User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sezaryen mi, normal doğum mu?

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulkede DNA toplanmasi isini yapan zaten kendi kan hastaneleri var.. Belli bir yerlerce prof unvani verilip, ankara istanbul'a Almanya merkezi kan hastaneleri actilar..

O olayla bu olay kesinlikle karistirilmamali...

Sikkofield bile yazdi bunu

Kimlermis o daha detayli soyluyor..
    Dna niye toplamaya calısıyorlar onu anlamadım?

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ota boka fişlendiğimi düşünen kesim olarak;

Genç bir kız, evli değil.. Sağlık ocağına ya da adı buna benzer birşey olan devletin sağlık kurumlarına gidiyor. Kontrollerde hamile olduğu anlaşılıyor ve kendisine bu durum bildiriliyor..

Sen şimdi otta bokta fişleme yok diyorsun öyle mi?

Kız ilgili kurumdan çıkıyor, evine gidiyor. Bir süre sonra ilgili kurumdan bir telefon geliyor ve ilgili kurumun ilgili kişisi kızla değil, kızın babası ile görüşüyor. Ve ne diyor biliyor musun? " Kızınız hamile "

Sonrası?

Hayal gücün vardır sonrası için... Hasta hakları, hasta gizliliği.. Bunlara ne oldu? Sen ne sıfatla birinin özel durumunu başkasına açıklarsın? Bu fişleme değil de nedir?

Yetmediyse başka örnek vereyim...

Yukarıda yaşanan aynı durum. Ufak bir fark... Babaya "kızınız hamile" diye şikayet edildikten sonra anlaşılıyor ki "yanlışlık" yapılmış.. Baba kızını evlatlıktan reddediyor, ağbi kızın canına okuyor.. Sonra neymiş? Yanlışlık.. Ya o ağbi kardeşini öldürse?

Hani biz ota boka işkillenen kesimiz ya... Normal olaylar bunlar di mi sizin kesim için? Hasta hakları da neymiş.. Evlilik dışı hamile kaldıysa babasına haber verilmeli, aile meclisi kurulup o kadın öldürülmeli dersen de zerre şaşırmam..
    Ne alakası var dıyecektım kı zaten benden once bırısı demıs

Dıger turlu fısleme ısını bu saatten sonra eskısı gıbı yapmazlar sanırım herkesın dıjıtal dunyada bır ızı var bıraz kafa yormayla kımın ne oldugunu en azından forum kullanan bırısının cogu bılgısını bulursun hangı partıden hangı gorusden vs vs

Anlattıgınız olayda dusuncem evet haklısınız ancak fısleme degıl bır yanlıs anlasılma bundan 15 yıl oncede maalesef kı vardı bu tarz olaylar testlerınız karıstı dıye oleceksınız denıyordu bır donemın komedı olaylarından bırıydı hatta

Bunun nedenı ınsanların doktorun olaydakı kısılerın cahıllıgınden kaynaklanıyor tore olaylarında zaten herkes gule oynaya karısını kızını olduruyor neden cahıllıkden bırılerı boyle olacak demıs yazık kı coguda uyuyor o kurallara

Benım bahsettıgım kesımın ıcıne k.bakmayın gırmıyorsunuz onlar sabahdan aksama kadar facebookda twıtterda her dk bıseylerını yazıp sonra amerıga bunları goruyo laaa dıyen kesım, keza bızım ulkemızde fısleme yapılmıyormu pek tabıı yapılıyor da adam benı fıslese nolur fıslemese nolur benım sıgara/alkol aldıgımı bılse ne olur bılmese ne olur bence fısleme bıze gore degılde zengın ısı

