araçı öle görünce diyecek söz bulamadım.![]()
allah yakınlarına peygamber sabrı versın bu mübarek ramazan ayında kanım dondu fotorafa kitlenip kaldım.
Film izliyordum part arasında foruma bakayım dedim bakmaz olaydım..
Kaza bu kadar dert değil de ölüm olunca işin içinde insanın içi acıyor tanımasada..
Kendimi sürücünün yerine koyuyorum , yakınlarımın düştüğü haller geliyor gözümün önüne anlayabiliyorum insanların çektikleri acıyı..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
vefat ettiyse Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin, biz de üzerimize düşen dersi alalım dikkat edelim. insan çok kötü oluyor düşününce
Allah rahmet eylesin araba iki büklüm olmuş altımızdaki arabaya hiç bi zaman güvenmemek lazım hele birde trafikdeki diğer suçsuz insanları da düşünmek lazım
Allah rahmet eylesin o arac o hale nasıl gelir inanamadım fotograflara...
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Allah rahmet eylesin
Sabah bi umut olmemistir umidiyle girdim.. Allah rahmet eylesin. Fotograflar ic burktu
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Fotoğraflara baktıktan sonra içim parçalandıo arabada o an kişinin neler yaşadığı gözümün önünden geçti.
Allah mekanını cennet eylesin...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Allah rahmet eylesin eğer haberler doğruysa ki inşallah doğru değildir. Ama çocuk gerçekten intihar etmiş. E-5 de gazlamak bana göre intihar ki E-5 in o bölgesinde yollar gerçekten kötü. Arabanın resimlerini görünce kanım çekildi resmen. Mini o hale nasıl gelir aklım hayalim almıyor.
IN BOOST WE TRUST
Sabah sabah tüylerim diken diken oldu :S
Allah rahmet eylesin
We’re the middle children of history...
Kanka bizde zamanında gazladık ettik ama dediğin gibi artık e5 son hali ile gazlanıcak bir yer değil. Eskiden en kötü ihtimal şuandaki yan yola dalardık çıkardık bi şekilde kurtarırdık. Artık yol o kadar daraldı ve asfalt o kadar bozulduki e5'de gazlamak gerçekten deli işi.
İşe gidip gelirken metrobüsten gazlayanlara bakıyorum inanılmaz zorluyorlar şanslarını ve malesef sonu böyle biten üzücü olayların sayısı her geçen gün artıyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gece beylikdüzüne giderken karşılaşmıştık zannedersem arkadasla sagımdan geçerken arabamı süzüp yavaça devam etmişti çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)