Çok iyi olmuş bu konu ya![]()
4 yıllık Aöf İşletme okumayı düşünüyorum Anadolu üniv ile İst univ arasındaki fark nedir, Tercihime İst üniv yazıcam ama hem açık hemde uzaktan eğitim diyor, açıktan okuyalım derken uzak eğitime kayıt olmayalım yanlışlık la ?![]()
İstanbul beni kabul etmiyor yani![]()
Yinede ben her şekilde eylülde kazanmışçasına istanbula gelicem ,
amacım bursadan uzaklaşmak ve istediğim tek şehir istanbul , bu sene nerdeyse hiç çalışamadım bazı sebeplerden dolayı , istanbula gelip çalışıp tekrar sınava girmeyi düşünüyorum..
Lys puanlarım ankara gazi üniversitesi vs tutuyor ama gitmek istemiyorum ,
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Konu benimle pek ilgili olmasa da araya kaynak yapmak istedim
Haftaya bugün kısmetse DGS sınavına giricem. İstanbul Kültür Üniversitesi dış ticaret mezunuyum. %25 burs + %15 İlk tercih indirimiyle iki yıl sonunda mezun oldum. Yine aynı şekilde özel üniversitede indirimli şekilde devam etmek istiyorum. Önümde eve yakınlık açısından iki seçenek var. Birincisi mezun olduğum İstanbul Kültür Üniversitesi diğeri ise İstanbul Aydın Üniversitesi. Kararsız kaldım aşağıya dikey geçiş yapabileceğim bölümleri yazıyorum allah aşkına biri bana yardım etsin kafayı yicem yoksa
Bankacılık
Bankacılık ve Finans
Bankacılık ve Finansman
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Ekonomi
Ekonomi ve Finans
İktisat
İşletme
İşletme Bilgi Yönetimi
İşletme Enformatiği
İşletme - Ekonomi
Lojistik Yönetimi
Sermaye Piyasası
Uluslararası Finans
Ululararası İşletmecilik
Uluslararası Ticaret
Uluslararası Ticaret ve Finansman
Bu bölümleri seçebiliyorum. Bold yazdıklarım arasında ciddi şekilde kararsızım. Tecrübeli arkadaşlardan bilgilerini bekliyorum artık![]()
.
YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI
Sadece eskişehir a.ö 'in degil diger bazı üniversitelerin bünyesinde de eskişehire baglı aynı sistem açık öğretim bölümleri açılıyor. Tercihler arasında bunlara dikkat edilmeli Genelde normal bölümden bir kaç puan düşük olurlar![]()
Genelde benim de tavsiye edecegim bölümleri almışsın, İst' kültür de hali hazırda öğrenci oldugun için sana zaten bir burs tanıyacaklardır. İst' aydınla kültür arasında çok bir fark olacagını sanmıyorum zaten hem imkanlar hem de puanlar babında. Ama genelde kültürden geçen öğrencilerimiz memnun daha memnun olabiliyorlar. Yine kişisel istege kalmış. Farklı bir tecrübe, biraz da buralarda solumak için,yeni bir başlangıç gibi yazılabilir. Ama maddi durumları da gözönünde bulundurmak lazım, kültürün maddi olarak daha makul olacagını düşünüyorum.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
arkadaşlar merhaba,
öncelikle sınava giren herkese tercihleri konusunda da başarılar diliyorum.
benim sorum biraz farklı yönde ama yine bilen arkadaşların bu konuda olabileceğini düşünerek soruyorumkız arkadaşım için yüksek lisans yapabileceği üni arıyoruz. insan kaynakları üzerine tezsiz olarak yapmak istiyor. marmara üni de bulduk başvurusunuda yaptık fakat mesafe çok uzak olduğundan dolayı kazansada git gel zor olacak. bildiğiniz anadolu yakasındaki üniversitelerde bu alanda yüksek lisans olanağı olan üniversiteler konusunda bilgi talep ediyorum sizden.
yok kardeşim ya birtek başvuru göztepedendi geri kalan herşey bahçelievlerde. bugün mülakata gitti bahçelievlere. metrobüse binince gitmek dert değilde. akşamın bir vakti oradan çıkıp gelmesi sıkıntı oturduğu yerinde ulaşımı sıkıntılı o yüzden anadolu yakasına bakınıyoruz.
tercih sıralandırmasında en başta en yüksek puanın olması mı gerekiyor yoksa kafamıza göre sıralandırabilirmiyiz
Puanim: Dil 1 319,186 siralama 16624
1.Paü ingiliz dili ve edebiyati I.Ö 320,648 siralama 17.800 dil-1
2. Paü fransiz dili ve edebiyati 233,373 siralama 30.600 dil-1
toplam 2 tane tercihim olacak sizce sansim ne olur hocam?
always AT by AT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)