User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
175 sonuçtan 172 ile 175 arası

Konu: Üniversite tercihleri / Danışmanlık konusu

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak öğrenmek istediğim bi konu var

Ben 2002 yılında elektrik-elektronik bölümü askeri teknik liseden mezun oldum 2003 yılındada astsubay olarak işe başladım şuanda meslekde 10. Yılımı doldurmuş bulunmaktayım bu süre zarfında işdi evlilikdi çoluk çocuk özellikle TAYİN görev vs. Derken baktım seneler akıp gidiyo ve yaptığım mesleğin beni içden içe yıprattığını hissediyorum bu sebepten üniversite okuyup beni daha çok geliştirecek bir iş istiyorum ama memur olmamdan dolayı devamlılığı olan bi üniversite okuyamıyorum.

Biraz araştırma ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine uzaktan eğitim ile sınavsız MYO okuyabileceğimi devamına lisans eğitimi ve en son 2 yıl daha okuyarak mühendislik seviyesine kadar yükselebileceğimi öğrendim , yıllardır hem elektronik hemde uçak - helikopter mekaniği üzerine çalışmaktayım, kpds ve genel dil ortalaması 70 civarı ingilizcem var siz benim yerimde olsanız nasıl bi yol izlerdiniz elektronik, otomasyon , mekatronik, uçak tekniği , biyomedikal vs. gibi seçenekler var bunlardan hangisi bana ileride istediğim iş imkanını sunabilir ve uzaktan eğitim veren birsürü üniversite içinden hangisini seçmeliyim

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gördüğüm bildiğim edindiğim tecrübeye dayanarak "otomasyon" diyorum. Hele PLC'ler konusuna uzmanlaşınca çok iyi paralar kazanabiliyorsun abi. Diğerleri konusunda bilgim yok.

bende bir şey danışacağım ama abinin postlarının arasına karışır şimdi
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makine kısmına yonelicekseniz mekatronik iyidir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak öğrenmek istediğim bi konu var

Ben 2002 yılında elektrik-elektronik bölümü askeri teknik liseden mezun oldum 2003 yılındada astsubay olarak işe başladım şuanda meslekde 10. Yılımı doldurmuş bulunmaktayım bu süre zarfında işdi evlilikdi çoluk çocuk özellikle TAYİN görev vs. Derken baktım seneler akıp gidiyo ve yaptığım mesleğin beni içden içe yıprattığını hissediyorum bu sebepten üniversite okuyup beni daha çok geliştirecek bir iş istiyorum ama memur olmamdan dolayı devamlılığı olan bi üniversite okuyamıyorum.

Biraz araştırma ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine uzaktan eğitim ile sınavsız MYO okuyabileceğimi devamına lisans eğitimi ve en son 2 yıl daha okuyarak mühendislik seviyesine kadar yükselebileceğimi öğrendim , yıllardır hem elektronik hemde uçak - helikopter mekaniği üzerine çalışmaktayım, kpds ve genel dil ortalaması 70 civarı ingilizcem var siz benim yerimde olsanız nasıl bi yol izlerdiniz elektronik, otomasyon , mekatronik, uçak tekniği , biyomedikal vs. gibi seçenekler var bunlardan hangisi bana ileride istediğim iş imkanını sunabilir ve uzaktan eğitim veren birsürü üniversite içinden hangisini seçmeliyim

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
    konuyu güncelliyeyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)