Not: telefondan yazdım turkce karakter ve noktalama ıcın k.bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dna niye toplamaya calısıyorlar onu anlamadım?
    Kitlesel insan irklari uzerinde arastirmalari var.. Kendi memurlari olan Hitler zamaninda bu olayin on arastirmalarini (aslinda o yapiyor gozukup arkasindaki guc) diger yontemlerle yapiyordu..
    O kadar ki canli insani yukardan atip (Ucaktan) yeryuzune cakildigindaki vucundaki olan anatomik darbeler bile hesap ediliyordu..
    Hitlerin herkezin o sarisin bir rayatmaya calisyordu labaruvatarlarda bilim adamlari ile masali, koca bir palavradir..O lab lar vardi ama bambaska amaclar icin..
    Hitler maskesi altinda gonulllu veya zorla alikoyulan bilimadamlari ile yeralti lab.larda kan ve dna deneyleri yapiliyordu..Bunun icinde insanligi yuceltmek gibi bir iyi niyet yok elbette!! Yok etme, boyolojik darbeler, irksal bir dna farkliligi le istenildiginde dna bozma ile toplu imha yapabiliritesi!!
    Veya irklar arasi belirleyici dna lar yapilacak olan silahda referans dna sayilabilecekmi turunde deneyler;;;misal asyalilarin goz yapisi farkli, sirf onlara yapilacak bir silah uzerinde goz yapisinin olusumu, silaha referans gostermek gibi..
    Kitleleri birbirinden ayiran belirliyeci ozellik tasiyan anatomik farkliliklari beirleyen dna tiplari gruplandirilmasi...
    Yani hastalikli bir zihniyet..
    Ve hepimizin bildigi gibi bu zihniyet kaybolmus degil, bilakis cok kustahca ve korkusuzca artik iyiden iyiye guclendikleri icin cekinmeden kendilerini gosterebiliyorlar...

P.S: Polonyalilar nefret ederdi Hitlerden..Sonucta cok vatandasini kaybetti (Yahudi olmadiklari halde!! dikkat)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alakası var dıyecektım kı zaten benden once bırısı demıs

Dıger turlu fısleme ısını bu saatten sonra eskısı gıbı yapmazlar sanırım herkesın dıjıtal dunyada bır ızı var bıraz kafa yormayla kımın ne oldugunu en azından forum kullanan bırısının cogu bılgısını bulursun hangı partıden hangı gorusden vs vs

Anlattıgınız olayda dusuncem evet haklısınız ancak fısleme degıl bır yanlıs anlasılma bundan 15 yıl oncede maalesef kı vardı bu tarz olaylar testlerınız karıstı dıye oleceksınız denıyordu bır donemın komedı olaylarından bırıydı hatta

Bunun nedenı ınsanların doktorun olaydakı kısılerın cahıllıgınden kaynaklanıyor tore olaylarında zaten herkes gule oynaya karısını kızını olduruyor neden cahıllıkden bırılerı boyle olacak demıs yazık kı coguda uyuyor o kurallara

Benım bahsettıgım kesımın ıcıne k.bakmayın gırmıyorsunuz onlar sabahdan aksama kadar facebookda twıtterda her dk bıseylerını yazıp sonra amerıga bunları goruyo laaa dıyen kesım, keza bızım ulkemızde fısleme yapılmıyormu pek tabıı yapılıyor da adam benı fıslese nolur fıslemese nolur benım sıgara/alkol aldıgımı bılse ne olur bılmese ne olur bence fısleme bıze gore degılde zengın ısı

Not: telefondan yazdım turkce karakter ve noktalama ıcın k.bakmayın
    Ne alakası var'ı yazdım daha önce..

Bold yaptığım yerde yazdığına baktığımda, ne yazdığımı anlamadığın ortaya çıkıyor.. Ben "yanlış anlaşılma ya da testlerin karışması" gibi insanın başına gelebilecek ve kısmen de olsa kabullenilebilir olaylardan bahsetmedim. Benim bahsettiğim yer, hasta bilgisinin başkası ile paylaşılmasına izin veren ve hatta yapılmasını isteyen devlet.

"Ne alaka" kısmını bir kez daha yazayım; evlilik dışı hamilelik "kürtaj" olasılığının en yüksek olduğu durumdur. Bir araştırma yapılsa ve "evli olup kürtaj olanlar ile evli olmayıp kürtaj olanlar" araştırılsa, evlilik dışı hamilelik açık ara önde çıkacaktır. Bunu koy cebe..

