3 mılyar dolara yakın para eder 3 mılyon degıl mılyar.Ne para acaba ülkemi hangi yönden kalkındırmak için kullancaklardı.
3 mılyar dolara yakın para eder 3 mılyon degıl mılyar.Ne para acaba ülkemi hangi yönden kalkındırmak için kullancaklardı.
Hangi saçma fikir akıllarına gelse önce araç sahiplerinde deneyelim diyorlar resmen, bu kadar sömürülmez hizmet yerine sömürmeye gelmişler resmen insanın canına tak ediyor gerçekten..
ben inanıyorum 10 yıl sonra herşey çok daha güzel olacak. çünkü 10 yılda çok fazla geri kafalı ölüp çok fazla yeni okumuş insan büyüyecek. 90lı tayfa isyankar çıktı, 2000 li tayfadan dahada fazla isyankarlık baş kaldırışlık bekliyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla ben 2000 li tayfadan pek birşey beklemiyorum.Biz gene sokak kültürüyle yetiştik yani mahalle maçları yaptık kavga ettik.Akşama kadar sokakta gezdik.Bilgisayar karşısında büyümedik yani tam olarak.Her zaman bir dayanışma vardı aramızda şimdiki 2000 lilere bakıyorumda tam olarak o profil yok işte.Yok yeni crisis çıktı yok cs de 300 adam vurdum tam olarak anlatamıyorum belki ama.O kültürü o hevesi göremiyorum yani.
henüz yaşları küçük, büyüdüklerinde göreceğiz. 90lı tayfadan bi halt olmaz diyorduk yanılttılar bizi, hepsini gördük gezi parkında tonla 90lı tayfa vardı.
küçümsediğim faceyi twiti filanda çok iyi kullandılar. nelere sebep olabileceğini bu tayfa gösterdi. ben 80li tayfa olarak bizimkilerde görmedim bu kadar öz veriyi. neyse bakalım 10 yıl sonra neler görücez.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
halk tepki gösterdi diye 15 liraya düştü böylle bir dolandırıcılık olamaz 101 lira nerde 15 lira nerde kısaca : uyan turkiye
ben tepki gösterildi diye düştüğünü sanmıyorm kesin yanlıs hesap yapıtılar sonra vazgeçtilerhalk tepkisine önem verdiklerini zerre kadar düşünmüyorum. 5-10 tl indirim neysede %80ne yakın indirim halk tepkisiyle imkansız
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çıkartsalarda çıkartmasalarda farketmez bu benzin fiyatlarına zaten araba sürebildiğimiz yok..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2015te geçilecek , fiyatta 101 tl değil zaten.şuan geçiş süreci işlemleri yapılıyor sistemin.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
sağlık raporu o belgesi bu belgesi oraya bağış şu vakfa yardım derken o para 200 tl yide bulur 250 tl yide bulursa şaşırmam..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)