User Tag List

Sayfa 8/16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
289 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Beylikduzu mini jcw kaza 34GC0083

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19-22 yaslarim arasinda yapmadigim eskiyalik yoktu . Her gece ve zaman zaman alkollu gazlardim deliler gibi makaslar atardim.Hatta su an dusundugumde neler yapmisim Allahin cidden sevgili kuluymusum ki basima hicbirsy gelmemis diye dusunurum. Simdi on yada arka kemer takmadan hicbir sekilde araca binmem cikipta makaslar atmam. Yasla alakali galiba biraz. 26 dan sonra biraz daha mantikli dusunuluyor o yastan oncesi ise anca kaza fln yapinca duruluyor insan . Buradaki kardeslerimizede herkesin sansli olmayacagini, illaki kotu bir tecrube yasayarak ders almalarini engellemek icin yazilar yaziyoruz ama konu hep toplumsal mesaja baglaniyor . İste tum o mesajlarda anlatilmak istenen buydu .
    İyi güzel söylüyorsun Yusuf ama sen o yaşlarda bu hareketleri yaparken birileri sana çıkıp senin dediklerini söylese sende aynı tepkiyi verirdin sosyal mesaj vs. İnsanlar ana babasını dinlemiyor sağda solda insanların söylediklerini mi dinleyecek?

Herkes geçti bu yollardan bizler geçtik akıllandık uslandık belki ama 18-20-22 yaşında ki insanlarda yaşayarak öğreniyor lafla sözle kimse uslanmaz malesef

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi güzel söylüyorsun Yusuf ama sen o yaşlarda bu hareketleri yaparken birileri sana çıkıp senin dediklerini söylese sende aynı tepkiyi verirdin sosyal mesaj vs. İnsanlar ana babasını dinlemiyor sağda solda insanların söylediklerini mi dinleyecek?

Herkes geçti bu yollardan bizler geçtik akıllandık uslandık belki ama 18-20-22 yaşında ki insanlarda yaşayarak öğreniyor lafla sözle kimse uslanmaz malesef
    Haklisin Ozgur bende belki pek takmadim ama su anki imkanlar cok farkli . O zaman sadce sozlu olarak uyarilirdik aman gazlama etme diye onumuzde ders alabilecegimiz canli ornekler pek yoktu forum diye birsey zaten yoktu..Su anki imkanlar cok farkli bilgiye cok rahat ulasilabiliyor ve insanlar fotografli, videolu sekilde uyariliyor forumlarda tartisiliyor.Tum bunlara ragmen kisi hala ayni ise zaten yapacak birsey yok .

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taniyanlari yok mudur forumda? Surucu vefat etmis midir? Umarim bir umut hayata geri donmustur ama bu mucize olur sanirim.

Son modele yakin bir cooper bu hale nasil geliyor anlamis degilim, hala saskinlikla fotograflara bakiyorum, Allah hepimizi korusun.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insan olgunlaştıkca anlıyor. bende simdi nası sürüyomusum eskiden diyorum. şimdi ise orta şerit sakin sakin gidiyorum.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    offf offf içim çekildi resmen arabayı gördüken sonra öldüyse allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin allah geçen yıl arkadaşımdada vardı fena makas ata ata gidiyoduk bian onlar gözümün önüne geldi üzücü olaylar kimsenn başına gelmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ramet eylesin. Hala anlayabilmiş değilim aracın nasıl o hale geldiğini.
    Allah geride kalanlarına sabır versin.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERY98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.. Oğuzhan sana bende katılıyorum Cooper benim gözümde bikaç sene önce bitmişti. Kuzenim ve arkadaşı Bakırköy sahilde hesaplamayarak su birikintisine hızlı girince taklalar atıp elektrik direğine falan vurmuşlardı ve arabada 1 tane airbag dahi patlamamıştı.. iki bayanlardı, ve şuan kuzenim sol elini %40 anca kullanabiliyordur. Kaza esnasında şok durumundan direksiyonu hiç bırakmadığından bileğinin ordan kemik dışarı fırlıyo ve bilek ile elini sadece deri parçası tutuyordu. Tendomlar kaslar hepsi gidikti.. Ameliyat üstüne ameliyat gördü.. Dava açmaya karar verdiler sonra adamlarla baş edilemeyeceğini anladılar vazgeçtiler neyazıkki.. en dikkatimiçeken doktorun açıklaması oldu, şöförde kemer takılı sağdaki yolcuda değildi eğer tamtersi olsaymış şöför takmayıp diğer yolcu tarafında oturan kemer taksaymış ikiside olay yerinde ölürmüş.. Kemer ölümü tetikleyebildiği durumlarda oluyor demişti çok şaşırmıştım.. Buda o aracın fotoları..