Baş Doktor bundan bir kaç ay önce "kürtaja karşıyım, kürtaj yasaklanmalı, kürtaj cinayet" diye ortalığı karıştırmadı mı? E karıştırdı.. Bunu da koy cebe..

Gayet mantıklı "kürtaja karşı olan" birinini "kürtaj olasılığı yüksek" kişileri işaretlemesi...

Alkol ile ilgili fişlenmeye gelince, o konuda da bazı görüşlerim var fakat somut örneklerden %100 emin olmadığımdan "bilgi" ya da "tecrübe" diye buraya yazmıyorum. Digital ortamda Amerika'nın bizi izlemesi muhabbetine gelirsek, yahu adamlar başbakanlık ofisine böcek yerleştiriyor ve pişkin pişkin bunu kabul ediyor.. Daha 1 haftalık haber bu.. İzlemek istemedikten sonra senin benim hareketimi mi izlemeyecek? Bunu Amerika da yapar Türkiye de yapar, ki eminim de yapılıyordur. Misal, Çok zor değil hangi pasaportların freeshoptan içki aldığını bulmak.. Ya da belirli bir amaç uğruna ne kadarlık bir kesimin içki kullandığını hesaplamak ( atıyorum, alkolü toptan yasaklarsam kaç kişi bana tepki gösterir ) Gibi gibi..

Kısaca o kadar masum değil devletler, işkillenenler de o kadar haksız değil

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen malpraktis

Bu farklı bir olay ama özellikle insanlardan haftaya sezeryanım var doktor şu güne verdi doğumu lafını duyunca cinlerim tepeme çıkıyor

Çatı darlığı yada ortopedik herhangi bir engel yok ise her doğum normal olarak planlanır. Sezeryan kararı doğum gerçekleşeceği anda alınması gereken bir karardır.

Yukarda belirttiğin olayda savunulacak hiçbirşey yok, ancak tek taraflı olayı bildiğimiz için bir yorumdada bulunamıyorum. gazete haberine bakılırsa göz göre göre çoçuk sakatlanmış ancak seksiyo yapımasında kontraendike bir durum varmıydı yokmuydu neden yapılmadı bunları bilmeden yargısız infaz yapmak doğru değil.
    Doktor'um, o olayda babanın ve annenin dediğine göre sezaryen yasak, normal yapacaksınız demişler, sonuç bu olmuş.
    Bizim hikayede de doktor normal için uygunsun dedi, hiçbir plan program yapmadık, lakin rahim ağzı açılmamasına rağmen kanama olunca apartopar hastaneye gittik, doktor hemen oda ayarladı, bekleyelim dedi, sabaha kadar açılma oldu ama beklenen olmadı, bebek yukarı çıkarttı kendini, kanamada artınca, bu böyle olmayacak diyerek sezaryen ile bebek alındı. Yani tamamen zorunluluktan oldu, ne doktor ne de biz, başından beri şu gün gelelimde alalım bebeğimizi demedik. Senden iyi olmasın şahane doktor ve aile dostudur, mecbur olmadıkçada sezaryen yapmayan bir doktor

Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kızım 63 günlük oldu ve özel hastanede sezaryen olarak doğum gerçekleşti, topuk kanı aldılar fakat nüfus idaresi ve sgk da böyle sorularla karşılaşmadım. Sağlık ocağına ise mecburen gittik lakin hiç bir işlem yaptırmadım ve bir karne çıkarttılar "almadım bile" bundan sonra da gelmeyeceğimizi ve hiç bir şekilde rahatsız etmemelerini rica ettim, bebeğimizin sağlığını takip eden bir hastane olduğunu ilettim.
    Allah analı-babalı büyütsün. Size verilen doğum kağıdında herşey yazılmıştır, okuyup ona göre size ekstradan soru sormamış olabilirler. Bendeki doğum kağıdında yazmış olmasına rağmen sanki teyid eder gibi bir kere daha sordular.

Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 ay önce ikinci çocuğumuz dünyaya geldi. Topuk Kanı ile ilgili Bilgileri daha önce de araştırmıştım, ben de bu işlemin mantıklı olduğunu düşünüyorum. ama göbek bağı mevzusu müracaat ile Ankara'da bulunan merkeze iletiliyor demişlerdi. topuk kanı tamam da göbek bağı ile ne işiniz var deyip müracaat etmemiştim. Ama sonradan öğrendim ki Göbek Bağının o bilmem ne merkezine gönderilmesi; Akdeniz Anemisi vs. hastalıklar için büyük fayda sağlıyormuş. ama çocuklarda -çok şükür- herhangi bir olumsuzluk gözlenmediği için buna gerek olmadığını söyledim ve ısrar da etmediler...

EDIT: Sezaryen konusunda da: insanlar her konuda olduğu gibi, bu konuda da abartıdan veya kendi yorumlarını uygulamaktan çekinmiyorlar. ya arkadaş o kadar okul okuyup bu iş için kafa patlatıyorsan, yap işini de milleti ıstırabından kurtar. parasının da pulunun da, rahatının acısız doğumun da geçmişine tüküreyim. maymun olduk yaaa.

anne ve çocuğun hayatını en az tehlikeye sokacak şekilde iş çözülse ne olur? illa ki her günümüzden filmelere konu mu çıkması lazım? nasıl bir ülke oldu burası
    Allah analı babalı büyütsün, bizde kordon kanını saklamamayı uygun bulduk, bu konuda okumadığım yazı, sormadığım doktor kalmadı...

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ota boka fişlendiğimi düşünen kesim olarak;

Genç bir kız, evli değil.. Sağlık ocağına ya da adı buna benzer birşey olan devletin sağlık kurumlarına gidiyor. Kontrollerde hamile olduğu anlaşılıyor ve kendisine bu durum bildiriliyor..

Sen şimdi otta bokta fişleme yok diyorsun öyle mi?

Kız ilgili kurumdan çıkıyor, evine gidiyor. Bir süre sonra ilgili kurumdan bir telefon geliyor ve ilgili kurumun ilgili kişisi kızla değil, kızın babası ile görüşüyor. Ve ne diyor biliyor musun? " Kızınız hamile "

Sonrası?

Hayal gücün vardır sonrası için... Hasta hakları, hasta gizliliği.. Bunlara ne oldu? Sen ne sıfatla birinin özel durumunu başkasına açıklarsın? Bu fişleme değil de nedir?

Yetmediyse başka örnek vereyim...

Yukarıda yaşanan aynı durum. Ufak bir fark... Babaya "kızınız hamile" diye şikayet edildikten sonra anlaşılıyor ki "yanlışlık" yapılmış.. Baba kızını evlatlıktan reddediyor, ağbi kızın canına okuyor.. Sonra neymiş? Yanlışlık.. Ya o ağbi kardeşini öldürse?

Hani biz ota boka işkillenen kesimiz ya... Normal olaylar bunlar di mi sizin kesim için? Hasta hakları da neymiş.. Evlilik dışı hamile kaldıysa babasına haber verilmeli, aile meclisi kurulup o kadın öldürülmeli dersen de zerre şaşırmam..
    Evren'im, doğuma yetişmeye çalışırken, eşim yolda aradı beni, tc kimliğinide istiyorlar söylermisin dedi, iyi dedim verdim, hastane değil, sağlık bakanlığı tc kimlik peşine düşüyormuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pardon araya mantarı eklemeyi unutmuşum, ne oldu bu doğum izni yasası, kendilerine 1 gecede yasa çıkartabiliyorken, para toplamak için değerli kağıt diye birşey uydurabiliyorken, nerede o doğum izni yasası, hani uzatacaklardı, traş.

Kimse kusura bakmasında eşimin çektiği o sancılardan sonra, birde kardeş yaparsınız diyenlere bir küfür etmediğim kalıyor, kolaysa sen çek o ağrıları, sancıları, sen doğur anasını satayım.

