Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-2 aydır araştırıyorum konulara bakıyordum ve sonunda forester almaya karar verdim araç 99 model s turbo modeli sadece sol çamurluk değişmiş olup ekspertiz raporu kompresör testi vs. mevcutmuş satıcı o şekilde söyledi %80 aracı alacağım fiyatıda benim düşünmüş olduğum miktarda fakat kafamda dolaşan sıkıntılar ve sorular var
1-aracın baskı balatasının kötü durumda olduğunu ve değiştirmem gerektirdiğini söyledi izmirdeki subaru servisine sordum işcilik dahil 1300 tl fiyat çıkardı bu sanayiide daha ucuza yaptırılabilirmi yaptırılırsa ne kadar sağlıklı olur.
2-araç istanbulda hazır istanbuldayken bi varex iskender downpipe birde yazılım işlemlerini yapayım diyorum sizce nasıl olur.
3-aracı yüklemek gibi bir derdim yok biraz zevkli olsa yeter diye düşünüyorum bunun içinde varex downpipe birde hks blow off yeterli olur düşüncesindeyim
Siz değerli abilerim kardeşlerim düşünceleriniz neler bana bir yardımcı olun ilk aracım olacak o yüzden pek bir bilgim yok yapılması ve yapılmaması gereken işlemler varmıdır yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.