Allah günahlarını affetsin( Allah ailesine sabır versin.
kanım cekıldı yazanlar umarım makas-sehırıcı artık yuksek surat yapmazlar,yapanlara da helal demezler.
allah rahmet eylesın...
Dün gece İnşallah bişey yoktur diyip kapattım ama şimdi fotoğrafı görünce yaşaması bi mucize olurdu diye düşünüyorum.. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Yok ya bazen zevk için yaptığımız şu arabaların esiri oluyoruz.Çok tehlikeli eminim vefat eden arkadaşta nekadar iyi bir şöfördü..Allah Rahmet Eylesin,Mekanı cennet olur inş..![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Gerçekten çok üzücü Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...
allah rahmet eylesin gerçekten çok kötü olmuş allah ailesine sabır versin
Arkadas vefat etmismiki herkes allah rahmet eylesin diyo ancak varmi taniyani ? Allah yardimcisi olsun
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Ben yazıcaktım sen yazmışsın. Allah rahmet eylesin bende dün geceden beri okuyorum, üzüntüden bişey yazmak bile gelmedi içimden.
Hepimiz makas attık mı bilemem ama bende yaptım zamanında. Son 2-3 senedir tın tın ortadan gidiyorum.Yaşla alakalı muhtemelen. Sapıttığım anlar oluyor ama çoook nadir. Dün gece bu olayın olduğu saatlerde şirinevler e-5te boş yolda ortadan gidiyorum arkadan kırmızı bir leon tampona silme geçti. Sağ şeride atladı ki sağım solum bom boş. Ya tamam makas at banane de amaç nedir yani. 100 mt ilerde scooter iten bir aile vardı b.köy sapağına doğru. 1 kız anne ve baba. Gece o saatte orada olmasını beklemek mucize olur ama ordalardı, en ufak bir hatada geçmiş olsun. Biraz bunları düşünmek gerekiyor.
alıntıya HAYIR...
19-22 yaslarim arasinda yapmadigim eskiyalik yoktu . Her gece ve zaman zaman alkollu gazlardim deliler gibi makaslar atardim.Hatta su an dusundugumde neler yapmisim Allahin cidden sevgili kuluymusum ki basima hicbirsy gelmemis diye dusunurum. Simdi on yada arka kemer takmadan hicbir sekilde araca binmem cikipta makaslar atmam. Yasla alakali galiba biraz. 26 dan sonra biraz daha mantikli dusunuluyor o yastan oncesi ise anca kaza fln yapinca duruluyor insan . Buradaki kardeslerimizede herkesin sansli olmayacagini, illaki kotu bir tecrube yasayarak ders almalarini engellemek icin yazilar yaziyoruz ama konu hep toplumsal mesaja baglaniyor . İste tum o mesajlarda anlatilmak istenen buydu .
Herkes bi sey yazmış bundan 4 ay önce mini cooperim varken arabaya güvenip deli gibi gazlardim önümde kaza oldu 2 kisi hayatını kaybetti tamam gazlamiycam dedim bi daha asla yapmam dedim 2 hafta durabildim trafikte birini görünce hemen gazlamaya dewam ediyodum biraz psikolojik birazda mini cooperin verdigi asırı güven mini cooper sanki bu is için yaratılmış bir araba gibi görmeye başlıyorsun bi süre sonra 3-4 serit atiyosun salmiyo basiyosun duruyo falan derken bu halini gordum ya gercekten cok kotu oldum neler yapmisim haber yokmuş![]()
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)