Neyse, ben konuyu birde Yılmaz ÖZDİL'e çıtlatayım, birde o araştırsın bir yazı yazsın.

luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan tebrikler. Asilari ozelde yaptiriyorsan saglik ocagina gitmene Gerek Yok. Sadece asi takvimine gore telefonla arayip hatirlatma yapiyorlar. Topic kani da ozel hastanede aliniyor kontrol amacli. Almadan once bize detayli olarak anlatmislardi sebebini ve bizede mantikli gelmisti. Amac bebegin sagligi zaten. Allah anali babali buyutsun tekrar.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında uygulama bir çok avrupa ülkesinde var olan ve güzel bir uygulama ancak bizim ülkede bu uygulama bile yanlış işlere sebep olmakta ve devlet personelini adam gibi eğitememekte. evren abinin verdiği örnekteki gibi işe alınan sidikli şaziye isimli bilmem kimin amca kızı olan bu sektreter personel arayıp kızın ailesine kızınız hamile diyip hatta bunu yanlışlıkla raporları karıştırıp yapan bu zilli sidikli şaziye yüzünden 1 kızımız hayatını ailesinin elinden kaybedebiliyor.

inşaallah bu kadrolaşma olaylarının önüne bir gün geçmek başarılır ve devlet personelini iyi eğitirde bu aslında güzel bir proje olması gereken çalışma insanların hayatına ota boka burnunu sokmaktan çıkıp hizmete dönüşür.

siz ne kadar savunursanız savunun bu uygulamayı adam gibi yapamadılar gitti. halâ saçma salak gereksiz insanlar size sezeryanmı normal doğummu diye sorabiliyor. nüfus memurluğundaki adamın ne haddine bu soru? niye o adama öyle bir görev veriyorsun? geri zekalımısın sen devlet olarak? zaten doğum belgesi var adamın elinde. gerisinden sanane?

topuk kanıda mecburi değil özelde doğum yapıldıysa hastane zaten gereken kanı alıyor. ayrıca ben halâ devletin hastanelerinde çocukların yeterince iyi takip edildiğine inanmıyor. yıl olmuş 2013 halâ devlet hastanelerinde doktor yada çalışan hatası yüzünden çocuklar felç olabiliyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önki konuda da demiştim, öncelikle tekrar Allah analı bablı büyütsün.

sorunu cevabını cidden ben de merak ettim, ne çıkacak.

bana da sorduklarında birini normal doğurdu birini sezeryanla derim
    Anam arada kaynamış mesajın, sağolasın, sizin doğumda gerçekleşti sanırım, Allah analı babalı büyütsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı luckdove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan tebrikler. Asilari ozelde yaptiriyorsan saglik ocagina gitmene Gerek Yok. Sadece asi takvimine gore telefonla arayip hatirlatma yapiyorlar. Topic kani da ozel hastanede aliniyor kontrol amacli. Almadan once bize detayli olarak anlatmislardi sebebini ve bizede mantikli gelmisti. Amac bebegin sagligi zaten. Allah anali babali buyutsun tekrar.
    Uğur'cum çok sağolasın, doğum özelde oldu, onlar herşeyi hallediyor, hastanenin ki tamam kontrol amaçlı ve evet olması gereken ve gayette mantıklı bir işlem ancak, o testin sonucunu alıp sağlık bakanlığına göndermek işte o kısım bana tuhaf geliyor.
    Allah korusun tutki sıkıntı var, ne yapacak ki, yardımda mı bulunacak, verin bunu biz size sağlam bir tane mi verelim diyecek.
    Bilmiyorum ama yapılan herşeyin altında bir kıllık vardır diye düşünüyorum. Bugüne kadar kaç tane şeyi önce ceplerini düşünmeden yaptılar ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında uygulama bir çok avrupa ülkesinde var olan ve güzel bir uygulama ancak bizim ülkede bu uygulama bile yanlış işlere sebep olmakta ve devlet personelini adam gibi eğitememekte. evren abinin verdiği örnekteki gibi işe alınan sidikli şaziye isimli bilmem kimin amca kızı olan bu sektreter personel arayıp kızın ailesine kızınız hamile diyip hatta bunu yanlışlıkla raporları karıştırıp yapan bu zilli sidikli şaziye yüzünden 1 kızımız hayatını ailesinin elinden kaybedebiliyor.

