağı fark bariz olur ve 5 bin
ytl si konusu sanmıyorum arada binde 1 gidenler vardır ama motor ve kasa olarak durumları nedir başından kaç bin tane nane geçmiştir orasıda bi sorun eg lerin değerlerinin şimdi anlaşılmaya başlandığını düşünüorum ve önümüzdeki senelerde bence biraz daha artıcak bu değer jdm ürünlerin etkisiyle![]()
bir si 10 lira ediyorsa bu ülkede otomotiv sektörü ne hallerde demektir. herkezin malı kıymetli ama bişiler moda olunca etrafta acaip fiyatlar görünce kısalama yapınca bazı araçların ikinci ellerinin sıfırlarından pahalı olması lazım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bana da 10 liraya 94 si almaktansa 12 liraya 99 gti almak daha mantıklı geliyor.. bi hondacı olsamda
ama 1.4 is ile si ların kafa kafaya gitmesine kesinlikle katılmıyorum,is ler önce ies leri geçsin sonra si larla yürüsün..
ben si la bi kere denk geldim kafa kafaya gittim ama içinde 3 kişi vardı si ın![]()
eg kasa şu dönem moda bu fiyatlar normal ben ilk si ımı aldıgımda yokyu böyle jdm tarzı falan şeyler rakamlar ucuzdu bu işler tamamen arz talep meselesi ama bence temiz bi si ın (tamamen stoc) bedeli 10 liradır ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)