RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
kokusunu bende çok beğeniyorum. Çekmeköy taraflarında varmı benzincilerde ben baktım bugün şile otobanında yoktu.
Go Away Yankees !!
Üstünde Kızılderili fotografı olsun kokusunu beğemesemde takarım![]()
aynısı olan düz sarı olan vanilla değil very vanilla olan.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
zincirlikuyu shellde 6 aydır var hemde 3 tl
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Alıp tuvalete asıyorum anca oraya yakışırkokusu geçince de spatula yapıyorum son katta
![]()
Şaka yahu o kadarda ayı değilim ne olursa olsun bir ülke bayrağıdır, ama arabamın aynasında sallanmasını tasvip etmiyorum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o goz kirpan very vanilla olmasi lazim yanlisim yoksa,daha yogun vanilya kokulu diye biliyorum.Evde var bitane buldum benzinlikte salona astimkokuyo baya zamandir
normallerden arabada dolu var her bnzin koyusumda aliyorum bitane
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
vanilya kokusu midemi bulandırıyor hele de yazın leş gibi ağır kokuyor bu kadar sevilmesini anlayamıyorum bu kokunun. Hele bahçelievler arabalarında bu kokuyu asmayanı semte almıyorlar heralde![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Sarı olan clioda kullanmıştım, vanilla pride ile kokusu çok farklı. Amerikan bayrağı diye benden silecek kolunda tutuyorum koku sonuçta seviyoruz ne yapalım.
Fiyat konusunda ise, Little Tress çeşitlerini set olarak alırsanız uyguna geliyor yani her çeşidinden. Ama kalkıpta sadece bunu isterseniz fiyatı yükseltiyorlar.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)