inşaallah bu kadrolaşma olaylarının önüne bir gün geçmek başarılır ve devlet personelini iyi eğitirde bu aslında güzel bir proje olması gereken çalışma insanların hayatına ota boka burnunu sokmaktan çıkıp hizmete dönüşür.

siz ne kadar savunursanız savunun bu uygulamayı adam gibi yapamadılar gitti. halâ saçma salak gereksiz insanlar size sezeryanmı normal doğummu diye sorabiliyor. nüfus memurluğundaki adamın ne haddine bu soru? niye o adama öyle bir görev veriyorsun? geri zekalımısın sen devlet olarak? zaten doğum belgesi var adamın elinde. gerisinden sanane?

topuk kanıda mecburi değil özelde doğum yapıldıysa hastane zaten gereken kanı alıyor. ayrıca ben halâ devletin hastanelerinde çocukların yeterince iyi takip edildiğine inanmıyor. yıl olmuş 2013 halâ devlet hastanelerinde doktor yada çalışan hatası yüzünden çocuklar felç olabiliyor.
    Allah korusun devlet hastanelerinden, ne bürokrasi be birader, kalçanı kırarsın serum dayarlar, zehirlenirsin serum dayarlar, parmağın kopar serum dayarlar (bunu abarttım )
    Ameliyat olacaksın protez yok der, ihale açacağız der, dur ben dışarıdan alıp geleyim dersin nayır nolamaz der (bunu birebir yaşadık)
    Eşimin böbreğine katater takıldı, sonrasında bir süre evde dinlenmesi gerekti, iş yeri için ssk, sgk'dan belge almamız icab etti, kızcağızı utanmasalar o haliyle bir koltuğa bile oturmayıp fellik felik gezdireceklerdi.
    Göztepe Merdivenköy kliniğini resmen çiftliğe dönmüş, adamın biri hastaya bağırır, kap oradan bir anestezi uzamanı yok artık daha neler, ameliyatıda ben yapayım istersen. Kimse kimseyi dinlemiyor, hamile kadını utanmasalar önce röntgen odasından geçireceklerdi. Delirmeme ramak kalmıştı, her işi doğal olarak ben halletmiştim ama burnumdan da gelmişti, git önce 7 numaraya, oradan bu kağıdın sağ köşesine paraf attır, sonra oradan 5 numaraya git, orada bir soluklan, orada da şuraya imza attır, sonra 5 ile 7'yi topla ikiye böl çıkan sayıya git, heh oradan da hede höde höy belgesini al, sonra onu.... e ebenin örekesi... Tüm bu eziyet 5 krş ödme diye, ama günün tamamı bu şekilde ölüyor, sonra öğrendim Erdem Hastanesinde de ssk-sgk'nın hizmetleri veriliyormuş, ama 50TL tokalamak gerekiyor, iyi 50 TL veriyorsun işin en fazla 5dk sürüyor. Lanet olsun 50TL diyorsun oluyor bitiyor.

Şimdi bunlar sağlık sektörünü çözmüş mü oldu, ben o kadar prime, o kadar vergiye iyi bir hizmet mi alıyorum yoksa golden retriever'ın münasip yeri ile mi tanışıyorum.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torrent den indirdik biz çocuğu diyin... Deniz otobüsü ve feribotlarda isim soy ada telefon tc kimlik no vs uygulamasına geçilmiş vapurlara vs de geçiliyormuş bende vermem isim tc dedim... %100 fişliyorlar başka açıklaması yok bunun.Ha bu artık bütün devletlerde var onlarda fişliyor halkı o ayrı... Analı babalı büyümesi dileği ile..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torrent den indirdik biz çocuğu diyin... Deniz otobüsü ve feribotlarda isim soy ada telefon tc kimlik no vs uygulamasına geçilmiş vapurlara vs de geçiliyormuş bende vermem isim tc dedim... %100 fişliyorlar başka açıklaması yok bunun.Ha bu artık bütün devletlerde var onlarda fişliyor halkı o ayrı... Analı babalı büyümesi dileği ile..
    Sağolasın Yiğit, deniz otobüsü olayını anlamadım, onu özelden detaylı anlatabilirmisin

