User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
289 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Beylikduzu mini jcw kaza 34GC0083

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah günahlarını affetsin ( Allah ailesine sabır versin.
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

depence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makas apaçi işi. Allah tahsilatını affetsin.

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.. Oğuzhan sana bende katılıyorum Cooper benim gözümde bikaç sene önce bitmişti. Kuzenim ve arkadaşı Bakırköy sahilde hesaplamayarak su birikintisine hızlı girince taklalar atıp elektrik direğine falan vurmuşlardı ve arabada 1 tane airbag dahi patlamamıştı.. iki bayanlardı, ve şuan kuzenim sol elini %40 anca kullanabiliyordur. Kaza esnasında şok durumundan direksiyonu hiç bırakmadığından bileğinin ordan kemik dışarı fırlıyo ve bilek ile elini sadece deri parçası tutuyordu. Tendomlar kaslar hepsi gidikti.. Ameliyat üstüne ameliyat gördü.. Dava açmaya karar verdiler sonra adamlarla baş edilemeyeceğini anladılar vazgeçtiler neyazıkki.. en dikkatimiçeken doktorun açıklaması oldu, şöförde kemer takılı sağdaki yolcuda değildi eğer tamtersi olsaymış şöför takmayıp diğer yolcu tarafında oturan kemer taksaymış ikiside olay yerinde ölürmüş.. Kemer ölümü tetikleyebildiği durumlarda oluyor demişti çok şaşırmıştım.. Buda o aracın fotoları..

sizede çok çok geçmiş olsun , Allah size bağışlamış sevdiklerinizi , dediğiniz olay bu arabadada vardı sürücü airbagları açılmamıştı
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanım cekıldı yazanlar umarım makas-sehırıcı artık yuksek surat yapmazlar,yapanlara da helal demezler.

allah rahmet eylesın...

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eglesn geride kalanlara sabir versn

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin... fotoğrafları görünce şok oldum resmen.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece İnşallah bişey yoktur diyip kapattım ama şimdi fotoğrafı görünce yaşaması bi mucize olurdu diye düşünüyorum.. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ya bazen zevk için yaptığımız şu arabaların esiri oluyoruz.Çok tehlikeli eminim vefat eden arkadaşta nekadar iyi bir şöfördü..Allah Rahmet Eylesin,Mekanı cennet olur inş..
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin fotoğrafları gördümde ne hale gelmiş cooper ya

M.Sözge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben oradan kazadan yarım saat sonra geçtim arabayı canlı gördüm kanım duruldu kendi arabammış gibi üzüldüm valla araba resimlerdende kötüydü inşallah birşey olmamıştır dedim fakat ne yazıkki kurtarılamamış allah rahmet eylesin çok acı bir durum
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cooper sayısını yakalayacak tek fiat modeli albeadır.

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin gercekten cok aci.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten çok üzücü Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin gerçekten çok kötü olmuş allah ailesine sabır versin

mustafa_yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin..

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadas vefat etmismiki herkes allah rahmet eylesin diyo ancak varmi taniyani ? Allah yardimcisi olsun
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafikte sacma sapan gazlamayin, emniyet kemeri takin, makaslar ata ata gitmeyin deyince birak sosyal mesaj vermeyi oluyor. Alin iste sonuclarindan biri . Yazik degilmi olen gencecik insana Onun ailesine, sevenlerine. Herkese ders olsun gaza basarken iki kere dusunun. Allah gunahlarini affetsin ailesine sabir versin .
    Ben yazıcaktım sen yazmışsın. Allah rahmet eylesin bende dün geceden beri okuyorum, üzüntüden bişey yazmak bile gelmedi içimden.

Hepimiz makas attık mı bilemem ama bende yaptım zamanında. Son 2-3 senedir tın tın ortadan gidiyorum.Yaşla alakalı muhtemelen. Sapıttığım anlar oluyor ama çoook nadir. Dün gece bu olayın olduğu saatlerde şirinevler e-5te boş yolda ortadan gidiyorum arkadan kırmızı bir leon tampona silme geçti. Sağ şeride atladı ki sağım solum bom boş. Ya tamam makas at banane de amaç nedir yani. 100 mt ilerde scooter iten bir aile vardı b.köy sapağına doğru. 1 kız anne ve baba. Gece o saatte orada olmasını beklemek mucize olur ama ordalardı, en ufak bir hatada geçmiş olsun. Biraz bunları düşünmek gerekiyor.
    alıntıya HAYIR...

M.Sözge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jerky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yazıcaktım sen yazmışsın. Allah rahmet eylesin bende dün geceden beri okuyorum, üzüntüden bişey yazmak bile gelmedi içimden.

Hepimiz makas attık mı bilemem ama bende yaptım zamanında. Son 2-3 senedir tın tın ortadan gidiyorum.Yaşla alakalı muhtemelen. Sapıttığım anlar oluyor ama çoook nadir. Dün gece bu olayın olduğu saatlerde şirinevler e-5te boş yolda ortadan gidiyorum arkadan kırmızı bir leon tampona silme geçti. Sağ şeride atladı ki sağım solum bom boş. Ya tamam makas at banane de amaç nedir yani. 100 mt ilerde scooter iten bir aile vardı b.köy sapağına doğru. 1 kız anne ve baba. Gece o saatte orada olmasını beklemek mucize olur ama ordalardı, en ufak bir hatada geçmiş olsun. Biraz bunları düşünmek gerekiyor.
    hele birde boş yolda makas atanlar yokmu önün bomboş neden makas atarsınki bari yapıyorsun başkasının canını tehlikeye atma çok saçma geliyor
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cooper sayısını yakalayacak tek fiat modeli albeadır.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jerky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

19-22 yaslarim arasinda yapmadigim eskiyalik yoktu . Her gece ve zaman zaman alkollu gazlardim deliler gibi makaslar atardim.Hatta su an dusundugumde neler yapmisim Allahin cidden sevgili kuluymusum ki basima hicbirsy gelmemis diye dusunurum. Simdi on yada arka kemer takmadan hicbir sekilde araca binmem cikipta makaslar atmam. Yasla alakali galiba biraz. 26 dan sonra biraz daha mantikli dusunuluyor o yastan oncesi ise anca kaza fln yapinca duruluyor insan . Buradaki kardeslerimizede herkesin sansli olmayacagini, illaki kotu bir tecrube yasayarak ders almalarini engellemek icin yazilar yaziyoruz ama konu hep toplumsal mesaja baglaniyor . İste tum o mesajlarda anlatilmak istenen buydu .

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes bi sey yazmış bundan 4 ay önce mini cooperim varken arabaya güvenip deli gibi gazlardim önümde kaza oldu 2 kisi hayatını kaybetti tamam gazlamiycam dedim bi daha asla yapmam dedim 2 hafta durabildim trafikte birini görünce hemen gazlamaya dewam ediyodum biraz psikolojik birazda mini cooperin verdigi asırı güven mini cooper sanki bu is için yaratılmış bir araba gibi görmeye başlıyorsun bi süre sonra 3-4 serit atiyosun salmiyo basiyosun duruyo falan derken bu halini gordum ya gercekten cok kotu oldum neler yapmisim haber yokmuş
    C R M performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)