15 TL'ye düşmüş...
İtiraz etmesek, tepki göstermesek 15 TL'ye yapılabilecek bir şeyi 101 TL'ye geçireceklerdi demekki bize..
15 TL'ye düşmüş...
İtiraz etmesek, tepki göstermesek 15 TL'ye yapılabilecek bir şeyi 101 TL'ye geçireceklerdi demekki bize..
101 ne ya
hani tam tamına kuruşu kuruşuna hesap ettik 101 tl mi tuttu demek istemişlerdi de 100 tl değildi?
şimdi neden 16 oldu? yemin ediyorum her gün komedi valla billa komedi...
aradaki farkı nasıl alacaklar cebimizden merak ediyorum, kesinlikle cebimizde bırakmazlar o para öyle yada böyle çıkar bizden..
bende sacma sapan seylere vergi koymak yerine böyle bisi yapmaya baslamalarını bekliodum veya bunun nüfüs cuzdanı versiyonu , bari cipli sisteme falan gecirsinlerde bir b.ka yarasın ... bubndan 2 sene sonra bide cip adı altında yine para toplarlar
İşte ehliyet için ödenecek ücret! - En Son Otomobil Haberleri - HTEkonomi
Baktılar ki bu yoldan tepki gördüler , muhakkak bir şekilde çıkartmaya çalışacaklardır![]()
Öyle bir hükümt düşünün ki, amacı halka hizmet değil, sömürü olsun. Evet, hayaldi gerçek oldu! Tüm kıllara selam olsun!
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
https://twitter.com/canyilmaz1/statu...137984/photo/1
böyle bir yönetimden utanıyorum
adamlar açık açık sizi soyacaktık ama farkettiniz pardon dediler
15 lira ne amk neyin parası 101i yemediler 15i yerler diyemi düşünüyorsun
yenilemek isteyen sensin sen öde maliyetini
sıkıldım ben sana çalışmaktan artık
bu neticede bir hizmet değil mi? Sen de hizmet edeceksen eğer ne parasından bahsediyorsun. her şeyin bedeli halka ödetilmeye çalışıldığı için asabi olup çıktık...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Demekki 15 tl bile kurtarıyor herifleri maliyetin altında olmayacak demişlerdi ya.varın siz düşünün 101 tl deki kârı halkı soyup soğana çevirme hırsını.yazıklar olsun.gelde bunu anlat şimdi 45 50 yaş üstü kıllara..
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
101-15= 86 TL
86 TL x 20.460.739 ehliyet = 1.759.623.554TL
Peki sen 1 milyar 759 milyon, sen milyar, sen para alcaktın, sen bu parayı ne yapcaktın?
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)