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yapacak bişey yok. kaynanam ameliyat olmazsa felç olacaktı 4-5 ay sonrasına gün veriyorlardı. özel hastaneye 1500 tl ateşledik aynı gün yaptılar ameliyatı iyileşti kadın.

yani paran yoksa bu ülkede felçde olursun. her ay 300küsür sigorta kesmeyi bilirler ama hizmete gelince hizmet yok. zamanında doktorun ne demek olduğunu bilmeyen bağnazlara sorarsan devletin sağlık hizmetleri süper derler ama kendileri devlet hastanesinde ameliyat olmazlar. olurlarsada eş dost tanıdık sokar ertesi güne gün alır bu kekolar.

kul hakkı yiyerek sağlığına kavuşanında taaaa a.... koyayım.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim çocukta özel hastanede dogdu topuk kanı için 1 hafata içerisinde hastaneden çagırdılar çocugun topuktan kan almak için hemşire topugu bi deldi benm aklım çıktı çocuk bagırınca sana tavsiyem topuk kanı alınırken yanında olma bırak yenge dursun kadınlar daha sakin oluyorlar nufusa kaydederken öyle bi soru sormadılar ama dogumdan sonra eve gelip adres tespiti yapıyolar igne zamanı gelince arayıp hatırlatıyorlar.tekrar allah analı babalı büyütsün hakan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayşe arman şu sıra bunlara takık durumda ona mail atarsan onlarla heryerde uğraşıyor.fişleme kampanyası bu.. Allah analı babalı büyütsün.
    JLR Warranty Specialist
    CMAS *** Scuba & Free Diver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı asmisinsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim çocukta özel hastanede dogdu topuk kanı için 1 hafata içerisinde hastaneden çagırdılar çocugun topuktan kan almak için hemşire topugu bi deldi benm aklım çıktı çocuk bagırınca sana tavsiyem topuk kanı alınırken yanında olma bırak yenge dursun kadınlar daha sakin oluyorlar nufusa kaydederken öyle bi soru sormadılar ama dogumdan sonra eve gelip adres tespiti yapıyolar igne zamanı gelince arayıp hatırlatıyorlar.tekrar allah analı babalı büyütsün hakan
    Sağolasın, aynı dilekler senin içinde geçerli, sizde analı-babalı ve sağlıkla büyütürsünüz inşallah

Alıntı mechanıcer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayşe arman şu sıra bunlara takık durumda ona mail atarsan onlarla heryerde uğraşıyor.fişleme kampanyası bu.. Allah analı babalı büyütsün.
    Sağolasın, tamam ona da mail atayım

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sezeryan bir doğum tercihi değildir anormal bir durum meydana geldiğinde Annenin ve çocuğun sağlığı için yapılan bir operasyondur.

Allah Analı Babalı büyütsün.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah analı babalı büyütsün.Sigorta firmasının sorma sebebi size ileride çıkaracağı fiyatla ilgili olabilir malesef.***** her insanın sigorta ücreti aynı değil. Topuktan kan alınması olayı yeni birşey değil ki 25-30 senedir yapan yerler var sağlık ocağınının sizi arama sebebi de çocuğunuzun sağlık durumunu takip etmek, aşı takvimini bildirmek için. Yoksa kimse sizin çocuğunuzu eşinizi ya da sizi fişlemiyor.Bu fişlenme korkusu nedir zaten anlamadım ya memleket FBI ajanı sanki komple

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)