Sizede buyuk gecmis olsun fakat miniye bu kadar kotu diyosunuz taklalar atip direge vurup bu kadar duzgun kalabilen bu segmentte baska araba var mi ?

Airbag olayi sans bazen darbe sensorune denk gelmezse acmayabiliyor mesela tira arkadan vurup kagat olup airbag acmayan araba var
    Caddede onumuzdebbir mini cooper cm 20 yle anca onumdekine vurdu arabanin acmadil airbagi kalmadi yan perdelere kadar

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesinde aracın hasarı gayet normal bir hasar. Sizi şoka uğratan nedir ki. Bir otomobilin darbe anında en zayıf bölgesi yanı ve tavanıdır. Bu araçta takla atıp asfalt düşmemiş tavan üstü. Direk yada köprü ayağı gibi birşeye yan devrilip vurmuş yada bariyerine üstüne ters düşmüş. Hangi araç olsaydı benzer hasarı alıcaktı. Ve mağlesef bu durumda bütün tavan airbag kaplı bile olsa kurtuluş şansı çok düşük.

Tekrar Allah rahmet eylesin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürücünün son durumu hakkında bilgisi olan yokmu? eğer vefat ettiysede Allah taksiratını affetsin yakınlarına sabır versin.
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizede buyuk gecmis olsun fakat miniye bu kadar kotu diyosunuz taklalar atip direge vurup bu kadar duzgun kalabilen bu segmentte baska araba var mi ?

Airbag olayi sans bazen darbe sensorune denk gelmezse acmayabiliyor mesela tira arkadan vurup kagat olup airbag acmayan araba var
    Caddede onumuzdebbir mini cooper cm 20 yle anca onumdekine vurdu arabanin acmadil airbagi kalmadi yan perdelere kadar
    Teşekkür ederim.. Fakat yanlış anlaşılmasın, ben araca kötü demiyorum tabiki hatlar sağlam kalmış bahsettiğim kazaya nazaran. Ben airbag ve yolcu can güvenliği ilişkisi bazından kendi gözümde bitirdim demek istedim. Sonuçta içerde kafayı oraya buraya vurduğunu ve ciddi hasar aldığını düşün sence daha kasanın sağlam kalmasının bi önemi kalırmı.. Yoksa malzeme sağlamlığı konusunda piyasadaki bi çok araçtan daha iyi tabiki.. Aslında bahsettiğin gibi bi cok yeni modelde bu sorun var benim sıkıntım bu olaya yani.
    ig: erayender

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizde zamanında gazlıyorduk diyen 26+ üstü yaşlarda olanlar unutmasın onların 18 li 20 li yaşlarında yan yollar yokdu, metrobüs yolu yokdu, bu kadar kalabalık bir istanbul trafiği yokdu son bir kaç yılda araç sayısı misli misli katlandı , eds yokdu, radarlar yokdu, kameralar yokdu bu bütün yollar için geçerli bağdat caddesi , e5 diğer yerler...insanlar geniş yollarda gazlıyordu şimdi hiç biri kalmadı.. En basitinden e-5 i parça pinçik ettiler ortasına metrobüs yolu yanlarını yan yollarla böldüler..

Eğer rağmet etmişse arkadaş Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafıkte gazlamak felakettır bunun baska hıc bı acıklaması yok. Allah anasına babasına sabır versın.
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazar pazar tüm keyfim kactı.allah ailesine sabır versin çok acı

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yazık, mekanı cennet olsun... gerçekten herkesin şansı aynı oranda yaver gitmiyor.. istediği kadar yol tutsun, coilover'lı ıvır zıvırlı olsun. beklenmeyen bir etken çıktığı anda hepsi anlamını yitiriyor.
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende mesela 23 yasındayım ehlıyetı ılk aldım zamanlar s vırajında sahıle uctumö gazlarken sonra yetmedı optımumun orda ıkı arabaya vurdum yas gectıkce bazı abılerın soyledıgı gıbı olgunlasıyo ınsan bende delı gıbı alkollu gazlardım caddede neler yaptım falan ama 23 oldu akıllandınmı dıye sor eskısı gıbı degılım ama hala genclıın verdıgı bı ates var herhalde yas gectıkce o ates soner

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O süratte mini değil başka bir araçta olsa hatta bir üst segment bile olabilir ayni sonuç olurdu belki 5 e 7 s segmentindeki bir araçtan sağlam cikabilirdi.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunca senedir Mini fanatigiyim, ben boyle kotu bir kaza dunyada gormedim.. Allah Rahmet eylesin

Git otobana anasini belle ama dunya tarihinin en kotu anayolu e5te yapma be kardesim su hareketleri.. O yolda yapilacak is mi Allah askina
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    pazar günü bütün keyfim kaçtı direk ailem gözümün önüne geldi

allah sabır versin
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah hayattadır. çok üzücü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)